Glupo ali je zaista bilo tako . Fabrucko podešavanje pa sve iznova i sad su recimo makli Izrael pa Comedi nije dupli , vjerovatno je to bilo i sa drugim . Ali to je duša jer uru već ponovo slažem omiljene kanale
Meni se desavlo da bude po 15tak duplih kanala. Isti broj i isti kanal 2 puta za redom pa onda brisem 15 minuta duple.![]()
Zbog toga se uvijek risiver vrati na fabricko. Lakse je vratis na fabricko i sam sve pobrise, pretrazi i poslozi po novoj listi. Nista ne radiš
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Veliki dokaz kurcobolje mtela je što u srbiju nude premotavvanje do sedam dana unazad i snimanje više kanala simuntalno, a crnoj gori imamo da fabričkim resetovanjem eliminišemo duple kanale.
Svaka im častr
Sad ce i ovdje, zakupili sy server konacno, pa dako krenu da se koprcaju.
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
prica 'sad ce,svaki dan se ocekuje' kruzi na forumu evo cini mi se dvije godine,od kako su i poceli sa kablovskom...
Ima li idje ovih televizora sto su najavili prije par dana.
U poslovnici na bulevaru se prave blesavi... kao treba tek da stignu....
Ne prave se blesavi nego tek treba da stignu.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Za sad nemam problema ni sa kablovskom ni sa internetom. Kablovsku i ne koristim mnogo ali internet za gaming i download svakodnevno i nemam problema... Uglavnom "nestrpljivo" islekujem" probleme
Ocekuje li se kakav odgovor Arena Sport paketa na Sport Klub 4k?
bilo bi fino pratiti ligu sampiona u 4k.. SK je najavio spansku i englesku ligu u 4k rezoluciji.
Da se priusti za bogatune, bice neki odgovor vrlo brzo![]()
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
RTS 1 i 2 od danas u HD formatu.
Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...
Novi kanal
RTS POLETARAC
Promijenjena je dosta lista. Svi iz osnovnog su za po jedan gore otprilike. Osim ovih na početku. Nije samo dodat kanal na kraju.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Moze na brzu pretragu...
Pojavi se . Eto ne valja ni kad ima previše kanala . Pojma nemam koje su kanale u zadnje vrijeme izbrisali . U omiljene mi je jedno tridesetak i rijetko kaf udjem na sve kanale . Ali covjek je proklet . Da me pitaju tražio bi i još i još kanala
P.s. Cablingov risiver je bio zakon za ovaj krš ali nisu htjeli ili umjeli sa njim da soare karticu
Ovaj novi resiver sto samo sad imaju je bas dobar.mozes da slazes kanale po zelji..ne moras uvijek pretrazivati kanale kad dodje neki novi kanal..sam se pojavi..ali na broju gdje ga oni odrede..sto meni ne odgovara
Ovaj stari kojim imam jer su nas tada uslovili da ga kupimo 180 evra da bi imali HD kanale je sto se slaganja tiče svijet izmislio . Kanali su automatski dodavani na kraj . Mogli ste da složite kanale po volji , čak ste mogli one koje ne gledate da makne te plus naravno omiljene liste itd . Meni lični je bilo najzgodnije složim na kanale po gledanosti i i to je to . I njemu stavite flesku i snima na nju dok ima prostora a ne do pola kao sto ovaj radi . I uopšte mi nike jasno zašto se kartica nije pogla pustiti sa njim . Mislim jasno mi je , vjerovatno nisu znali
Mtel sprema novitet, bas nijesam mogao vjerovati, nudice DTH, kao što telemah ima total![]()
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Interesantno ali to trziste je pokriveno, satelit je skup sport, ne vidim bas neku logiku iskren da budem.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks