regeneracija nikad se ne radi na 3000 nego na 1500-1600
Kako se vrši regeneracija dpf-a na moj 1,5dci 66kw?
Čitam po netu da ima neku petu diznu i da se regeneracija može uraditi i u regularnoj običnoj vožnji, da ne mora da se ćera ono 15min na 3000+ obrtaja itd. U tom momentu na leru pokazuje veću potrošnju i ima malo jače obrtaje kao kad je pod saugom.
regeneracija nikad se ne radi na 3000 nego na 1500-1600
Prema tome, šta da ti kažem?
ok, a ovo ostalo? imam tu diznu ili ne? da teram vani ili ne? kad cujem da radi smije li se prekidat il da sacekam dok zavrsi?
MIX 2
Seat cordoba ne radi mi kljuc za daljinsko zakljucavanje mislio da je baterija al zamjenio ista stvar. Cak mi ne blinka crvena lampica na vratima kad je zakljucano kao prije ? Ima li neko ideju ?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
nevalja dase prekine regeneracija
kompjuterski moze dase aktivira kad hoces i onda pratis proces
neznam dali ima diznu poyyy
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja na moj Audi znam kad radi regeneraciju po povecanim obrtajima u leru sa 800 na 900 rpm, na BC trazi nizi stepen prenosa tj vece rpm u toku voznje a ako ga prekinem tj ugasim auto dok radi regeneraciju, ostane ventilator da radi i to velikom brzinom i do nekoliko minuta.
Uglavnom, ako primjetim da radi regeneraciju, nikad je ne prekidam (sem ako bas moram). Izadjem van grad, najcesce do Utjehe (nemojte sad poceti kako se pise ili zove to mjesto) i nazad. Gledam da ga vozim oko 2000rpm. Do sad mi se nikad nije upalila lampica za DPF ali ako bi se upalila u manualu navode sledece:
Particulate filter. See Owner's Manual
The diesel particulate filter requires regeneration. You can assist the self-cleaning function of the filter by driving as follows:
Drive at a speed of at least 60 km/h for about 15 minutes in 4th or 5th gear, or with the selector lever in position S on vehicles with automatic gearbox. Keep the engine speed at about 2000 rpm. As a result of the increase in temperature, the soot in the filter will be burned off. The indicator lamp will go out once the cleaning process has been completed successfully.
If the indicator lamp does not go out, drive to a qualified workshop without delay and have the fault rectified.
Znaci, pozeljno je voziti min 60 km/h, okretaji motora da su oko 2000 rpm i min 15 min voziti tako.
Takumi kako bješe ide prevod sa Renta Car-a?
Što sve treba od papira?
Auto se vodi na firmu, a zanima me jesam li oslobođen kakvog poreza ili što? Ili je skuplje?
Kako je tebe ispalo kad si Toyotu uzimao?
Hvala unaprijed.
Regeneracija se radi od 2200 do 3000 rpma. Sve preko 3000 je preveliko izbacivanje izduvnih gasova i samim tim više štete nego koristi.
Ispod 2200 je opet gušenje.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Kako i cime skinut naljepnice sa sofersajbne? Jos imam one od registracije, a jos su izgorele od sunca pa se bas fino zapeklo
lakse mi je onda zamijenit sofersajbnu![]()
sličan problem sam imao na jednom kućnom prozoru gdje su prije 10+ godina bile nalijepljene one naljepnice poput mozaika. nije baš prijatan prizor poslije deceniju i više pečenja na suncu. uglavnom, probao sam acetonom, razređivačem, deterdžentom, toplom/hladnom/svetom vodom, to je jad crni bio koliko se teško skidalo... i nauči me jedan moler da kupim strugač u okovu... DUGUJEM MU SVOJ ŽIVOT!
https://www.google.me/search?q=strug...gAO_R8WQ7_tVM:
Može i žiletom ili onim strugačem što dolazi uz šporete sa ravnom pločom
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Javljaj Tome da vidimo što mi treba
Bijela Toyota iz Kotora od Rusa jel sa rente? Jesi li ti uzeo ili si za nekog uzeo?
Auta su nova uzeta u CG u salon, sad trebalo bi da je sve to plaćeno. Dal sam oslobođen kakvog poreza pošto sa firme ide na fizičko lice?
Ako je kupljeno auto za renta car oslobodili su se PDV-a što znači da ga sledeći kupac plaća.
Imam jedno pitanje.. postoji li veci maler od mene?
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks