Ja ne znam kako ljudi ne izadju na ulice...
Ali sta ocekujes od marve koja radi za 300eur i to im je sav svijet...
Pi pi pi
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Ja ne znam kako ljudi ne izadju na ulice...
Ali sta ocekujes od marve koja radi za 300eur i to im je sav svijet...
Pi pi pi
One Ring to Rule them all...
Lako, pola tih brava nije ni viđelo Taru...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Па добро, имаш и оне што раде по министарствима и осталим органим државне и локалне самоуправе за 400-500 еура, па им је то врхунац професионалног остварења. Још ако закуче какав службени ауто, ама нема бољег посла на свијет`.
Или тајо има посао у жељезници, па онда гледа да убаци дјецу да раде ту. А тако то треба, с кољена на кољено. :roll:
Ех, Црна Горо, да црња не можеш бити, на шта си спала...
Полакоте!
Da li je ovo realno?
Svaki treći dan jedna osoba u Crnoj Gori oduzme sebi život, a državne apoteke godišnje izdaju oko 300.000 kutija antidepresiva i drugih ljekova za smirenje.
http://www.vijesti.me/vijesti/crna-gora-po-samoubistvo-svakog-treceg-dana-1007702
pa covjek nema svijesti o tome dok mu se ne desi nedje u blizini, dakle svake godine preko 130-150 ljudi se ubije.
Oboljelih od depresije na desetine hiljada
Nista niko o tome, katastrofa. Bjezte mladi ne osvrcite se
http://www.vijesti.me/vijesti/markov...-himnu-1007749
Доказ да је људска глупост бесконачна...
Ne postoji bolji argument za definiciju privatne države od toga da nema ni jedna karta za meč fudbalske reprezentacije u prodaji !!! Znači to nije reprezentacija naroda koji živi odje nego isključivo pojedinica koji su zapošljeni u razne firme ( državne i privatne ) jer će oni vjerovatno na taj doći do karte !!! Koliki je to paradox kad obični narod mora poć u Beograd da bi kupio kartu jer će kod njih one biti u prodaji !!! Baš me zanima postoji li takav primjer idje na svijetu jer to ispada da npr. utakmicu Njemačke mogu gledati samo radnici zapošljeni u Lufthanzu ili neki drugi privredni subjekt dok običan narod ne može ...
deuscroix
http://www.vijesti.me/vijesti/pobjeg...morace-1007787
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znas u Albaniji, djeca su bila u obavezi da prijave roditelje ako pricaju protiv rezima ili Envera Hodze...
Kad bi prijavila na sred casa bi dosla tajna policija sa njihovim roditeljem i izvrsili bi egzekuciju dok djeca gledaju
Ovo podsjeca na to
То би било фантастично.
Najjaca stvar da se organizuje 500-1000 ljudi na trg.
Da se pusti himna i da svi chuche kao slavic squating
Onda svi odbiu da plate kazne
A kreveta u spuz nema hhehhe
Ја носим декицу и опружит ћу се сјутра.
Znaci vrnuli smo se kad se spijalo pa islo na Goli otok ili se nije prestajalo od 48me
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks