Ima li neko 4e na paypal, da uplati za nesto, dacu pare ili uplatiti, kako god![]()
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Ima li neko 4e na paypal, da uplati za nesto, dacu pare ili uplatiti, kako god![]()
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Jes, sve znam zato sam postavio pitanje odje :roll: isto tako Crna Gora je pravna drzava, odje se sve do slova gleda ko u Svajcarsku nema nikakvih fleksibilnih zakona, primjenjivanja od slucaja do slucaja itd, ne. Isto tako u zakon koji postavljas nidje se ne pominje sta se desava sa ljudima sto imaju drzavljanstvo od prije 2006. ali ne sve tamo pise. Isto ne pise kako se sto dokazuje, a ako mislis da najmanji dzukac saobracajac ne moze da ti napravi problem onda samo nek si zdravo. Ja imam neka drugacija zivotna iskustva pa uslijed toga znam kako neke stvari funkcionisu u praksi.
Svakako moje glavno pitanje je bilo kako se dokazuje da nemas jer eo ti slucaj sa Jokicem i kako to i dalje ide, i ako na tebe dodje red a nijesi politicar pa da imas neke veze, donore itd...
I na kraju, ja nijesam u Crnu Goru i rijetko kad dolazim, s toga nemam kad ni mogucnosti da idem u MUP da se raspitujem a s prethodnim iskustvom em sto sam siguran da niko tamo ne bi znao odgovorit tacno, ako bi uopste dosao do nekog dalje od saltera.
rm -rf /
Na Zabljak da se iznajmi kucica/bungalov/smjestaj sa kaminom na nekoj lijepoj lokaciji za uzivanje dok pada snijeg?
Jel ima tako nesto?
pazi ovako...moj čojek je strani državljanin, koji je tamo završio školu i ođe živi od tad....dobio je državljanstvo ladno i to dvojno, tj, nije mu niko tražio da se odrekne srpskoga...samo je predao papire, ođe su ga upisali u knjigu rođenih i upaltio je 100 eura....znam da je jedan od uslova da budeš više od 5 godina u braku sa cg državljaninom, a moj čojek ima i imovinu ođe i živi i radi ođe već mnogo godina, tako da ne mogu njegov slučaj da upoređujem sa tvojim, ali svejedno moraju se apsolutno svi uslovi ispuniti....znam takođe da je moja draga prijateljica koja je ovdje rođena i ona i brat joj, ali su joj roditelji iz druge države i nijesu ih ovdje prijavili nego su sve prepustili stihiji, a oni tu završili vrtić, osnovnu i srednju i sve bilo ok dok se države ne podijeliše imali su i posao ovdje i sve ali nijesu mogli da regulišu državljanstvo jer nijesu mogli doći do papira roditeljskih jer je rat buktio u Hrvatskoj zamalo bez posla ne ostaše pošto su im YU LK istekle..
ja imam prostirku i meni je genijalna, ja kao beba spavamdušek je preskup stvarno
hoću, prvo sebi![]()
Last edited by zvoncica; 04-11-18 at 22:15.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ako gledaš od 2006. na ovamo, nema pravila. kad su "uveli" taksu za polaganje crnogorskog (baš tu od 100€), znam ženu koja je na osnovu braka od 30 godina dobila državljanstvo bez odricanja onog po rođenju. sasvim regularnim putem. onda je bilo bar 10 primjera odbijanja na forumu pa su čak rekli da nisu dužni da kažu razlog.
ako gledaš vrijeme mnooogo prije ikakvog pomena referenduma, mogao je svako da dobije crnogorsko državljanstvo po zakonu i to po osnovu roditelja ili supružnika bez obzira na državljanstvo stečeno po rođenju. nego je problem što smo mi narod koji je živio ono "na klupu si mogao spavat" i što nas ne zanima dalje od danas pa sami sebi napravimo problem.
nothing comes from violence and nothing ever could
Jos mi je cista slika kroz sjecanje jedne lux kucice,bas na Zabljak,sa kaminom.Gori drvo u njega,toplo,ona ma sva kao u film,cak i oni rogovi jelena na zid a napolju vidis kroz staklo snijeeeg krupan pada kao lud....Da mi je bilo da ostanem tu citavu zimu,dusa me zaboljela kad sam izasla iz nje.No bila sam samo gost i nije za izdavanje.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
"Tiha voda brijeg roni..."
Eto vidis, sve znas, pogotovo za nekoga ko ne zivi i ovamo i rijetko dolazi. I pojedinacne slucajeve i fleksibilnost zakona,....Da bi ti neko zagorcao zivot, ne mora da bude "dzukac od saobracajca". Dzukaca ima u svakom poslu. Upravo je meni jedan, prije par dana na kratko zagorcao zivot a sa policijom ima veze koliko i moja pokojna baba. Dzukac je dzukac bez obzira da li nosi uniformu. A prizances, vise je ovih koji je ne nose. Ne znam kakvo je tvoje iskustvo, ali ja sa svojih 45 godina nikad nijesam dozivio ni najmanje probleme od strane policije. Sto znam, mozda sam ja srecnik.
Ako vec ijesi u CG, mozes poslati mail mupu,sa pitanjima koja te interesuju i sigurno ce ti biti odgovoreno. Na sajtu imas e-mail adrese. A onja link sto sam postavio je konkretno za par pitanja. Uzmi pa procitaj cijeli zakon o crnogorskom drzavljanstvu. I kad vec pomenu Jokica, mozes se njemu licno obratiti, on ce ti znati odgovoriti sigurno. AKo ti ne odgovori, javi mi se, pa cemo nesto zavrsiti
Kad vec zivis u neku uredjenu drzavu, opusti se, radi, uzivaj, ne lomi glavu oko gluposti koje te ne tangiraju. Ovo je ipak malo opsirna tema da se moze u par postova zvrist i objasnit. Pogotovo kad znas da pravo i pravda ne idu zajedno zauku pod ruku.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ja sam imao slicnu situaciju kao Randy
iako sam rodjen u pg
cio zivot zivio u pg i podjem sa 18 da izvadim licnu jer sam imao samo pasos SCG (prije njega SRJ) i izdaju mi u sred podgorice izvod o drzavljanstvu SRBIJE
ja nisam ni gledao sta su mi dali
podjem na salter ova mi se tamo smije, veli druze pobrkao si 300km, ti si drzavljanin srbije idi tamo po licnu
ja tamo kad tamo naravno nisam drzavljanin
i onda sam tako jedno godinu dana bio ni tamo ni ovamoimao sam pasos doduse ali ne i drzavljanstvo
sad tj, tad sam dobio oba i sad kad sam htio nesto na tockovima da kupujem iz srbije rekose mi da nije preporucljivo, drzi udri...nisam se raspitivao dalje
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Do kad radi Gintas subotom, posebno oni butici sa robom, ne standovi, nego butici? Zna li ko?
Ima li dje dobar izbor muskih trenerki,original cijena nije bitna, prije nego se zaputim
do grada, da nisu ona sranja od turskih kopija sto se posle 3 mjeseca raspanu i puste boju.
Koton.
Dobre su radnice![]()
Ima li neko da preporuči neku kurirsku službu za dostavu?
Konkretno zanima me dostava iz Podgorice za Plav, kupac plati robu pri preuzimanju, a ovaj meni donese novac.
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
City express
Posta Crne Gore.
Ljudi zna li ko na koji broj se salju poruke za tender oglase? One novine. Ne treba mi ovaj sajt, nego bas one novine.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Hvala!![]()
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Ljudi zna li neko od koliko do koliko je rad sa strankama u MUP za podizanje saobraćajne dozvole i da li neko drugi može podići saobraćajnu dozvolu umjesto vlasnika (u ovom slučaju otac, a na sina se vodi saobraćajna)?
Radno vrijeme sa strankama je od 8-14. Otac moze podoci saobracajnu uz svoju i tvoju licnu kartu. Ako pitas za sebe,![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Do kad rade oni butici u Gintas subotom?
Ima li neko politicku/geografsku mapu Crne Gore u .ai formatu? Ili link odakle se moze preuzeti?
Hvala
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks