Bravo barovicu masino, ono samo ti mozes da pokusas
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
da je ilic igrao umjesto erla nebi izgubili ovoliko garantujem....nek je upravi na obraz ovo. ovo ijedan gledalac koji ima oci vidi....
Bravo barovicu masino, ono samo ti mozes da pokusas
Jos smo na vrijeme da potpustamo sto mozemo i da dovedemo 5 ABA ligaskih igraca ne mogu biti gori no ovi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Odlazi dzikicu i vodi ova ***** sa sobom
Podgorica Podgoricanima!
Kratko - sramota!
Oce li traziti pare nazad ovi sa sezonskim?
Podgorica Podgoricanima!
@safra a sta ce mu tajm auti, coek je fino na poluvremenu rekao
"ovo je sampion Evrope, ja od mojih igraca ne trazim nista osim da daju 100% na terenu jer jedino tako mogu da zarade postovanje ovih ljudi protiv kojih igraju"
i totalno je lik u pravu. mislim da je ovo za Erla Klarka i njegovu zagarantovanu minutazu rak rana ovoga tima. jedini nacin je da se ovaj skart salje kuci pa neka ide da ozivljava karijeru u Kahu San Fernando ili Fortitudo...
Najtužnije je što ostavljamo utisak ekipe kojoj nije mjesto u ovom takmičenju.
Shit has hit the fan !
Kakav je Alen Homic katastrofa haha produzio veli ugovor.
Treba ovo jos jace podrzat pocela je ta hemija da se osjeca i jedinstvo.
Što reče ovaj oficijelni Buenas noches.
Šta više..
Uprava je na potezu pa da vidimo.
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
igrali smo sa sampionom evrope ljudi. ne znam sto ste ocekivali. ja sam samo molio boga da nas ne razbiju al evo desilo se. takvi smo kakvi smo. ne bih ja mjenjaoo dziku ali bih bogami erla i dzeksona sigurno.
gledajuci kroz aba ligu mislim da ovaj tim moze bolje i do titule ali kad bi smo se rijesili erla i po meni dzeksona i doveli nesto malo bolje onda bi uzeli aba sigurno bez razmisljanja. vidjecemo do kraja oktobra vjerujem da ce biti reakcije neke.
Kad te kao igraca ne motivise da odigras i das sve sto imas protiv Reala u Madridu onda je to stvarno jadno.
3,14cke!
+ , -
Barović - 23 , 16:07
Erl - 17 , 16:13
Koti - 27 , 29:22
Kraft - 23 , 20:16
Gordić - 21 , 25:43
Ilić - 13 , 19:44
Ivanović - 3 , 05:09
Džekson - 19 , 19:09
Nikolić - 4 , 04:03
Omić - 11 , 23:53
Popović - 2 , 09:43
Šehović - 7 , 10:38
Cedevita se raspada na svakom nivou, ali im osjecaj da ce se sastaviti tacno protiv nas
Podgorica Podgoricanima!
Ocekivali smo da ne puknemo 30+ razlike ka zadnji amateri... no da odigraju postenu utakmicu i izgube da se mogu u oci medjusobno pogledat. Ovo je bas ****** jer ja da sam igrac Buducnosti ovoga Klarka ne bi moga ocima vidjet no bi ga pljunuo kad god bi na koš došao
Ali veli Erl prije meca , moramo da uzimamo pametne suteve....
Vrlo je tesko igrat sa Realom i njegovim stilom igre, koji se razlikuje od dosta najboljih evroligaskih ekipa. Nevjerovatno su uigrani, malo igraca su promijenili u odnosu na proslu sezonu.
Narocito, ukoliko se ne odigra savrseno a ovo je bilo daleko od toga.
Naravno, da nije bilo za ocekivati nekakav rezultat ali jeste pokazivanje karaktera u smislu da se pomuce za kos.
A ne da nam naprave sto zicera, ali bas sto zicera, zbog gubljenja u kretnjama igraca i loseg rasporeda prilikom preuzimanja. Jos kad ih krene malo sut kao npr Rubio koji je usao i odmah 2/2 za tri poena. Ljulj, Kampaco po trojku i odmah ode na 20 razlike.
Imamo mi u krvi ovakav mentalitet koji se odmah preda, a naravno 2 od 4 pojacanja su lagani promasaji.
Ozbiljan je ovo nivo kosarke dje smo se uputili posle 17 godina, slicno kao i Zvijezda u fudbalu. Za sad smo kanta u odnosu na top ekipe jer Real je bas takav.
Valjda se i uprava nesto pita... Ako nista drugo da bar ovog erla maknu jer je đuturum klasicni... Ili su tu samo da istresu pare i puste dzikića da rabota kako mu volja... Tu je i problem, ovaj pajovic se pita koliko i ja, a toboz je neki sportski direktor
Poslato uz pomoć Tapatoka
Nista bolji nisu ni ovi nasi domaci, barovic ne zna dje se nalazi,popovicu se isprdase ka ispred zgrade,sehovic sutnuo trojku i posa u svlacionicu,ilic aj nesto pokusa,mada ne moze ni on nista posebno napravit,d nikolic ne igra,ivanovic isto,sreca pa nismo vidjeli zorana nikolica to bi tek bio festival,jedino gorda dobar. Od stranaca earl ovo nisam gleda da neko promasi 35 suteva,nista mi nije jasno,kraft slicno ka ilic,bori se nesto ali ne moze ni on nista, dzekson je na insta vjerovatno,jer ga nidje nema kad treba,koti je nesto bolji ali ovo je sve tanko,i omic jedini dobar.Dzikic isto cudne odluke. Dakle problem je kompletan tim. Sad izdvajat nesto nema leba od toga. Mnogo losa noc,nadam se boljim vec protiv panataikosa i zalgirisa kuci.Treba nam pojacanje sto prije. I da dodam,najveci problem je sto smo se unaprijed predali,i igraci i klub i navijaci i svi redom.Sa takvim mentalitetom ovo ce nam se vazda desit.
Last edited by Kuala Lumpur; 25-10-18 at 22:01.
Šalu na stranu momci. Od EL ne treba ništa očekivati naravno. Treba Bokan sada malo da ozbiljnije sagleda stvari. Da neke pošalje kući i ako može u januaru da nekog novog dovede. Sa ovima Zvezdu sigurno dobijati u funalu, ako stignemo do njega, nećemo. No malo se upamet gazde i mijenjajte nešto pod hitno.
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
Sva pojačanja osim Omića treba poslati kući, kratko i jasno. Svaki je na svoj način užas, o svakome sam već pisao nakon prvih utakmica u EL, muka mi ih je pominjati.
Jako je čudno zašto ih je Džikić uzeo, i to tako rano u sezoni, u junu popunio sve pozicije. Miriše mi na to da je Miško htio brže bolje da uzme tih jebenih 10% od ugovora a njegov klijent Džika pogledao par YT klipova ovih divljaka, pristao i p....o. Zato je zaslužio otkaz, osim ako ih sam ne odjebe i preuzme odgovornost.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks