Kako nam Litvanci svi do jednoga u publiku poustajaše na himnu, dobar zakon na daleko se čujeblue:
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Kukala ni majka....vise nam igraca ne zna himnu no zna. A mi bi bodove.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kako nam Litvanci svi do jednoga u publiku poustajaše na himnu, dobar zakon na daleko se čujeblue:
Ajmo momci , da se dobije ovo , pa da se vrćemo u igru !
Pozdrav, djordje1990. Ispratim ja utakmice reprezentacije, ali neuporedivo manje nego ranije. Na stadion odavno ne idem, a nema ni one treme kad igra reprezentacija. Razlog je evidentan - FSCG odnosno Dejo Savićević lično, da budem precizan. Kao što znaš, napisao sam na desetine postova onda kad mi se činilo da to ima smisla. Digao sam ruke od ikakve borbe, pa bila to i ova "virtuelna".
Ajmo Maksime,milina te cuti. Nadam se da ces nas pobjedom pozdraviti na kraju meca....
Iznenađujuće disciplinovani na startu, dosta pasova, odličan presing, dobro se kreću, možda lakše nego što smo očekivali odradimo ovo i ovako desetkovani...
Pa koliko me sjećanje služi sve te "lakše" mečeve , sem nesrećne Jermenije , u Tumbinoj eri smo lagano odrađivali.
Evo ga Mugoša. Dobro ga zavuče.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Bravo Mugosa doktoreee
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bravo Mugi , sad gazite , ne smanjivati gas
Strašan gol. Brao mali.
Planira li ko za BG 😎
Kako bi je Bećo ođe bocnuo špicom preko ovih niskih tribina, već ga vidim...
Brao Mugi, rutinski!
Mugosa je i u Pg trebao da igra od prvog minuta. Jer je joveta zatvoren bio i ostalo bi prostora za njega. A Beciraj kao drvo kakvo.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Ja ne bih mogao nista lose da napisem za Beciraja posle svega sto je dao crnogorskom fudbalu kao stranac.Sad je ispao iz forme jer mu se ne igra fudbal kao ranije, dosao je do para, kupuje luksuzne stanove pa ih izdaje, ozenio strasnu piccku iz Vladana (Tuzi). Ni meni se ne bi igrao fudbal
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Svakom li biografiju i ženu znaš
Ko je menadzer Jovovicu?
Decko nista nije dao reprezentaciji i najgori je nas igrac.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
P r i m o r a c
Sudija majku ti ***** , od raka se raspao
Ako nije penal, onda je morao žuti za simulaciju. A čini se da je bio penal
Moglo se vala ovo svirat, da ne strecamo...
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Lijepo je Mugoša našao Vešovića za ovu šansu. Fino igra momak.
Zaista mi nije jasno zasto jovovic igra u prvih 11...boljevic je genije za njega
Poslato uz pomoć Tapatoka
Lijepo je čuti našega spikera, baš su nas prijatni iznenadili ovi sa NoveM, možda jednom i on bude prenosio utakmice naše reprezentacije pa da ugodjaj bude na mjestu.
Dadoše orlići gol, sad se malo čak i bore i imaju želju dati gol više, dobro je da ne igraju protiv carske rusije e bi prošli kao u PG prije tri dana, dje će na brata jurišati.
Savez napolje!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks