Ja ti iskreno preporučujem Michelin, vjeruj mi, nema preko i na kraju kad sve preračunaš se najviše isplati....
Ne znam koje ljetnje da stavim? Conti ili ?
Cinturato p7 su mi pri kraju, nisam nesto prezadovoljan bio nego su mi dosle sa autom...
Ja ti iskreno preporučujem Michelin, vjeruj mi, nema preko i na kraju kad sve preračunaš se najviše isplati....
SportContact 6 je odličan kako viđeh po testovima, a ni Premium nije za bacit.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Za njegov a6 karavan po meni bi trebao conti ecocontact ili onu xl mislim da ima tako nesto oznaka. Bas za te limuzine itd
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
PremiumContact 6 XL mu treba i to je to.
Imao sam (imam je i dalje) PremiumContact 5 215/55 R16 XL na VW Sharanu i pokazala se vrhunski, mada sam je ostavio za zimu + dvije zimske Uniroyal jer sam prešao na 17 točak kao ljetnji set.
Uniroyal pravi vrhunske zimske gume, sledeće zimske ponovo idu Uniroyal.
conti 6 je bez greske
Prema tome, šta da ti kažem?
Continental premium contact6 izuva kako je dobra guma, nebitno je li suvo ili mokro
But if you never try, you'll never know..
Conti 6 xl po svemu sudeci, imacu vjerovatno i bolju cijenu nego za miselin
...
Za cijenu provjeri i kod Banja, vjerovatno ces imat neki % ako ces gotovinom platit...
But if you never try, you'll never know..
Bio sam i Trebinje i gledao gume u onu firmu, jeftiniji su masu pogotovo sto je povracaj pdv - 15 %...Npr miselin guma 235 45/17 zimska je oko 140 - 150 eura...
Medjutim, danas sam bio u radnju koja prodaje gume a nalazi se na Rimski tgd u podrum...kod njih Miselin guma, ya 4 godisnja doba (po pravilu su skuplje i od ljetnjih i zismkih) kosta 140 eura...proizvodnja 2018 godine, dok je Kleber 90 eura...Tako da jeftinije je odje nego u Trebinje
Kako su se pokazale te Kleber gume?
http://www.tyrereviews.co.uk/Article...-Tyre-Test.htm
Kleber odlican za te pare...
Ja bas razmisljam da kod Banja uzmem dvije all season gume i da ih bacim pozadi...Za naprijed imam dvije zimske sto sam kupio proslu zimu, a za ljeto isto imam dvije ljetnje za pogonske tockove
Da maknem ovaj uniroyal sto mi je sad pozadi...Ima jos 6mm sare, ali imam kilu na zid, da ne pukne nedje da se sprcam
Nikad naučit nećete. Ne u Trebinje po gume, nego na granicu Uvac u Bosnu. Jeftinije su nego u Trebinje. A sve DOT 2018
Inače ove Kleber gume meni su super. Ja sam kupio 2 nove 15" za prikolicu. odlično se drže, a tovarena je i po 700kg . Još komad šare ima na nju a stare su 2 godine.
ima li dje polovnih guma da sto valjaju? 205/55/16 zimske... a da ne kostaju kao nove![]()
Kakve vredestein gume, r15?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
this time next year...
ja da mogu naci verdstein ne bi ti michelin gledaoja sam kupio auto od njemca koji mu je stavio sve 4 gume, evo 3 godine niti ih mijenjam ni nista sara se ne mijenja
i po snijegu i ljeti, odlicna
Onamo dje su se nekad uzimale saobracajne
Ja sam 3 puta uzimao Kleber Dynaxer cini mi se da je model. Bile su mi odlicne svaki put...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Tigar High Performance 195/55 R15
Prešle ljetos oko 12 000 km na službenom pikapu.
Na ovoj kiši sad kao da vozim po ledu.![]()
Kad krećem sa semafora, moram skoro bez gasa da krećem jer proklizava.
Tako da ako ih je neko imao u razmatranje da ih kupi, ni slučajno. Smeće od gume, ali pravo smeće.
Ne znam što im dadoše ime High Performance, bolje da su ih nazvali Ultra Low Performance.
ja jedino sto znam od guma kao sto su tigar/trayal i neke slicne, jeste da su dobre prvih 1000-2000-3000km...posle toga postaju katastrofalne, narocito kad je klizavo...
i kad mi kazu dobre su na testove, kako ne...daj ti inforamciju kakve su posle 2-3 mjeseca![]()
Monci..
Imate gume od 50e i gume od 200 u istu dimenziju
E da jebe oca mora bit razlike![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ima li ista grdje nego sad preci na zimski setsa finih felmi i cuda.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Kupi All season gume i ne mjenjas felme
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks