U koji servis da ponesem Garmin navigaciju da se zamijeni onaj konektor od adaptera. GPS servis u Gintaš ne može da ga nabavi
Ne vidjeh temu "Pitajte" na internetu pa da ne upadam na druge teme.. da pitam ovdje...
Postoji li neki net provajder koji nudi solidan internet za normalne novce kad je u pitanju kraci period? Znaci recimo da se placa mjesecno bez ugovorne obaveze na godinu/dvije kako je to inace..
Ili je tu alternativa iskljucivo mobilni internet? Ako jeste, koji su najpovoljniji paketi, opet BEZ duze ugovorne obaveze...
--------------------------
Do Not Disturb.
O koji provajder tu nudi nesto da valja?
Sad nakon brzog pregleda vidim da jedini postpaid nudi nesto da valja a to je opet ista prica kao da uzmem obican net tako da me te ponude ne zanimaju...
A prepaid vidim da imaju samo neke mizerne ponude koje su generalno dovoljne kad je prenos podataka na telefonu ali ne i za kucu gdje ima vise potrosaca istovremeno i prenos podataka daleko premasuje ijednu od ponuda koje vidim...
Do Not Disturb.
Izgleda sam ja ispao iz tih voda skroz..
Nekad je pripejd bio da placas unaprijed i trosis to sto si uplatio i tako u krug a postpejd je uvijek bio da trosis i na kraj mjeseca platis to sto si potrosio i uz to uvijek potpisivanje ugovora.
Moracu onda detaljnije pogledat' sto se izdesavalo u zadnjih 10-ak godina od kad postpejd pomirisao nisam![]()
Do Not Disturb.
https://telekom.me/sezonski-internet-paketi.nspx
Ili.uzmes.obicni adsl pa kad nisi tu stavis ga u stanje mirovanja(ne ide pretplata) tako je svake godine kad zavrsim sezonu. Suspendujem net dok se ne vratim.
Ali isto.moras potpisati ugovor na 2 godine. Ali briga.te ako nijesi tu 6 mjeseci racuni su 0 eur. Vratis se i samo kazes da ti upale
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Imas mobilni paket Libero, njega Mozes na 2 mjeseca najkraće.
Odlična stvar, ja ga godinama koristim i zadovoljan sam.
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Za postpaid mora da postoji minimalna ugovorna obaveza. Za fiksni net je godinu dana ali su te ponude manje povoljne od ugovora na dvije godine.
Do Not Disturb.
Zna li ko dje se mogu kupiti briketi u NK?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
U HDL imaš Okov. Bilo ih je juče tamo.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Svratih sad. U KIPS odje imaju samo pelet. Nije to to
@Daniloa: Kako reče mexiko, to je u naselju Kočani, ul. Kočanska vlasnici se prezivaju Milić.
Trust me, I know what I’m doing.
Pomažite....
Treba mi za stepenice od mermera što bolje rešenje da se narod ne kliza kad je kiša...
Ne bih one trake, potrose se za pola godine...![]()
Hvala na infobio sam u Kocane, nemaju sad. I ja sam uzimao ranije. Pa reko da nema nedje drugo.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
okov i Kips imalu ovih L profila. Stavis ih na onaj bizon kit, bijeli kao silikon u metalnu tubu sto dodje, to prijenja ka guba, nema sile da ce se odvojit.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks