Milenkovic ljudi, to je jedini igrac za gledanje.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
I jos ovo:
Samo se bojim da kad pocne himna srbije ce da startuje aplauz, dakle ne zvizdanje vec aplaudiranje kao na kosarci.
To bi za mene znacilo da je ovaj narod ovca i da su uspjeli da nas dresiraju ostave u planine i dovedu neke bolje ljude da prave novu crnu goru
Dakle da li ce opet bit letaka kojim se dresira narod zivo me interesuje
To za takve kao ti, evo svi znaju neke moje stavove odje. Ova utakmica mi je kao da je Italija ili Engleska, bice dobra atmosfera i uzivacu cu u nju. Ostalo me bas ne zanima
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
jel' pocela prodaja ulaznica ljudi?![]()
SVAKI PUT je izvizdana crnogorska himna u Beogradu, tako da me ne bi cudilo da se i njihova izvizdi. Samo se nadam da cemo se izvuci iz tog balkanskog primitivizma i odgovoriti suprotno. Necemo valjda da se spustamo na njihov nivo, ali dovoljno je 20 budala i ode ruzna slika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
kakvo je veselje kod ovih
dako iskoristimo ovo...
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
E ovakve se veze jos povlacile nijesu da uzmem kartu. Katastrofa. Lakse vam je ako imate koga u BG da vam uzme za gostujuci sektor pa da mijenjate sa neki odje.
O2 TV Dnevnik
"Iako je donedavno bilo nezamislivo da će ovo biti dvije reprezentacije i dvije zemlje i da će igrati jedna protiv druge"
"Murinjo po treći put među Srbima"
Mater vam *****
Inace kako porazno ide najava ove utakmice u cetvrtak na sportklubu..
PIh...
Na sto smo spali, da nam tekmu prenosi komentator iz zemlje protiv koje igramo..
http://mondo.me/a703640/Sport/Fudbal...j-prodaji.html
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Srbija i bez Ljajica protiv nas
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Šište mi jajca za Tadića i Rukavinu ima da im uvalimo makar 2 komada. Marušić i Stojković ima da grizu ka' pitovi (jer su škartirani od Srbije, ima da radi inat i 110% mogućnosti, to nam samo ide u prilog), Điđo počinje sigurno dok je Joveta izgleda spreman i za svih 90 minuta.
Tripleta, ne palinjaj veselja ti...
- Što se tiče utakmice, malo je čudno, ali to je normalno pred utakmice da se stvara neki naboj, ali ja Crnu Goru gledam kao da smo ista država. Sve mi je to isto, nema nekog dodatnog naboja. Najbitnije je da se fokusiramo i da dobijemo utakmicu! - Dušan Tadić
Last edited by BiTrAtE; 10-10-18 at 12:14.
Last edited by zvoncica; 10-10-18 at 23:41. Reason: poitičke konotacije!
Mogu li se naslutiti sastavi?
Kapiram da ce.kod nas joveta iza ili uz Beciraja, samo ne znam da li ce Stojke na lijevog beka, jer ce Marusic sigurno na desnog? Ili ce pak Vesovic sa Jovovicem zatvarat tu lijevu stranu?
Sto da ocekujemo od Srba?
Na ovu kvotu se mora probat 1, jer nisu toliko bolji od nas. Atmosfera u ekipi i kompaktnost je sigurno na nasoj strani, a vjerujem i motivacija...
Edit: ne bih iskljucio ni da odradimo ovo po principu 3 za 3
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ja se smije potpisat da joveta nece bit starter
Gospodski
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks