Evo promjenio sam mišljenje. Nisam znao da Hrvati imaju bušotine(19 plinskih i jednu kompresorsku), a što se tiče turizna smo neuporedivi
Evo nađoh i ovaj podatak
Crnogorske "Vijesti" navode da su Vlada i grčka kompanija "Energean Oil and Gas" potpisali 16. ožujka ove godine ugovor o koncesiji za proizvodnju i istraživanje nafte i plina u crnogorskom podmorju i da se koncesija koju izdaje država odnosi na dva bloka u općini Ulcinj, a "Energen Oil Gas" će u taj projekt uložiti pet milijuna dolara.
"Energean Oil and Gas" u podmorju Grčke provodi istraživanja posljednjih 35 godina bez ijednog incidenta, iako se radi u područjima koja su izuzetno ekološki osjetljiva.
Pronađu li naftu i plin, "Energean Oil and Gas", "Eni" i "Novatek" će Crnoj Gori davati 62 do 68 posto dobiti od eksploatacije.
https://www.slobodnadalmacija.hr/nov...e-more--duboko
Last edited by Rakun; 02-11-18 at 18:55.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ovo mu je palo kao kec na deset sto bi rekli bgdjani...
--------------------------
Do Not Disturb.
Zasto niko nikad nije digao ruke protiv ovoga, neki protest daleko bilo?!
Bageri ubijaju rijeke: CIN i Monitor objavili snimke eksploatacije šljunka iz Morače i Lima
http://www.vijesti.me/vijesti/cin-i-...i-lima-1010964
Hitne i interventne mjere... U svrhu regulacije vodotoka...
A kakve su ovo nesrecne price za botove i glupake...
cccccc
Do Not Disturb.
Морачу багери деценијама уништавају, односно копају шљунак из ње како би ријека била љепша. ;-)
Полакоте!
Zakasnili su sa Moracom davno su to Celebic Cijevna komerc i ekipa ugasili. Posle kolovrata tamo je kasapnica sve do jezera. Pescane dine su se napravile. Idealno za snimanje star wars-a.
Ако ништа, барем су за његовог земана ухљеби морали бит у 7 тачно на работу, а у кафану тек послије завршетка радног времена.Није им било мило.
Држави од профита који се оствари експлоатацијом угљоводоника иде између 65% и 70%.Тако пише и у закону, и у концесионом акту, и под тим условима се за прве блокове јавио велики број компанија.Наравно они сносе ризик и трошкове испитивања.
Ако нађемо гас, можда ти се и оствари жеља да се рудник угља затвори, а термоелектрана са угља пребаци на гас.Наравно то је могуће само ако постоји домаћа производња, јер је гас из увоза, који ће доћи азербејџанским гасоводом, скуп.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ne može ovo nikako bit kec na desetku, naprotiv. Da ima novinara kao što ih nema, pitali bi ga kako to da Kinezi nisu bili obavezani da ne uništavaju okolinu dok rade. Ako odgovori da jesu bili obavezani i da zbog tih obaveza nisu radili 154 dana, onda ga treba pitat kako to da nisu bili obavezani da plate penale zbog kašnjenja koja su nastala njihovom krivicom, odnosno uništavanjem životne sredine i pokušajima da saniraju to što su uništili. Kakav crni kec na desetku.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U vezi busotine...
![]()
Do Not Disturb.
I krecu nvo ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Problem je sto je to sve sto si ti pitao TAJNA... I on ti ne moze odgovoriti lol
.
Fun fact
Jeste li znali da je Milo tajnim prije proglasio privatizacije od 1.5 milijardu eura ?
Another fun fact
Da li znate koliko smo para izgubili u prethodne 3 godine od autoputa kroz PDV i poreze i doprinose? (hint: vise od 70 meleona)
Da li znate da su kineski investitor i podizvodjaci oslobodjeni placana akciza na gorivo isto ?
Oni litar dizela placaju 40 centi a ti sirotiljo placas 1.3eur + im placas plate + to.gorivo ahhahahahahahha
Last edited by Gandalf_White; 02-11-18 at 21:02.
One Ring to Rule them all...
Ne može biti tajna. Ako su definisani penali, biće vidljivi u budžetskim prihodima; ako nema prihoda od penala, onda nisu ni definisani, što znači da je priznao da je dps zasrao sa definisanjem rokova i obaveza izvođača radova.
Ako plaćamo mi, onda su još više zasrali i biće vidljivo iz budžetskih rashoda.
Nece sto. Do tada cemo da otkrijemo naftu i izmislimo struju. Bice para trljajte ruke stizu platice 1000+.
Ali nece ici redovno to na taj nacin kako bi bilo vidljivo.
Recimo Vlada nece da kaze kome svake godine isplate 20-30 miliona eura iz budzetskih rezervi:
U godini neposredno pred predsjedničke i lokalne izbore, tačnije od maja 2017. do maja ove godine, Vlada je za 144 pravna lica u Crnoj Gori izdvojila 12.750.000 eura iz tekuće budžetske rezerve. Zbog toga, ali i sličnih ranijih raspodjela, nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović više puta je tražio detaljan uvid u raspodjelu novca.
"Dobio sam u najvećem dijelu zatamnjeni papir i objašnjenje da je tajna kojim pravnim licima se ova sredstva dodjeljuju", kaže Damjanović.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
U medjuvremenu Tramp pisa po sirotilji
U medjuvremenu vrtic u Njemackoj
NEPOTIZAM U DRŽAVNOJ KOMPANIJI?
Posle brata i sestre i zet postao direktor u „Plantažama”
<<Na pitanje “Vijesti”, kako je izabran Vujičić, da li je bilo javnog oglasa ili mu je preporuka bila to što je suprug Vesne Đurišić Vujičić i zet Veselina Đurišića izvršna direktorica Verica Maraš je odgovorila da je on imenovan za direktora sektora kvaliteta “na način koji je u skladu sa kompanijskim opštim aktima”.
Pa kaže:
"U vezi sa tim, posebno ističem činjenicu da je taj izbor izvršen u skladu kako sa mojim izvornim, tako i prenijetim ovlašćenjima od strane odbora direktora koji me svojim aktom prilkom povjeravanja trećeg mandata izvršnog direktora izričito i nedvosmisleno ovlastio da utvrdim strukturu menadžmenta i administracije našeg društva, kao i da, shodno tom ovlašćenju, vršim izbor menadžerskog tima. U tom smislu, nije bilo javnog oglasa, jer da ga je bilo ne bih, sa pozicije Izvršnog direktora, ni bila u prilici da realizujem svoja, na pozitivnim propisima i opštim aktima društva utemeljena, ovlašćenja po pitanju kreiranja funkcionalne i personalne kompanijske menadžerske strukture”, kazala je Maraševa.>>
Ahahahahahahahahahahhahaha pa može li ovo?? :glee::glee:
http://www.vijesti.me/vijesti/posle-...tazama-1010967
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Dinastija.
Ebem ti lebac.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ono kad im je malo...
A plantaze se raspadaju, grcaju
Закон о експропријацији. Буљарица је мета.
Medo je baš tvoj nivo :glee::glee::glee::glee::glee::shame::shame:
PS.
Okle Medu mješanje ekavice i ijekavice
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks