Moralo bi da moze...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
imam Beats, imam Zero Audio, imam Koss PortaPro, imam ove koje jesu dolazile uz One M7... I ove godine stigao veliki TATA: Sennheiser HD 6xx B-)
https://www.theverge.com/circuitbrea...good-deal-sale
https://www.theverge.com/2016/11/3/1...650-i-love-you
Nemam više đe sa slušalicama![]()
Nego možda i ove Sennheiser HD 555 koje sam do sad imao da metnem na oglase (ako koga interesuju, može odmah u inbox)...
(nečitko)
Meni nemaju svrhe over ear...
Inače dobar model, još bolji je 650a naravno
Koliko si platio ove Koss
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ne mogu prežaliti moje PortaPro...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
kako nemaju svrhe? Pa nisu za grad, sem ako nećeš da te ljudi čudno gledaju, nego za slušanje s merakom, doma.
Za Koss legendarni, 38$. Slušalica za kojom sam balavio u osnovnoj, kad su ih imali za 100 maraka u nekoj radnji u Hercegovačkoj
pa poruči, poruči
https://www.massdrop.com/buy/massdro...o-x-headphones
Ove su još i sa tasterom i mikrofonom, radi na Androidima, a čitam i na ajfonu. Imam 2 komada, i classicA šta bi sa tvojima?
(nečitko)
Imam Powerbeats,AirPods,beats studio i samsung level,i sto se tice over ear samsung level imaju najbolji zvuk(sa kablom) a na blututu su skoro slicne...
Prestala jedna da radi pa poslao preko nekoga da reklamiram, u Češku jer mi nisu htjeli pomoći 4audio pošto nisam kod njih kupio, ali ne stigoše do Kossa... Sad su u Londonu kod nekog druga, razmišljam da nekako dobavim nazad da mi ovdje neko sredi, tada nisam htio na divlje, vjerovatno je samo kabl.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
imam beats on ear... opasaju usi posle sat vremena slusanja, previse pritiskaju ušnu školjku. Pokajao sam se sto nisam uzeo overear.
Poslato sa kompresora
Kad pozivam na samsung ova slika je nekad bila preko cijelog ekrana, sad je damo ovako mala.... zna li neko dje se to podesava?
Poslato sa kompresora
Jesi li azurirao software u medjuvremenu?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Uđeš u kontakte direktno (ne preko diler).
Nađeš taj kontakt i uđeš u njega.
Sačekaš par sekundi da se skine prava slika...
ja na ebay poručio prije skoro godinu 3 komada, ispale oko 28e sa tvrdom futrolom, komad, ali sam ih sve razdijelio kolegama, ostavio ove jedne sa Massdropa. Sad kad sam htio opet preko ebay-a da poručim, nema više ni blizu po toj cijeniRazmišljam se preko massdrop opet da uzmem, al ne dođe tvrda futrola.
BTW, koristi li ko Pie?
(nečitko)
Dje da kupim usb C otg adapter? Hitno ?
Da mogu flesku da ubodem
Imam ja ali sam u NK...
A imaju i u Bar.
Sa usb C dobijaš
1x USB 3 veliki
1x USB 2 veliki
1x Microsd kartica
1x SD kartica
Bukvalno zakačiš tastaturu i miš i cepaj
Ljudi koja je muka kad slikam preko apk viber slika je bas ,bas katastrofa.Dok je aktivna kamera aj i moze,ali kad "opalim" sliku to je uzas..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Uvijek slikaj camera pa salji
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Moze li mi neko objasnit kako i postoji li neka opcija da se blokiraju SMS poruke od odredjenih "servisa", evo me opucise nekakvi AstroSMS, horoskopi, ljubavna predvidjanja i buducnost na SMS...
Zvao sam Telekom ali nema vajde, pozalih se i sve, rekoh blokirajte ih nekako iskljucite mi to, veli "Vama su gospodine blokirane takve poruke" cus ka da sam sasav, reko provjerite mi primljene poruke pa cete vidjet da ima bar 20 toga tipa od istoga servisa, veli mi "Ostavicu kolegi koji radi to kontakt pa ce vas on pozvati i rijesiti"... Mislite li da me je zva ko, ne niko....
Nego.. imam Samsung J6 18' i na sve poruke imam "block" a na ovo ne mogu da vidim ni kontakt ni nista samo "delete", ima li kakvo resenje za ovo ili moram da se crnjacim da idem u Telekom i cekam 5h i naglabam s' njima tamo?
Mene Meridijan opuči.
Čim legne neka crkavica na banku,odma bombarduju sa porukama.Neznam okle im to pravo. Ká da dobiju neki info kad legne plata.Zaigraj ovo,zavrti ono...a zavrćele im se utrobice kakvi su.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks