Page 942 of 1402 FirstFirst ... 4428428929329389399409419429439449459469529921042 ... LastLast
Results 23,526 to 23,550 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    tetovaža na ruci djevojke ti govori da je ona talog društva? kako to zaključi?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    U SFRJ si morao poć u MUP i prijavit tetovažu da bi te stavili u evidenciju zlu ne trebalo ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Tako mi i treba kad neulogovan listam forum i vidim kako rasipaju mudrost pojedini koji su na ignore...

Tup, tup, I wanna wanna tup tup, I wanna tup tup...

Thanks Thanks Given 
    6,211
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Sem ako nije snimio svastiku ili nešto slično i mene baš zanima kako je izveo zaključak...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Sto po tvom dodje da je jedno 80 %planete zadnji talog drustva.

Al dobro.

Jedino u CG ljudi imaju takvo misljenje za sve sto odudara od drugih.

Tu stavljam i pirsinge i tetovaze.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Ostalo je samo još da se objasni kako tetovirane djevojke utiču na to da Njemačku na silu guraju u nato i kako utiče na 2% bdp-a, koliko plaćamo članarinu za nato.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    U SFRJ si morao poć u MUP i prijavit tetovažu da bi te stavili u evidenciju zlu ne trebalo ...
    u kakvu evidenciju? pa nisi napravio zločin ako imaš tetovažu? ne znam kako ti smatraš da je neko talog društva jer ima tetovažu? prije će biti da su mnogo gori ovi ulickani

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Prije 60ak godina u americi su crnci sjedili u zadnjem dijelu autobusa isto, nego si to normalan I svako normalan djeli tvoje misljenje.

Thanks Thanks Given 
    6,211
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

night, ovoga sam prije 7-8 dana vidio taman u ovom reonu đe se i slika, tačnije kod Paradiza preko puta Pejtona, zaustaviću ga sledeći put i zvrcnut te da se usereš propisno u njega... :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Mene povinje iskreno strah da bude od vas, a svi se predstavljate kao moderni i tezite nekim civilizovanim vrijednostima.
    Momak koji onako ulijece i udara je nista manje agresivan nego ovaj sto je udario ove dvije djevojke.
    To je sustina cijele price. Nasi forumski junaci vole da budu i sudija i porota i dzelat ujedno, sve bi oni to omunjili na licu mjesta.. Rekoh lijepo, u tvorza obojicu sto misle da im je Bogom dato pravo da dijele pravdu pesnicama po ulici.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Dobro je dok je pesnicama, skoro se na forumu vodila rasprava o nekim macetama I buzdovanima zbog parkinga kod delte.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    night, ovoga sam prije 7-8 dana vidio taman u ovom reonu đe se i slika, tačnije kod Paradiza preko puta Pejtona, zaustaviću ga sledeći put i zvrcnut te da se usereš propisno u njega... :lolblue:

U staru Jugu ovaj bi se jednom prošetao i već drugi put bi ga služba namjestila da leži u prdekanu ... tamo bi mogao prepadat samo sebe ... zamisli dijete ti nedje naveče vidi ovu spodobu da se istraumira ... bez obzira jel ovaj veliki praznik Halloween ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    tetovaža na ruci djevojke ti govori da je ona talog društva? kako to zaključi?

Vidis li jadan ne bio da svaka u zadrugu ima tetovaze
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post

Igrice su me naucile da samo headshot radi na ovakve. Mada, vidim da ima dosta visok armor rating pa ni to nije garant.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    4,214
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Ti onda ulozi u critical hit...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Dobro je dok je pesnicama, skoro se na forumu vodila rasprava o nekim macetama I buzdovanima zbog parkinga kod delte.
    Ту се свашта могло прочитати. Силан арсенал оружја је на располагању нашем грађанству на дневној бази. Штета што немамо више тенкова, имам осјећај да би појединци вукли по један за собом док иду у град.

Везано за ситуацију са видео снимка, желим да и један и други идиот добију казне за животињско понашање.
    Полакоте!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene mnogo više brinu sve učestaliji slučajevi nasilja , posebno nad đecom , ženama , lgbt ljudima pa i životinjama , nego sva nacionalistička prepucavanja i lopovluci i marifetluci. Zar je teško shvatiti izreku , živi i pušti druge da žive , da su ljudi različiti i da su razlike bogatstvo i ljepota , da ima mjesta za sve na ovoj planeti. Nikad se ne bih tetovirao ili metao pirsing , ali poštujem slobodu i pravo ljudi , da rade sa svojim tijelom šta hoće. Treba uvesti krivično djelo zločin iz mržnje i propisati žestoke kazne za sve koji napadaju ljude , samo zato što su drugačiji , bilo po etničkom porijeklu , vjeri , boji kože , jeziku , polu , seksualnosti ili po tetovaži , pirsingu , frizuri , odjeći...Ili će biti kao u Vitovoj pjesmi , na gradove udariće trava i zavesti svoju strahovladu , svi cvjetovi ostaće bez glava , da bi bili sa travom u skladu. Da li je ta trava komunizam ili fašizam , islamski ili hrišćanski šerijat , nije mnogo bitno. Princip je isti , sve su ostalo nijanse.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

U staru Jugu ovaj bi se jednom prošetao i već drugi put bi ga služba namjestila da leži u prdekanu ... tamo bi mogao prepadat samo sebe ... zamisli dijete ti nedje naveče vidi ovu spodobu da se istraumira ... bez obzira jel ovaj veliki praznik Halloween ...
    Muka mi je više kako ljudi prave bauka od SFRJ.
    Stariji da ih ne bi grizla savjest što su se usrali u nju, malo mlađi da bi opravdali svoju četničko-ustašku politiku, a mlađi zato što su ih roditelji naučili tome

U Jugoslaviji je bilo gomila pankera koji su doduše bili normalniji od ove spodobe, ali ne mnogo pa nikome ništa
    Last edited by Rakun; 06-11-18 at 15:42.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Igrice su me naucile da samo headshot radi na ovakve. Mada, vidim da ima dosta visok armor rating pa ni to nije garant.
    Čim tako reaguje najveći SJW na forumu mora da je kritično

PS.
    Ovoga je doveo DPS da bi odvratio pažnju sa "pravih" problema
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by Poaro View Post
    Mene mnogo više brinu sve učestaliji slučajevi nasilja , posebno nad đecom , ženama , lgbt ljudima pa i životinjama , nego sva nacionalistička prepucavanja i lopovluci i marifetluci. Zar je teško shvatiti izreku , živi i pušti druge da žive , da su ljudi različiti i da su razlike bogatstvo i ljepota , da ima mjesta za sve na ovoj planeti. Nikad se ne bih tetovirao ili metao pirsing , ali poštujem slobodu i pravo ljudi , da rade sa svojim tijelom šta hoće. Treba uvesti krivično djelo zločin iz mržnje i propisati žestoke kazne za sve koji napadaju ljude , samo zato što su drugačiji , bilo po etničkom porijeklu , vjeri , boji kože , jeziku , polu , seksualnosti ili po tetovaži , pirsingu , frizuri , odjeći...Ili će biti kao u Vitovoj pjesmi , na gradove udariće trava i zavesti svoju strahovladu , svi cvjetovi ostaće bez glava , da bi bili sa travom u skladu. Da li je ta trava komunizam ili fašizam , islamski ili hrišćanski šerijat , nije mnogo bitno. Princip je isti , sve su ostalo nijanse.
    Mene brine sto sva ta netrpeljivost potice i podstice se od opozicionog dijela stanovnistva sto je nezamislivo i apsurd. Velikoj vecini je bitnije iskazati mrznju prema lgbt populaciji, drugoj vjeri, nvo organizacijama koji promovisu prava zena, raspravljati o crkvi, porijeklu od praiskona, kleti se u Kosovo i Ostrog, proklinjati Zapad koji zenama, djeci i lgbt osobama dodijelio prava koja im ne pripadaju, pozivati na rat sa migrantima, komsijama i bracom... sve je to bitnije nego leba da jedu. Poslije neko dodje pa baci patku sa to da sve te teme DPS podmece i sl. stupidarije, a ne podmece niko, sve i da radi opravdanja nema. Samo slusati ili citati komentare kada se desi ovakav neki dogadjaj vise je nego degutantno. Ovo je zemlja apsurda a ideologije i razmisljanja ljudi koji zive ovdje su kontradiktorna do nivoa beskonacne gluposti.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Bivši direktor iznio teške optužbe: Kompanija Laković hranu i opremu za bebe skladišti u kancerogenoj hali KAP-a!

Date: Novembar 05, 2018

Bivši direktor HD Laković Predrag Tomović optužio je tu kompaniju da prehrambene proizvode i opremu za bebe skladište u hali Kombinata aluminijuma koja je puna kancerogenih i toksičnih čestica. U pismu koje je uputio svim odbornicima u SO Budva, koja sjutra treba da glasa o prodaji parcele u tom gradu, kompaniji Laković, on ih upozorava da još jednom razmisle prije nego donesu konačnu odluku. On tvrdi da je raniji centralni magacin koji je koristio HDL bio uslovan i dobro pozicioniran, a da se sada sve skladišti u nekadašnjoj hali za Preradu KAP-a.
    Detalj iz skladišta Lakovića u KAP-u

Tomović od odbornika u Budvi traži da odliže glasanje i da se na licu mjesta uvjere u njegove tvrdnje i da ne dozvole da Laković hranom koju drži u pomenutoj hali snabdijeva i građane tog grada.

“Prehrana je premještena u proizvodnu halu Prerade, u sklopu nekadašnjeg Kombinata aluminijuma. Proizvodna hala, puna kancerogenih i toksičnih čestica direktno je napunjena prehrambenim namirnicama i opremom za bebe i sve to se distribuira u cijelu Crnu Goru, odakle se snadbijevaju porodice, restorani, diplomatska predstavništva… U toj hali nije izlivana ploča, nijesu mijenjane ni zidne obloge. Nije rađena studija uticaja i da li se smije ovaj objekat koristiti. Izvršni direktor je našao za shodno da je to isplativije i da na račun neetičkog rada tj. neinvestiranja u distributivni magacin, BEZ DOZVOLA od državnih organa, samovoljno otvora distributivni centar u prostoru iz kojeg su prethodno iznijete mašine. Bez konsultacije sa ekspertima, u nehigijenskim uslovima, u 21. vijeku kad je HACCP standard normalna stvar, odlučili su da ostvari uštedu i na taj način spuste cijene artikala kroz nelojalnu konkurenciju, navodi se u pismu Tomovića koje su danas dobili svi odbornici u Budvi.
    Namirnice na podu hale za Preradu

On dalje u pismu navodi da je dovoljno vidjeti distributivne centre drugih firmi koje se bave trgovinom i sve će biti jasno.

“Uporedite te višemilionske uloge i brigu za potrošače sa strategijom “pomoću štapa i kanapa” pomenutog izvršnog direktora kod Lakovića. I ostala preduzeća su mogla da rade u napuštenim kancerogenim i toksičnim magacinima, ali su izabrali pošten i profesionalan odnos prema kupcu. Napominjem da se unutar hale Prerade u kojoj se drži hrana i hrana i oprema za bebe nalaze bunari sa desetinama tona kancerogenog ulja koje treba da se iscrpi i odloži na bezbjedno mjesto. Ovo je djelo kojim se ugrožava zdravlje cijelog stanovništva ali i turista. Umjesto da glasate o prodaji Vaše zemlje kompaniji Laković u Budvi, i ako nije u Vašem domenu pozivam Vas da jednoglasno pozovete da se hitno iz kancerogenog magacina namirnice iznesu i presele u centralne magacine Volija, Ribnice commerce, Stadiona i ostale koji su u blizini dok se ne nađe civilizovano rješenje za skladištenje robe, navodi se u pismu koje je Borba imala na uvid.

On insisitira da odbornici sjutra odlože glasanje o prodaji zemlje kompaniji Laković.

“Ne bih dalje nabrajao razloge zbog kojih trebate da glasate protiv ove prodaje. Na kraju krajeva, 69 metara kvadratnih koje ima HDL nisu razlog da se pod pritiskom prodaje opštinska zemlja. Takođe, vjerujem da će nakon ovih informacija i Mitropolija crnogorsko-primorska poništiti ugovor kad shvati ko je potpisnik ugovora ispred HDL-a. Na tim parcelama se mogu sagraditi objekti drugog tipa ili potpisati ugovor sa firmom koja ima upravu koja zna šta je etika, poručuje Tomović na kraju pisma.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Vilajcani ima li akcije u Lakovic

Thanks Thanks Given 
    9,327
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

Pih, raspali se svi kakvi smo. A oni eliksir mladosti pronasli i zivjeli tri milenijuma

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Sve mi jasno ali covjek je odliucio sada da progovori kad su trebali nesto u Budvu da mu prodaju a dok je bio direktor to mu nije smetalo.
    Ili dok mu Budvani nisu odlučili da mu prodaju, ne razumijem bas sve to.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Sve mi jasno ali covjek je odliucio sada da progovori kad su trebali nesto u Budvu da mu prodaju a dok je bio direktor to mu nije smetalo.
    Ili dok mu Budvani nisu odlučili da mu prodaju, ne razumijem bas sve to.

Ni ja... Ali motivi njegovi nijesu bitni.

Ono sto je bitno je da se roba skladisti ovdje.

Ne mora cak ni hrana nego limenke, boce, toalet papiri..

Lakovic veliki patriota

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Ni ja... Ali motivi njegovi nijesu bitni.

Ono sto je bitno je da se roba skladisti ovdje.

Ne mora cak ni hrana nego limenke, boce, toalet papiri..

Lakovic veliki patriota

Pazi ovo sto skladišti kako skladišti je pogrešno na svaki nacin, ne ulazeći sad jel patriota ili nije.
    Isto bi to radio i onaj ko nije vjeruj mi, po meni odgovorni da se kazne. Ja i onako tamo ne kupujem, posebno prehrambene proizvode.

Ja bi prvo tog direktora pitao dje si do sada, zasto si pustio da nam truju djecu.
    I on je odgovoran taman koliko i ovi.
    Ovo radi zarad nekih političkih poena a ne njegovog morala i to mi se gadi.

Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Page 942 of 1402 FirstFirst ... 4428428929329389399409419429439449459469529921042 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)