Jesu, kako nijesu bili.![]()
I sa Mađarima.
Sastajali smo se i sa Makedoncima, Slovencima, BIH, pa ti mecevi nisu bili "istorijski" :mrgreen:
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Jesu, kako nijesu bili.![]()
I sa Mađarima.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da nisam bio na stadion pa bi im i povjerovao
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ma vjerujem ti ja, dosli su s namjerom da provociraju, to se vidi po zastavi i stranici na kojoj su osvanuli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Никад на ЦДМ људи неће стат да серу глупости. Тако и о овоме. Не пишеите што не знате.
Ја само познајем и једне и друге али си ти био на стадион.
Што је проблем? Косово је је Србија?
https://www.cdm.me/sport/fudbal/soko...ca-sa-srbijom/
Teško ćemo mi tu uzet sva tri boda...
Ocemo li morat Stojkovica jopet gledat nocas? Od kako je stigao nesto ne mogu da ga svarim. A pogotovo sad nakon onog idiotluka. Malo nervozno tudje pasce.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kojeg komentatora ćemo slušati noćas?
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Eviva braco ko pegla kosovo vise
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Valjda su "pozajmili" jednog iz RTCG...
Sent from my S9+ using Tapatalk
Evo bas Vijesti potvrdjuju da ce Maksim Zivaljevic prenositi utakmicu veceras... Inace da su ono uradili u hrvatskoj ne bi zivi napustili zemlju
Poslato uz pomoć Tapatoka
Privatna kompanija, njihovi novinari i njihova pravila.
To što su oni dali više para od ostalih za prava prenosa, zakon tržišta.
To što država daje nacionalne frekvencije tv stanicama iz stranih država, koji nemaju ni dva novinara u cg, ko je kriv?
Dobijaju zauzvrat minut-dva pljuvačine i svi sretni i zadovoljni.
Ono sto je uradio sportklub i njegovi novinari je samo pokazatelj kako nas dozivljavaju tamo kao neko divlje pleme sa kime se mozes sprdati kako hoces jer mi ne kapiramo. Sve sta iole valja je srpsko a sve ostalo su dukljani, milogorci, divljaci i saka jada. Da se ne lazemo.
To sto ce ova televizija proci bez kazne dovoljno govori o nama. Da neko posalje na komentatorsko mjesto covjeka sa zadatkom da se sprda i glumi na nacionalnim frekvencijama je jedan faul bez presedana. I opet da se ne lazemo kako bi proslo to u Zagrebu i Beogradu!?
Ova tzv Nova tv se na moj tv nece paliti vise.
Da nema dje sastav za veceras?
Maksim Zivaljevic prenosi nocas da se ne mora ona muka trpjet
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Nova M nećeš paliti, a jesi li toliko principijelan da nećeš paliti ni Sport Klub kanale, pošto su njihovi novinari, vlasnici itd. isti?I taj trenutni omraženi državni neprijatelj broj 1 je zapravo novinar Sport Kluba a ne Nova M...
Sumnjam....
Tako nas dozivljavaju ljudi koji su na mjestima u drzavnoj upravi ,i oni su jedini pravi krivac za ovo sto se desilo .
Sport klub nije uradio nista lose,al bas..
@amnesiac ne znam jel si prestao ds prstis repku steta sto ovdje nema tvojih komentara vise.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Gledam Srbiju - Rumuniju, pa ovi Rumuni liše golmana i donekle Maxima su raaaaspad teški, golman im drži ove 0-0 koje bi nam pale ka kec na 10.
Jovetic izgleda ne igra nocas, dako uguramo nekako taj gol...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks