Zimi čeličare u što manjoj mogućoj dimenziji.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Od svih guma jedino miselin zadrzava performanse kad se potrose...Ali zato i kostaju koliko kostaju
A sto, na te iste felne ne moze montirat zimske gume?
Nije to poenta, nego so-rizla, dzombe, led...Velika je vjerovatnoca da nedje nagrdis felnu, pogotovo na nize profile gume
Zimi čeličare u što manjoj mogućoj dimenziji.![]()
Ja vozim na iste alu...pa svake sezone skidam i stavljam gume
jer mi auto izgleda katastrofa ovako, a tek na celicne...![]()
![]()
Ne ide da stavljam 18 zimsku nikako.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Upravo zbog toga ja potenciram i preporučujem mišelin, definitivno je najbolja guma i na kraju ispane najjeftinija uprkos visokoj početnoj cijeni, zbog te osobine - najmanje se troši a performanse prolaskom vremena se ne gube!
da, zaboravih na michelin enrgy koji je bio na meganu.... isto me iznenadila guma... 5 godina vozene...prodato auto sa njima![]()
Da li se tripujem ili 0.1-0.2 bara moze da napravi ogromnu razliku u komforu?
Cini mi se da na 2.2 auto skace kao koza a na 2.0 plovi kao ladja?
Naravno.
Moze.. pogotovo na daciu![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Gledah po Danskoj,voze se dosta Tigar frost....( nisu vlasnici auta ni srbijanci ni bosanci)
Ne bih to u životu stavio na auto.
Fura se Tigar i u Rusiju...a i kod nas na sjever se kunu u njih
On je zapravo odlican po snijegu i ledu, ali je po kisi katastrofalno los...ali ono dno dna, vazda poslednji na testovima
A imas dvije "vrste" zimskih guma...Scandinavian winter( u koje spadaju i ekserace) i European winter...
Tigar kao da je namijenjen za skandinaviju, tamo dje su temperature vazda u debeli minus i dje je konstantno snijeg
A ove "evropske" su za "blaze" zime, dje guma ne smije da se odrice kisnih performansi...
Ima u Castellani Vrederrededrerede vidio sam![]()
Razlika izmedju sava eskimo s3 i eskimo hp2 ?
Ako neko ima iskustva u praksi?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Zadnja dimenzija s3 je 2055516....ove hp dodju kao neka.premium.varijanta za vece tockove
Sa.s3 sam prije 10ak.god.prvi.put se.uputio.na snijeg sa audi jaje koje od elektronskih pomagala ima.digitalni sat...bez iznenadjenja i frke...za.sjever i snijeg super stvar, u pg ce se pojesti brze nego bi trebalo...hp2 nisam vozio
Ja sam ih par zima vozio na Civicu davno, za snijeg i poledicu odlicna, da ne kazem vrhunska. Za sve ostalo zadovoljavajuce.
Da li je neko imao iskustva sa Viking Wintech gumama? S tim da se radi o Continentalovoj firmi, ono sto mi je bitno jeste kakva je po suvom, kisi i snijegu, ono sto me NE ZANIMA jeste to koliko se trosi. Guma koja se ne trosi znaci da je puna plastike i da kliza kao luda a to mi ne treba s tim da vozim auto od 120ks i 1350kg
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
srecne zimske gume svima koji slave
kazne 50-120e
Ja cu sjutra sve 4 da montiram ako ne bude previse guzve kod vulkanizera...dvije imam i jos dvije da trgujem
Last edited by Laz; 15-11-18 at 15:58.
cekaj sekund
ne moras imat zimske
ljetnje + lanci
ili
zimske
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja vise nisam siguran sta je po zakonu, ali ja sam stavio lance za svaki slucaj pored ovih mojih all season.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks