Page 410 of 655 FirstFirst ... 310360400406407408409410411412413414420460510 ... LastLast
Results 10,226 to 10,250 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    20 Posts

Kakva podrska igracima na kraju...

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Ja iskreno ocekujem da ce nas mornar tresnuti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

ATTENDANCE: 4764
    ma necu da gledam press da se nerviram vise.
    KRATKO I JASNO DZIKICU ODLAZI!!!

sto se tice utakmice vukli smo se nekako u prvo poluvrijeme. na kraj druge cetvrtine i dobro navijanje bjese. ALI publika je losa, to moram priznat. ne navija se, samo se navija kad smo blizu da ih stignemo a ostalo je lose . pazi kad mogu da cujem njih 20 sto su dosli da navijaju za zalgiris, preko puta terena su sjedjeli i cujem ih glasno i jasno. uzas!
    da se razumijemo, erl klark je sve sto je sutnuo dao u prvom poluvremenu a lik mu zvizdi i psuje citavo vrijeme. isto je i za kotija. pa majku ti bolesnu jel si dosao da navijas i da bodris svoj tim hajvanu jedan seljacki ili si dosao da pljujes tim za koji navijas. poludio sam bio kakvve budale ona moraca mora da istrpi!
    pazite, erl ne umije odbranu al eto prolazili su tu neki njegovi kosevi. za razliku od njega koti je igrao odbranu ali slabije je isao na sut. pred pocetak utakmice sam gledao na zagrijavanju lik je dao 12 trojki zaredom ali totalno druga stvar je kad sutira za vrijeme utakmice. neku mentalnu prepreku ima u glavu. danila nikolica ubacio samo na kraj prvog poluvremena i to je to.lik je sutnuo jednu trojku i dao je kos za izjednacenje i nije ga vise zaigravao. 50 sekundi! dobro!
    pocetak drugog poluvremena i pocinje sou gordica. ne umije lopta da se izvede da se predje centar,dobija se tehnicka. igra dzekson, trosi vrijeme i kad ostane jos 5 sekundi od napada baca loptu erl klarku koji stoji sa strane na liniju za tri. pazi, ovaj prima loptu i nema kome da baci jer svi stoje i cekaju njegovu realizaciju i covjek vidi to i krece put kosa jer mora i naravno gubi loptu,promasuje nekoliko puta zaredom. ako ga je ko urnisao veceras to je bio dzekson. do tog momenta erl je davao skoro sve ali ga je dzekson ubio veceras.
    to "majmunisanje" nisam cuo i nebi valjdalo stvarno da se to cuje. to je definitivno najbjednije navijanje.

iskreno meni ih je bilo zao i u drugo poluvrijeme je rastao pritisak na njih. sto izmedju njih a od publike pogotovo.

na kraju aplauzi ali i zvizdanja i otvorena negodovanja,psovke...lose sam se osjecao zbog toga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zna li se kajl lendri ima li kluba?

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Igraju ka raspustena banda. U prvo poluvrijeme nas je Earl drzao u mec uz Kotija, Omica i Ilica.

Ivanovic Popovic i Gordic kriminal, da loptu ne umiju da prenesu, a i citave sezone se nisu proslavili. Njima trojici zajedno sa dzikicem gibavim treba da se zvizdi nocas

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Najjača mi je priča da Gordić i Ivanović imaju manja primanja od "pojačanja".
    Domaćim igračima i Džikiću trebali su da zvižde...

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Domaci igraci ne mogu ni slobodno potrefiti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Džikić je realno zaslužio otkaz, Saša Obradović slobodan trener.
    Nijednu utakmicu nije dobio, Krka, FMP, Igokea, Olimpija su mu uspjesi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Mada daleko smo mi od profesionalnih klubova, kad nam Bokan daje glupave izjave i Miško popunjava roster...

Tako će se nastaviti ovo... Baskonia, CSKA, Olympiakos, Barca... uhhh 0-10 već vidim

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Nema ekipa karakter, nikako izgledaju na terenu, dzikicu odlazi

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Inače Žalgiris je imao 94% šut sa slobodnih bacanja, mislim da su pred kraj falili jedno. Moguće taman zadnje bacanje, naspram naših 47 procenata.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Podgorica nije zaslužila Euroligu, kad se zviždi igračima i kad 30% mjesta gdje su firme kupile sezonske karte je prazno...

Varvari zbunjeni, međusobno se svađaju da li da aplaudiraju ili zvižde.
    Onda oni "tučaroši" koji su napali jednog zvezdaša, veliki navijači koje ste ođe branili i oni počeli da zvižde i gestikuliraju igračima da idu odavde. Pihhh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne bih ja dodatno opterećivao ovu ekipu nekim očekivanjima, svima njima nije lako.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

ruku na srce ako bi ko trebao da ide prvi to je dzikic pa onda redom...al on treba prvi. hvala ti majstore za sve. hvala na tituli ali nisi dorastao trenutnom zadatku. moramo traziti zamjenu. hvala jos jednom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Koliko su svi igrači loši (njih ne mogu od muke da pominjem, još poslije Zvezde sam pisao da sva pojačanja osim Omića treba otjerati, a domaće - pojma nemam što sa njima raditi) još je gora publika.

