Page 420 of 655 FirstFirst ... 320370410416417418419420421422423424430470520 ... LastLast
Results 10,476 to 10,500 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li se status povreda Ilić/Omić ,bez obojice dovidjenja

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

opasna je Baskonia, napravili su odličan tim a sve sa ciljem da dođu do F4 jer su oni domaćini. igrali su protiv Fenera i dugo vremena su vodili ali na kraj stegnuše odbranu a i Janning je promašio sve što je šutnuo. pogrešno je razmišljati o tome da se 'vadi' protiv ovako jakih ekipa. pogotovo imajući u vidu kako su igrali u EL protiv timova koji su slabijoj formi od Baskonije. Budućnost je bolja ekipa od Partizana tako da bi taj meč trebali dobiti.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Sengeliju igrat preko, koja god da bude granica

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,341
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    331 Posts

Ne ocekujem pobjedu ni protiv Baskonije ni protiv Partizana. Baskoniju necu komentarisati. Partizan dize formu, Trinkijeri je uspio da ih razdrma. I oni imaju crnih minuta, ali cini mi se mnogo manje nego Buducnost. Ne smije se vise igrati mlohavo. Dobili su podrsku, red je da se pobiju kako treba sa svima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

nece da se biju jer rizikuju povredu a onda nece niko da ih kupi. ne odnosi se na omica sehovica i ilica.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

figurativno je mislio

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

Citava ekipa veceras u bioskop cineplexx na film juzni vjetar

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    6,275
    Thanks Thanks Received 
    14,082
    Thanked in
    5,355 Posts

Team building, doslovno

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    A đe, nocas su najgore pregrmjeli. Bice da se narucuju pjesme u grad nocas, "ne moze nam niko nista jaci smo od uprave

Sent from my Telefunken
    Brzo ce oni pjevati a sad adio, ako nastave ovako

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Barem pocinju da lice na tim u zadnje vrijeme. Sada Baskonia je potpuno nebitna jer Partizan se mora dobiti i ne vidim nacin na koji do toga ne bi doslo osim da se ne samouniste kao protiv Cedevite. Ja ne bi otpustao nikoga. Neka se nadje neki plej ili bek suter, neka odmori Omica protiv Baskonije i bice to OK. Nesto sam bas pozitivan prema ovome timu sada. Samo da nekako pregrme do Nove godine i mislim da ce poslije to izgledati sve bolje i bolje. Treba ih relaksirati i pruziti svu mogucu podrsku. Uz pravu kosarkasku publiku ovaj tim i u ovoj formi bi izgledao bolje ali uz zjevace i zvizdace tesko da ce imati neku znacajnu podrsku od nje. Cini se da nije varvara da bi Moraca stvarno bila pravo pozoriste. Mogao bi se kladiti da 2/3 sezonaca nije prije dolazilo na utakmice a da polovina kosarku i ne prati inace.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Barem pocinju da lice na tim u zadnje vrijeme. Sada Baskonia je potpuno nebitna jer Partizan se mora dobiti i ne vidim nacin na koji do toga ne bi doslo osim da se ne samouniste kao protiv Cedevite. Ja ne bi otpustao nikoga. Neka se nadje neki plej ili bek suter, neka odmori Omica protiv Baskonije i bice to OK. Nesto sam bas pozitivan prema ovome timu sada. Samo da nekako pregrme do Nove godine i mislim da ce poslije to izgledati sve bolje i bolje. Treba ih relaksirati i pruziti svu mogucu podrsku. Uz pravu kosarkasku publiku ovaj tim i u ovoj formi bi izgledao bolje ali uz zjevace i zvizdace tesko da ce imati neku znacajnu podrsku od nje. Cini se da nije varvara da bi Moraca stvarno bila pravo pozoriste. Mogao bi se kladiti da 2/3 sezonaca nije prije dolazilo na utakmice a da polovina kosarku i ne prati inace.
    na prvu sledecu utakmicu u moraci odredjena publika ce jedva cekat da erl dobije loptu.
    kako ce biti mucno gledat tu utakmicu\razapeti izmedju podrske klubu i odredjenih imbecila koji ce od prvog trenutka da psuju na sav glas.
    necemo mi imat navijace ako ne zagospodarimo aba ligom sledecih 10 godina a mozda ni tad!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A dje , pa na tribinama su sve sampioni svijeta u svemu u svacemu. Nije njegov nivo da ustane i zapjeva ne daj Boze,da izvizdi protivnika, napravi pritisak na sudije, a ne, on voli da ukaze na probleme treneru i nema zivaca za promasene suteve. Najbolji igrac mu je onaj koji da trojku. Voli trojku vise no ista. Ali samo kad se pogodi ako ne pogodi spreman je da ga zapljune.
    Nema toshkale prije rupe!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iako ni jednog razumnog, racionalnog (logike bez) razloga nemam, pogotovo uzevši u obzir povrede Omić-Ilić, drma me tako jak osjećaj da će u četvrtak veče sve biti drastično bolje. Ne kažem dovoljno i za pobjedu, ali drastično bolje. Grom me gađ'o ako znam zašto, al' tako je. :fat:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Baskonia je dobra prilika da navijaci prepoznaju reakciju (ako je bude) dok se Partizan nekako namece kao utakmica istine za ovaj strucni stab. Dva poraza bi definitivno znacila da Dzikic nije covjek za ovaj posao ali ne zbog svoje strucnosti (koja je neupitna) vec zbog podivljalog rostera koji jednostavno zasluzuje nekog ko ce doci oslobodjen proslosezonskih emocija i poslati na tribine par igraca dok ne odluce da li i dalje zele da se bave profesionalno kosarkom ili je poenta njihovih zivota bio samo taj ugovor od kojeg ce se kupit 2 stana i 2 poslovna prostora i zivjet od kirije sto je ujedno i najveci san prosjecnog mentalno ogranicenog Podgoricanina

