Najveća prevara koju je Vodovod, na primjer, sproveo jeste ono sporazumno vraćanje dugova na rate. Tipa ljudi duguju po nekoliko hiljada, što znači da se nije plaćalo i po 10 godina, ovi im kažu da im "omogućavaju" da dug izmire na rate pa ih neće tužit. Čim su ljudi potpisali te sporazume, priznali su dug koji bi trebalo da je odavno zastarjeo. Još govorili narodu kako više nema zastarijevanja dugova i "da je to nekad bilo". Lagali u lice svakoga.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Meni je dug 45e za tih 8 mjeseci ali necu iz principa da platim... Em sto sumnjam da je uopste postojao em sto kasne 3 godine i vjerujem da i po zakonu mogu da mi ga duvaju.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Prije pisanja bilo cega otisao sam u cistocu i uzeo analiticku karticu i onda kopirao jedan primjerak (jedan vazda za sebe) i uz kopiju napisao izvrsitelju (kolko me sjecanje sad sluzi) da je dug nastao te i te godine kada iz tog i tog razloga nisam platio. U skladu sa zakonom o obligacionim odnosima nisam duzan platiti ovaj iznos zbog zastarjelosti duga, a kao potvrdu tome prilazem kopiju analiticke kartice i trazim da se dug proglasi zastarjelim, samim tim ponisti potrazivanje i cistoce i izvristelja jer izvrsenja ne moze biti. Ovo ka lopatom nabacih cisto da se zna osnov za pisaniju, a dati ce koristit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neka ti je fala.![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da samo update dam jer sam pitao za rebra i meso![]()
U Francu na akciju teleca rebra 3.5 eur. Danas sam testirao snake metod sa dimom od ruzmarina i indirektnom toplotom, dimio sam 4 sata krupnije komade cisto da testiram novi gril jer sam samo rostiljao nijesam dimio
Da se zahvalim kolegama koje su preporucile francu rebra su kao dusha. Sad odradjujem hladni finish na 100 stepeni jos jedno satipo i spremio sam sjajan bbq sos
Prijatno :*
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Last edited by Gandalf_White; 10-11-18 at 15:02.
One Ring to Rule them all...
Dobro je sfo je zena spremila popeke, krenu mi voda na usta, sjajno izgleda! Moram nauciti ovo
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
A ni da si James Oliver, 6 sati spremas kilo mesa. Maxe.
Poslato s Jadrana
Ahhahahahahahaha a to je sve ko u cemu uziva![]()
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Ljudi ima li dje odje u PeGe da se kupe originalni fudbalski dresovi ? Druga stvar, ako nema, nadjoh nekakvu stranicu Catapult Dresovi i lik kaze da su original, al cijena 35 eura O_o... nadjoh na net da valjda rade odavno, preko 10 godina, neko kaze da je original, neko kaze da nije O_o ... Al opet ne znam kako moze bit toliko jeftino... tako da eto ako ko ima kakve veze sa dresovima, dje ih je najbolje uzet itd ... hvala![]()
budim se ujutro, a ono pet popodne
Original dres ne moze da kosta 35 evra..
Ako uzimas jos sa imenom ispod 90 evra sanse nema da je.
Vidi u deltu na sprat imas dvije sportske radnje pretpostavljam da tamo imas.
Ili jos bolja opcija direktno sa sajta kluba.
Koji dres uzimas ?
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Znate li dje se moze uzet korpa za psa? Stize mi neko stene pa bih uzeo neku korpu da je tu u hodnik dok malo ne ofrkne sto bi rekli stari crnogorci
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Pa i ja tako kontam ... Liverpul ... gledao sam na njihov sajt i cijene su oko 70, 80 eura, ali citah da dosta ljudi koji su narucili direktno sa prodavnice kluba su bili zaklani za postarini bukvalno, neki cak 50, 60 eura.... Ali isto tako nadjoh jos par sajtova sto prodaje dresove dakle ne iz ove sezone 2017/2018, vec iz prosle sezone i kao na popust su, kostaju 35, 40 eura O_o .... Sad ima li to kakve veze.... Ne mogu nidje da nadjem sta je ovaj `Catapult dresovi` jer vidim da gomila ljudi uzima kod njih i stalno pominju `catapult dresove` O_o ako mi je sto jasno .....
Probaj na SportsDirect. Tamo su originali, a posto ne trazis aktuelnu sezonu, mozda naidjes na ok cijenu... Ispod 60-70 tesko da moze da se nadje original dres, bez na neku ludacku rasprodaju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Iskreno to mi nije ni palo na pamet. Hvala pogledacu
Ja sam u Puminu radnju u Palmanovu uzeo bratu dres Arsenala sezona 2016/2017 snizen na 30 ili 35 e jer jbg stariji je dres, tako da ima veze, jer su oni svudje snizeni, e sad ti sajtovi ne znam koliko su provjereni, al da ih spustaju na ove cijene to je tacno.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Last edited by StefanPG; 10-11-18 at 21:29.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Uzeo sam ja u palmanovu inter i man utd modeli iz prethodne sezone za 50e oba.
Hvala puno na odgovorima/savjetima !...
Ja cu narucit jedan, pa saljem slike... Poslace mi ga lik vozom, da ne cekam postu, jer mi je zurba![]()
Ove dvije slicice iskopah na domaci forum fanova Liverpula (mada vidim i na forum Juventusa, Celzija itd od prije deset godina pominju ovog lika za dresove) ... Ovo je naravno kupljeno u sezoni kad je Tores igrao (daavno, davno) i dosta njih kaze da su prezadovoljni, dolje desno je onaj `vodeni zig`, oznake na brojeve, sve sve... Uglavnom kao sto rekoh sibnucu kad stigne ovaj sto sam narucio par fotki i `otiske`![]()
![]()
Dje da ponesem pernatu jaknu da mi operu !?
Jer u Deltu sam prosle godine dao 18e stv ove necu..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Pulito. Kod savo pejanovic
f6
Oni su i u gintas
nothing comes from violence and nothing ever could
Sjeća li se ko spota Pilota i Kikija Lesendrića koji je sniman na šetalištu u Baru?
Znam da su vozili nekog bagija, mislim da je bio crvene boje, ali nema šanse da nađem spot, a ne sjecam se koja je pjesma bila...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks