Probajte ovo za Android
http://www.doctor-dance.net/wss.apk
Na "mobdro" nije neki kvalitet slike (360p) ali ne kociimaju arene i cuda
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Probajte ovo za Android
http://www.doctor-dance.net/wss.apk
Ima li ko u dvorani neki lijek za Raglanda ?
Vidite da je bolestan čovjek![]()
Ne možemo vola u kupusu ubos', je li realno da Klark ovako forsira?
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Ovi crnci nemaju pojma. Sehovic je ziv.
Gazi ih zvezdo
Svake godine po jedan gibson u ekipi koji ne umije kos dati
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Najveći problem je užasna impotencija u odbrani, sa takvim odnosom ne može da se igra vrhunska košarka.
momci, blage veze nemamo
pojacanja lise omica odje nema, eto kraft mozda ovi klarkovi su teski raspad.
Ide ovo kao u superkup, revijalni mec od poluvremena
Sve mi je jasno ali se opet ponavlja kao na superkupu, nema lopte za Omica, ni da je ne znam sto, nece da mu je daju... Posebno dobro trci tranziciju i umjesto da mu je saju da iźede kos, nista...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kakvo divljanje. Nijedan napad se ne igra pik uopšte, samo preuzimanja i 1 na 1
Ko je gori ili Gordić. Prangijaju nas ko Teru Patrik, a branimo se od toga kao i ona.
Sent from my iPhone using Tapatalk
a i gordic evo tri meca ne da solira no da je djurent mnogo jada sta pokusava da pogodi
Nevjerovatan nivo forme, defanziva ne postoji - a jedina napadačka taktika igra jedan na pet! Ne znam šta je Džile radio, ali ovo baš ne valja nikako...
Sramota me kakvo tamburanje
Primjecuje li ko, Gordic loptu dijeli saigracima jedino kad igra na parket sa ovima od prosle godine, kad su novajlije tu ne daje je nikome. Kako i nece kad prosle godine budes glavni igrac ekipe koja je dobila Evroligasku CZ i ove godine docekas da ti Earl Klark kenja sav rad sa sutevima sa 6 metara i nezalaganjem. Mene je samo strah da nece nikog moc da dobiju u Evroligu, kad te ekipe poput Gran Kanarije i Bajerna koje nisu jake na stranu su objektivno duplo jace od ove Zvijezde, da ne pricamo o Feneru, CSKA, Realu i ostalima iz vrha..
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Loše igramo, nikako.
Bolji smo prošle sezone bili.
Zvijezda odlično igra, pametno.
No možda preokrenemo, ko zna...
Kako ce se pratiti dzikic za jedno mjesec dana najkasnije evo pazite sto vam kazem.
Ovako rasarafiti ekipu nakon 4 mjeseca, dje se igra jedan na pet, sutira a ne moze se pogoditi, dje primis skoro 50 koseva kuci za poluvrijeme a treba da igras evroligu. Pakao
Suta bez, ne bi u bazen uboli .
Odavno losiji auto ne gledah kod neke ekipe
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja cu zvijezdu srece da nadjem saaaaad.
Ja govorim evo mjesec dana da su Klarkovi tezak fail. Pogotovo Erl. No eto sve se nadam da ce proigrati ali tesko u ovom sistemu igre. Oni mogu da budu na nekom nivou u manjem klubu gdje se ne igra timska kosarka vec gdje su oni prve violine ali oni da igraju Euroligu i da se uklope sve je manje zamislivo. Niti imaju takvih predispozicija, niti ih mozes natjerati na takvo nesto. Nije ni to najgore nego sa njima u timu kocis i to malo potencijala kojeg imas u ostalim igracima. Sto je najgore proslogodisnja Buducnost je za koplje bolja od ove.
Opet nadam se nekom cudu, ne za ovaj mec, nego ukupno da ce se nekako sloziti kockice ali jos od onog superkupa u Laktasima bas ne vidim nikakvu mogucnost da ovaj tim moze da napreduje. Jedan Klark se trudi ali slabo kapira pa se muci rva sam sa sobom, drugog boli ona stvar i radi po svome, dok Dzeksonu cini se taj suterski potencijal koji navodno ima nikad nece stici... Opet kazem nadam se nekom cudu ali tesko, u suprotnom doci ce teski porazi, remonti i raspad sistema.
Dje je onaj sto me ispravi da je nikolic masina. A Sto je ovo
dva ista napada
aoooo, pa koja crna evroliga, sad ce panicno da traze da kupe jos nekog
Dodje dan kad ne ide nista,prvenstvo je tek pocelo i vidjecemo kako ce se odvijati borba za pobjednika lige.
U sustini ne previse vazna pobjeda za Zvijezdu.
Op,evo 7 vezanih poena za Buducnost![]()
Last edited by kurogane; 07-10-18 at 19:19.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Totalno sam razocaran izgledamo kao da smo se skupili prije par dana.Imati vecinu tima sklopljenu u junu a izgledati ovako neuigrano i nespremno ovo je totalna krivica Dzikica i rukovodstva Buducnosti.Izgleda da je bitnije bilo srediti halu i baviti se raznim promocijama no spremiti tim.Placamo cijenu nedovodjenja centra na vrijeme jer Omic ce tek biti spreman za mjesec dana ali citavo ljeto nam je proslo u prici da nam centar ne treba jer cemo improvizovat.I sad ce biti krpi rupe,panika .
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks