Tako je legendo spremi govor posle utakmice da slusamo standardna kenjanja .Niko te od igraca vise ne ferma moj Dzikicu pokupi se dok si jos na vrijeme
Je li ovo namješteno?
Tako je legendo spremi govor posle utakmice da slusamo standardna kenjanja .Niko te od igraca vise ne ferma moj Dzikicu pokupi se dok si jos na vrijeme
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
hahahahahahaah a nemojte
Podgorica Podgoricanima!
Ma, ne moze ovo...
Poslano sa mog B1-770 koristeći Tapatalk
Shit has hit the fan !
Stekli su se uslovi da neko leti iz kluba
Sent from my p20 lite using Tapatalk
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Evo izgubismo sve vam na svijet j****.
Amateri jedni!!
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Odlicno, samo da se odbrane
A dje si prijeki svaka ti je sveta
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kako gordic ovo namjesti dzikicu.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
zamislite gordic mu igra citavo vrijeme a najgori je ubjedljivo na terenu. zamislite taj bag ljudi
Bravo dzile i bravo momci
Nadam se da ce moraca biti prazna
Podgorica Podgoricanima!
Dadnes ljudima nove ugovore propisno ih nagradis za uspjeh od prosle godine i oni ti ovako vrate!? Mrs u Bosnu ili Igokeu pa tamo igraj za kilo cevapa ako ti se ne igra u Buducnosti Gordicu zvezdo.
Kao i sto sam najavio prije neki dan, cedevita ce da se vadi na nas, jer se tako i namjestilo
Podgorica Podgoricanima!
pa pošto su ovo izgubili na ovaj način, u meču dje Cedevita ništa ne može pogoditi, vrijeme je da Džikić a i pojedini igrači odu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Za ovo nocas, Gordic je zasluzio momentalni otkaz. Ovo je bezobrazluk.
Poslano sa mog B1-770 koristeći Tapatalk
Shit has hit the fan !
Džikić sad ako je čovjek sam će otići
Sent from my p20 lite using Tapatalk
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ljudi sta je ovo ? Tj stvarno isti k. vise pisat ista i komentarisat.... makse...
budim se ujutro, a ono pet popodne
nikog smijenit nece na kraj...sad ce dzikic izjavu: bili smo bolji prve tri cetvrtine ali cetvrtu smo zatajili. mislim da mozemo bolje. gledamo vec ka sledecoj utakmici i nadamo se pobjedi![]()
Pravi navijaci treba da daju podrsku. Napred plavi.
Ljudi nama je prosjek 11-12 koseva po cetvrtini protiv iole jace ekipa ne pamtim da je Buducnost ovako sterilna bila cak i sa gorim timovima
Mene je sramota sto ovo gledam i trosim vrijeme a jos kada se doda da igra tim za koji navijam
I sada bi neko rekao na pocetku sto ih kritikujete kada vode 15 razlike!? Pa vidis odmah da su kanal teski i to sto Erl pogodi ponesto ili neko drugi pa i ja bi pogodio da igram. Mogu svi da daju po dvadeset ali ako nema sistema to je samo trenutno. Ovo je najbolji pokazatelj na sta lici ova ekipa koja kao da trenera nema, nti priprema, niti treninga. Ja nisam od njih ocekivao nista posebno ove godine ali ovo je nesto deset puta gore od najpesimistickije varijante.
Sta reci posle ove utakmice, ovo je sramota za aba ligu, odlicno odradjeno iz 2 u 1. Trebaju pare da se plate obestecenja.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Brandon Paul velite? A Lebron James nam ne bi mogao pomoći, Džikić je kancerčina ove ekipe, zajedno sa njegovom filozofijom igre i lično njegovim pojačanjima. Mršte svi zajedno raspadi!!!
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Svaka čast Džikiću što je držao Gordića čitav meč iako mu je o glavi radio svaki minut koji je na parketu proveo. Cijela CG je viđela dokle može bezobrazluk i nezahvalnost ljudske rase da ide. Gordić je zaslužio momentalni otkaz, a Džikić u petak najveći aplauz u istoriji Podgorice.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks