I can't get no sleep.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Odsad ostavljam euro sa strane svaki put kad čujem onu 'jesi ženjen?' upadicu. Ima svaki dan da mi se završava dobrom buteljom vina..Štoe narode znatiželjni
Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Ženjen razvođen ženjen ženjen razvođen...
Zamisli nijesi oženjen....tragedija
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ko se jednom ozeni, pa se razvede, pa se ponovo ozeni, taj nije zasluzio ni prvi put da se razvede![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zeni se starčki![]()
free your mind... (and your ass will follow)
Trebalo bi himnu puštat na Čepurke, možda bi se neko i diga.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Не могу да вјерујем да слушам предавање из лингвистике, количина досаде је брутална
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Gustina saobracaju u Pg nikad gora, bukvalno se nikudj ne moze.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Svi dosli u pg da zive jer se samo odje i na primorje moze prezivit, svaka familija ima po 2,3 auta, saobracajna infrastruktura i nekultura na niskom nivou i eto karambola. Ja sam za to da se sva auta do euro 3 (znaci euro 2 i manje) maknu iz saobracaja, kao sto se to radilo u Njemacku (kod njih do euro 5 ili 6) ali zbog losije finansijske situacije ja bih do euro 3. Odmah bi se makle kante poput golfa dvojke, fiata, fordova, mercedesa starih i prodisalo bi se
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kakav saobracaj kroz PG, bogo moj. Cukanje na svaki cosak, neki se vise i ne obaziru na to.. Izlazi co'ek sa parkinga, udje u neki klio sto je bio na 4 zmigavca, svirnuse neki pozdrav i nastavi ovaj cica svojim putem...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Zatvoren je Vezirov most zbog asfaltiranja, zato je guzva veca nego inace.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kako žurim, vjerovatno misle da idem za dijete u školu ili mi je nešto na šporet, a ja trčim na sladoled u Sonju.
Pridružujem se maratonu.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Guzve na bulevar pocinju u 1500. Dakle dolazimo do toga da u drzavne institucije radi milion ljudi.
Druga satvka od danas, posao da ovjerim nesto ondje na trg slobode u novu zgradu. Nidje nikog od korisnika a za 15 saltera 15 zena. Samo me vrte, jedna daje papir, druga uzima pare, treca udara pecat cetvrta za drugu potvrdu.
Pukao sam bio, rekoh il ste uredni glasaci il ste sa posebnim potrebama pa sa srecom je pruzena sansa i tim ljudima da rade.
Moram vi rec nisu mi ostale duzne![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Hahahah mogu mislit. Zena - jedna glava, devet jezika
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Mogu mislit kad su zalajale u glas.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ovo smo mogli biti mi, ali ti, bebo, zaključavaš ćenef...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
You can take the girl out of the streets, but you can't take the streets out of the girl.
Tales from Paśa Milet.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Bice da se vracu ove pretplatne karte za kosarku, i traze pare nazad. kako ih Zvijezda puni, kao kobasicu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 28 users browsing this thread. (0 members and 28 guests)
Bookmarks