Thanks Thanks Given 
    1,845
    Thanks Thanks Received 
    2,438
    Thanked in
    1,347 Posts

"Od 2011. nijedan igrač nije došao u Budućnost ne bez saglasnosti, već zahtjeva stručnog štaba. Svi igrači koje smo doveli ovog ljeta su želja i zahtjev Džikića. Prva želja mu je bio Erl Klark, druga Koti Klark, treća Edvin Džekson, a za Erona Krafta smo mislili da nam je potreban drugačiji plejmejker, ali ga je Džikić htio. Ne miješam se u taktiku i ne znam je, svako mora da odgovara za svoj posao. Dakle, nisu ni Dragan Bokan ni Miško Ražnatović dovodili igrače, birao ih je Džikić", istakao je Bokan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako se razocarah kad procitah sad da je mozda za Aleksu zavrsena sezona ili u boljem slucaju 6 nedelja pauze. Pih. Ionak nemamo zastitu reketa dobru.
    Last edited by CikoPero; 13-11-18 at 09:50.
    Nema toshkale prije rupe!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CikoPero View Post
    Kako se razocarah kad procitah sad da je mozda za Aleksu zavrsena sezona ili u boljem slucaju 6 nedelja pauze. Pih.
    Bas losa vijest, nekako sam osjecao da mu je ova sezona prekretnica i da mu samo treba kontinuitet

Poslato uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije nam sreca saveznik ove godine, bas ne ide!

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Interesantno da je Craftovo mjesto u rosteru sa sajtu Eurolige popunio Fedor Žugić

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    "Od 2011. nijedan igrač nije došao u Budućnost ne bez saglasnosti, već zahtjeva stručnog štaba. Svi igrači koje smo doveli ovog ljeta su želja i zahtjev Džikića. Prva želja mu je bio Erl Klark, druga Koti Klark, treća Edvin Džekson, a za Erona Krafta smo mislili da nam je potreban drugačiji plejmejker, ali ga je Džikić htio. Ne miješam se u taktiku i ne znam je, svako mora da odgovara za svoj posao. Dakle, nisu ni Dragan Bokan ni Miško Ražnatović dovodili igrače, birao ih je Džikić", istakao je Bokan.
    pošteno. čovjek tolike godine ulaže u Budućnost i koliko čujem tokom tog vremena igrači koji su igrali za klub su imali sve uslove. nisam pročitao ili čuo da su plate kasnile (kao što je bio slučaj sa Zvezdom). to je za nivo više ove godine, jer ipak se ne igra EL stalno tako da je klub stvorio sve uslove za to da sezona bude uspješna. sad treba napuniti salu i protiv Baskonije i Partizana i pružiti podršku ekipi. smatram da se stvorila velika priča oko kvaliteta Partizana i da oni uopšte nisu toliko jaki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Ne miješam se u taktiku i ne znam je,.
    U to mu vjerujem :mrgreen:

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Craft odlucio i protiv asvela

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Govorio sam ovako u privatnim razgovorima i ovdje da je taj Kraft mozda i najzahvalniji igrac koji je doveden. I prije nego sam vidio sta ce igrati znao sam da mu Dzikic nece umjeti ulogu naci pravu. A i u timu ima slicnog igraca vec.
    Nevjerovatno je da je covjek izabrao sve ono sto je htio i da Buducnost izgleda ovako kako izgleda. Nije da ne zna kosarku covjek. Bez obzira sto ga ne smatram nekim trenerom.

Ono sto mene plasi je to da ce ljudi odustati odje od nekog novog pokusaja da se udje u EL. Pa ce se tim vratiti na ono sto je nekad bio. Jer tesko da ce se opet novac uloziti posle sezone ovakve kakva je. Ono sto je jako lose za tim je i ovaj raspored u narednih par meceva. Gdje se prosto ne vidi prilika za neku pobjedu. Ako i postoji to je prva naredna utakmica.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Dosad prodato 50 karata

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Nikakav Info o nekom pojačanju

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Page 420 of 655 FirstFirst ... 320370410416417418419420421422423424430470520 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)