8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
I jos da znas da taj motor ima te klapne na usisu koje mogu da naprave ******, takodje vrlo je jednostavno da se to odmah ukloni i onda si miran jer je taj motor bas kvalitetan i izdrzljiv. Isti motor se koristi u gtc...
But if you never try, you'll never know..
Skidanje klapni i ciscenje usisne grane kod Acike kosta cini mi se 100e,odmah odradis i miran si. Ja sam to sebi sam radio inace. Sto se tice odrzavanja iznenadjujuce povoljan auto, 3 ipo godine je vozim pa iz iskustva pricam a nije mi prva alfa. Trapovi jesu osjetljiviji malo. Te od 4000 sto se prodaju ne treba komentarisati, ako cete dobar auto pa bilo koji da je treba da se plati.
@dynamite
Ajde daj neke konkretne cijene odrzavanja. Ako su osjetljivi trapovi pa svakih 10k moras nesto raditi onda to nervira i ne mogu oko toga raditi.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ja na moju zamijenih dvije donje na nekih 85000km.... ali je problem sto su jabucice izjedna sa viljuskama i ne mozes da ih zamijenis bez u kompletu... ne znam jel ima neko ko moze sad da reparira to... tada nije bilo...
Imas sad u pg onoga lika sto radi reparacije.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
bilo je i tada koji su radili za 156...ali za 159 nsiu mogli... zasto i kako ne znam...da li ima veze sto su aluminijumski trapovi bili ne znam...
Ja donje viljuske jos nisam mijenjao (nove od 120 do 170e komad) gornje jesam po jednom (nove 70-80e komad), reparirane su pola od ovih cijena a kvalitetnije. Prednje plocice i diskove sam placao 110e oboje, zadnje plocice su mi bile nesto oko 20e, sajle rucne 35e obije, termostat isto 35, veliki + maliservis izadju djelovi oko 250e, zamajac + set kvacila+ hidraulicni druk lezaj sam iz Srbije porucio 485e. Ovo su cijene bez ruka majstora e sad nedje ima jeftinije nedje skuplje ali to je okvirno.
cijene za moju breru 2.4:
-viljuške par 80€, reparirane, Kragujevac (nikako ove "domaće").
-mali servis: djelovi tačno 95€, ruke 15€
-veliki servis: čini mi se ukupno nešto oko 180€
-zamajac+set kvačila+ruke: 1.000€![]()
Kad je ovaj odje siguran sam da dobro radi
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Last edited by AmFi; 25-10-18 at 11:23.
odličan je ovaj, daje garanciju cijelih mjesec dana.
ako ko misli da riješi problem sa ramenima, neka gleda kod ljudi koji to rade na mnogo većem nivou, za mnogo veće tržište, i za koje se zna odavno. jes kutara, ko nema načina, da dođe do ovih iz kragujevca ali se svakako isplati.
Uh 1000e za kvacilo i zamajac, posteno!
Sto se tice ovoga Borisa ja sam za njega cuo sve najbolje, dosta ljudi koje znam su bili kod njega i svi su zadovoljni..
But if you never try, you'll never know..
ovaj crni jeep gore je moj, radio mi je trap sve profi i bez greske
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovome liku nista komplikovanije od golfa dva ne bih vodio...
Pakao je od auta napravio...Usukao kociona crijevo preko trapa, ona skoro popucala, izbucao manzetnu poluosovine :-)
O jadu sam se zabavio
Za alfu reparirani trapovi samo iz srbije!
Last edited by Laz; 25-10-18 at 15:39.
:mrgreen:
Sent from Tapatalk
#fakenews
o tome ti pricam
Prema tome, šta da ti kažem?
Kupuje mi se 159.
Zna li ko sta za neku od ovih sa dilera?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
mislim da kod nas dobru neces naci.... koliko god da trudis i da cekas....jedino da trazis nekom koe radi da ti nadje nesto... ali vjeruj mi, i vani ako je dobra kosta lijepo
EKV ta prica je nidje veze. Do sada nikad majstora nisam vodio sa sobom nego sam sam uzimao auto i nikada nisam imao vecih problema. Na polovno auto mora po nesto da se ulaze ali bi ljudi da voze bez ulaganja i posle im lose.
Moze dobro auto da se uzme i cak moze i za ne velike pare samo treba znati izabrati.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ni ja ne vodim majstora...sam vidim auto i kupujem...tako sam kupio i 159 i lagunu i c3... ali 159 polovnu kod nas nije lako naci...prvo sto ih je malo, a drugo idrugo i to sto dovezu gledaju da sto jeftinije prodju pa ako se ne proda da ne gube puno...
na autodiler ih rijetko kad ima preko 10komada za prodaju...i to kad maknes karavane i one od 110ks ne ostane trecina...
Last edited by E_K_V; 27-10-18 at 11:20.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks