Upravo tako, i da nista ne znam vidi se po igrama da postoji neki haos u ekipi. Tako da ti post nista ne znaci ako ne kazes sta je tacno bilo
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Čekaj, koja je onda poenta tvoga posta? Da staviš ostalima do znanja da imaš neke informacije koje većina drugih nema i da sebe uzdigneš?
Prao da ti rečem boli me k što se dešava, isključio sam se skroz dok su džikić i družina na klupi, samo ne mogu da vjerujem kakve postove izbacaš.
Upravo tako, i da nista ne znam vidi se po igrama da postoji neki haos u ekipi. Tako da ti post nista ne znaci ako ne kazes sta je tacno bilo
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Znaci macku o rep ona prica da se sa svakim moze prekinuti saradnja i ostalo.
Ustvari ispali smo zestoki amateri tako da su nas preveslalili ovi raspadi od stranaca koji igraju rekreativno sad a ovamo se zajebavaju posle, pa vidje li i nasi.
A uprava sjedi i uhvatila se za glavu?
Podgorica Podgoricanima!
Pa zar si mislio da ce neko potpisati ugovor da ga otpustis i cao?
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Meni nisu jasni ljudi blizu kluba (vjerovatno oni pocinje te price ili ljudi izmisljaju) koji pocinju da prenose price sto su vidjeli ili culi u momentu, sto ako se izvuce iz konteksta dobija potpuno drugu sadrzinu.
Neozbiljno je zanositi se pricama van terena jer to ispada cisto spletkarenje. To ko voli zutu stampu vjerovatno uziva. To je Sofrov stil novinarstva.
I prosle godine su Dzoni i Gorda bili na ivici tuce i "nepricanja" pa su na terenu bili homogeni i sve se sredilo. Kako su losi rezultati tako i pocinju spletkarenja od nazovi navijaca.
Ja bih volio da su se pobili svi jos na pocetku sezone jer je to ponekad potrebno.
rukometašice tokijo.
@cika pero, je li ti neko rekao da si tetkast?
Ko vam je kriv sto nemate dodirnih tacaka sa direktorom :/
Napisao sam bio ali i editovao, ko vas šiša.
cuvaj se da ti ne rasiri tu tacku
hahahahah
izvini morao sam![]()
ali, stvarno, evroliga je prevelik zalogaj i za klub, i za podgoricu, a i za forumaše.
pogledajte o čemu mi ovdje pričamo, o spletkama, klanovima, nozevima u ledja.
televisa presenta
E ako mogu da shvatim kako je moglo doci do toga, kao da su djeca...treba micati crnce i dovesti neke jugovice, sto prije...
Poslato uz pomoć Tapatoka
realno, po forumskoj prici bih rekao da ni starosjedioci nemaju ništa drugačiji pristup. ali mene to uopšte ne zanima. mislim da je džikić pojeo ***** sa erlom, a da ostala pojačanja nisu loša. ali da bi kapad dobro funkcionisao mora lopta da se kreće, da se pripreme akcije, a toga očigledno nema.
zato i koti trokira u napadu jer imitira centra, a to nikad nije radio. zato na primjer nikolić nije imao niti jedan otvoreni šut za tri jer nemamo akciju za otvoreni šut za tri poena. a imamo dosta dobrih šutera.
Vratite nam Luku i ovu ekipu
Podgorica Podgoricanima!
Nadjoh ovo na fb, uh uh. Aaa razisli se svi da Bog da pa da se gleda kosarka, bez strucnjakaa, joj joj joj.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Zatišje...![]()
Do petka.
Ni jedne novine ni slova u KK Budućnost
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pa e, realno. Iz svega ovoga najbolje je sto smo izvukli taj sportski centar koji sad izgleda koliko-toliko moderno i sto imamo priliku da docekamo Dejana Radonjica, Zeljka Obradovica i narocito Svetislava Pesica (Indijanapolis 2002) koji su nam donijeli toliko radosti kad smo bili djeca.
Dobili smo i fanzone i šop, još samo da oficijalni spiker manje smara tokom utakmica i moze se reci da se sezonska karta isplatila.
Šeeehoooooviić, za tri! Još jednom!
Hahaha kakvi monstrumi odje pisu... ljudi u petak navijamo za buducnost ,igramo sa cuvenim panataikosom,sve ostalo je manje vazno...niko nije lud svi sve vide,lose je,ali ajde da ih podrzimo jako u petak,idemo od utakmice do utakmice...sve se moze obrnut za jedan mec. Ako se nastavi kolekitvno ludilo,porazi,najlakse je haos napravit,to i onako najbolje znamo.No da probamo prvo jakom podrskom,mozda upali!
Kako da upali kad Gordicev klan sabotira utakmicu namjerno
aahhhaahhhhha
Podgorica Podgoricanima!
Pa zar vam nije bolji haos odma nego na kraj sezone :-D. Mislim da ne shvatate, ako se ne uzme aba ove sezone max domet u nsrednih 10 ce biti 4 ili 5 mjesto. Nece niko pare dati za neuspjesnu sezonu gdje su se doveli preskupi igraci od kojih nije bilo koristi.
Od kad to mi postasmo klub koji mora da osvaja trofeje? Ova sezona se gleda kao biti ili ne biti, uopste ne treba tako posmatrat stvari.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
A okle, nemoj slucajno ove sezone da dignemo klub na visi nivo, da dominiramo ABa ligom i narednih godina postanemo redovni ucesnici Eurolige bolje je vratiti se u prosjecnost, manje je stresa a i manje obaveza.Za sad odlicno ispunjavamo taj plan.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks