bjelopavlici !!!
ih, kol'ko ne je...
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
bjelopavlici !!!
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Ljesnjani .... (Bjelopavlici drugom polovinom)![]()
Ne treba mene niko da uci da budem srbin.Ja sam s tim rodjen:ass:
Dobro si to reka - Ja sam s tim rodjen - ali ne brizhi svakoj bolesti ima lijeka moj dobri, pa cemo i tebe nekako od te urodjene izlijechit![]()
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Cipur, znas li ti odakle si, tj. sto si bio do prije 2-3 godine?Mi smo SRBI iz Rvasa, Rijecka nahija.Srbi, crnogorci, isto je to samo je nekima tesko da priznaju.Crnogorci poticu od nas srba![]()
Zasto sam znao da ce ovo da se pretvori u politicka prepucaavnja i istrazivanju porijekla naroda?
Procistirte ovo obraza vi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Hehehe...Bas si sladak!Bas volim da pricam sa ljudima kao sto si ti.Bez vas bi ovaj svijet bio dosadan.Odgovaraj molim te na svaki moj post da mi dan bude zanimljiviji. Ionako ova kisica pada, tmurno je pa ti taman razbijas monotoniju svojim budalastinama.Dobro ti ide, moram da priznam.Bas si me slatko nasmijao, vragolasti djecace.Svaka cast.Hahahahahahahaha...
Last edited by shrek; 26-09-07 at 09:21.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Aj ne prdi zivota ti...Ja sam SRBIN iz Rvasa i sta imam ja tu da dokazujem.Dakle, nisam ******** nego SRBIN.Imas li ti sto protiv toga?Ajde jadan, batali me vise...Ne znas ni sam ko si i sto si a mene si nasao da ucim ko sam ja i sto sam ja.Vidimo se, kralju, svoj posao.Ja tebi ne branim da budes eskim ako oces, boli me ona stvar, budi to sto jesi i ne smaraj me vise!!!Niko ti ne dira tvoju CG.Iskuliraj vise jadan...
Jes, budalastine su to.
Nijesi sa Ceklina, pleme Ceklin nikad nije postojalo, preci su ti bili turski robovi, preci ti se nijesu borili na Carev Laz, Martinice, Kruse, Grahovac, protiv Napoleona, no su ti se preci borili na Maricu kosmetski boj, Cegar, Cer, Kolubaru, solunski front ...
Pazi da ti neko ne povjeruje.
Pitaj Branka dje su mu preci zivjeli, on te je i naucio da si Srbin.
Reci ce ti ono sto je rekao i na TV.
Da su zivjeli u Duklju.
Rvasi - Hrvati ????
Ko zna.
U Duklju, Zetu i Crnu Goru su zivjeli Srbi, al je nikad ne nazvase srpskim imenom ?!??!?!
Zamoli Rista da ti otkljuca identitet, te ti je pod kljuc kod njega!
Last edited by Ćipur; 22-11-06 at 16:52.
Samo nastavi...hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahaha....ajde...jos...hahahahahahaha hahahahahah
Crnogorci!
Ljubotinj, Stara srpska Crna Gora :joint:![]()
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks