@umek, da te sada ne quotu-ujem jer se diskusija razvila-samo da pojasnim zasto sam napisao gungula je krenula pocetkom 2018, a kulminarala je ostavkom gradonacelnice opstine Tivat ( http://www.vijesti.me/vijesti/dps-sm...sti-dug-994185 ).
Ja se slazem da odredjenim ustupcima treba privuci stranu direktnu investiciju, ali oni su vec dobili niz ustapaka(kao sto je wulfy gore naveo-kupili su Arsenal za 3,2 mio EUR, a za vise od te cifre prodali samo alat koji su tu nasli)-cisto podsjecanja radi-nije to bas neko ruglo ko sto ti kazes ili neka zemlja u nekom krsu na sjeveru-nego bogami 200.000 kvadrata zemlje na pjeni od mora u Boki kotorskoj sa svim i svacim sto su zatekli tamo.Normalno imali su i oni svoje klauzule koje su morali da ispune, ali ne moramo bas za sve da skinemo gace. Imaju oni debelu racunicu zasto su dosli i na milione koje okrecu ovih 5,6 mio je nista. Ovdje se vise radi o principu-moze nam se, necemo da placamo. A znas ko ce da plati te komunalije...pa mi zna se...
Ono sto bi mene takodje interesovalo je - ima li istine u tome da uvozom palmi PM nam je uvezao i surlasa?

Reply With Quote
Bookmarks