Ljudi navijaju samo kad povedemo. Ne kažem da treba da bude Bombonjera, ali daj makar isprati ritam Varvara dlanovima. Isprati koji zvižduk na njihov napad. Odirem glas sa tribina, ispod mene sjede momci (njih 5-6) po 20 godina prećute cijelu utakmicu.. A sjedimo u sektoru starih Varvara, dje se isto po pravilu dobro navija. Neka nova vremena.

Kakvi su bili igrači Gašo, Saša, Vulje, mladi Šćepo, Darko Ivanović? Na nivou Iva Zorka Farme. Ali su na krilima publike koja je bila žedna krvi protivnika postajali zvijeri koje su sijale strah od Morače sto puta boljim ekipama.. I pljaskali svakoga čistom željom i mudima. To večeras vidjeh samo kod Alekse.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ma ja sam se kao svi na početku sezone tipovao da mogu nešto uraditi. Ali realno ova ekipa nije igrački to u stanju, plus pritisak ih ubija sad. Neka sad sve ide kako priroda kaže, biće ljekovito. Klarkovi ne mogu biti alibi, to si igrači za dobar sistem, a ne za ovo.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Izgleda da Džikić ima veći kredit za ovom ABA ligom nego što je Ranijeri imao u Lesteru kad im je titulu šampiona Engleske donio.

Prošlo je već dovoljno utakmica. Ko je ikad igrao košarku vidi da dva Klarka i Džekson imaju određeni kvalitet, ali Džikić ih jednostavno ne umije iskoristiti na pravi način. Sve što oni rade totalno je pogrešno.

Popović je škart. ABA liga igrač i kraj.
    Gordića više izgleda ne interesuje košarka, a Nikola Ivanović ukoliko ne počne pod hitno da radi na svom atleticizmu propašće ka žeton. Pazite ovo, Žalgiris i Panatanaikos su poprilično "bijele" ekipe, pa opet naši plejmejkeri nisu imali nikakve šanse. Za Gordića i Popovića me nije briga, ali Nikola je upao u ozbiljnu stagnaciju i nešto mi ga je baš žao. To

Alen Omić je najpošteniji igrač Budućnosti uz Aleksu Ilića. Nadam se da Aleksina povreda njje ništa ozbiljno, vidio sam da se u poluvremenu vratio na teren bez ičije pomoći i vjerovatno nije ulazio do kraja da se nešto ne sje*e.

O samoj igri je već sve ispričano i samo se ponavlja. Idemo dalje. ABA liga je nešto što treba pratiti i puniti salu na tim utakmicama. Ova Evroliga je dobra jer nam je pokazala đe su naši domači igrači kvalitetom. Dakle, samo Aleksa Ilić ima nešto da ponudi i to je to. Ostali su nivo ABA lige, a neki čak ni to. Fil Džekson nam ne bi pomogao.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Gnjili novinari ne smiju da postave pitanje da ne izgube beneficije
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Svi smo frustrirani i nervozni zbog ovakvog redosleda dogadjaja ali je po mom skromnom misljenju Dzikic jedan od najboljih trenera sto je bio na nasoj klupi. U poslednje vrijeme sigurno. Isto ovako se nekad tjerao i Radonjic. I ovakva matrica od nase publike mi je itekako poznata. Kao da su u publici i medju navijacima sve sami sampioni u svojim profesijama. Sto se mene tice Dzika ima podrsku.
    Nema toshkale prije rupe!!!!

Thanks Thanks Given 
    1,255
    Thanks Thanks Received 
    1,749
    Thanked in
    952 Posts

Najveci problem ove ekipe je napad. Mucenje i poradjanje koseva na svakoj utakmici. Nema ko da povuce, Klarkovi su potpuni promasaj a Gordic i Ivanovic ne mogu ocigledno da isporuce na ovom nivou kao prosle sezone sto su radili. Jackson mi je ni tamo ni vamo, pogodi ponesto ali nedovoljno za nekakvog lidera. To je trebao Earl da bude ali dzaba kad ne moze vola u dupe da pogodi.

Dzikic mi nije jasan. Ulazi mu Nikolic i pogadja odmah trojku i ovaj ga zaboravi do kraja utakmice. Promasio je sa pojacanjima i mozda i najveci krivac za lose igre.

Omic na kraju koji navodno nije bio njegova zelja pokazuje najvise na oba fronta.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Omic je koliko toliko zatvorio reket a svi ostali kad se skupe nemaju ucinak kao on. Gordic sprdnja od igraca, samo za abu.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Ocigledno neki odje misle da posle ovoliko poraza ne treba da se negoduje...
    Mislim ekipa bez ideje, trener mora da ode i .
    Oni jednu akciju nisu odigrali uigrano i nije moguce da su toliko neznaveni

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by CikoPero View Post
    Sto se mene tice Dzika ima podrsku.
    Bi li mogao da obrazlozis?
    Konkretno, sto je pozitivno kao trener uradio ove godine da zadobije tvoju podrsku?

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pošto je Craftov dres u Voli ?

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Kraft se spasio.

Page 410 of 655 FirstFirst ... 310360400406407408409410411412413414420460510 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)