Moze li mi ko objasniti ovu famu oko preskupih pojacanja Buducnosti, ogromnom budzetu i sl. Ko su ti igraci? Erl, Koti... pfff!? Zvezda i Cedevita imaju veci budzet od Buducnosti a jos je Buducnost izgleda i rekonstrukciju Morace u budzet navela i pored toga izgleda da nisu dosegli neophodni minimum. Hajde ovi zanovetali po srpskim forumima sto se frljaju sa ciframa nego kad pocne pjaca podgoricka da se baca sa "pouzdanim" informacijama ih... Pa kad jos namignu, ono ne mogu ti reci okle ili krenu da se smiju ako posumnjas u njihove navode.
Da nisu kod nas Erl bi nedje po Kini igrao rekreativno a Koti bi po Rusiji rudario za manje pare. Iskreno ja kada su ih doveli mislio sam da se dovode kao neki provjereni back up igraci i ocekivao sam u septembru najmanje dvojicu koji ce biti nosioci kad ono cvrc nema se para. E tu je problem najveci ako si znao koji ti je budzet sto si zagrizao iz prve na neprovjerene igrace umjesto da si ispitivao trziste i skautirao. Ne bi me cudilo da je mozda i Dzikic ocekivao ili imao obecanja da ce imati veci budzet na raspolaganju pa i on ostao kratkih rukava. Ovo je ubjedljivo najjeftiniji tim koji je igrao Euroligu svih vremena i kao takav ce ostati sigurno.

Reply With Quote

Bookmarks