Ljudi, od istog prodavca iste maske samo druge boje ali mi dupla shipping.... Zna li neko kako da maknem ovo?
Poslato sa kompresora
Jebalo majku, pa nece valjda zbog dvije AA baterije frku pravit
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Ljudi, od istog prodavca iste maske samo druge boje ali mi dupla shipping.... Zna li neko kako da maknem ovo?
Poslato sa kompresora
Kontaktiras ga i kazes mu da bi uzeo tu i tu a da ti promjeni cijenu shipinga i da ih posalje ujedno.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
I nece ti to ucinit, jer se 90% prodavaca ugrafjuje i u shipping. Ne isplati se svadjat saalimnim kinezom, svakako je mislio da ti u dva paketa posalje. Tako ti je sa svakim, manje vise. Ja sam skoro narucio neke kablove od istog prodavca i nije iz mekog razloga htjeo da posalje jedan paket, nego 7 malih... Jbg
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Stay salty.
Bas cu da propratim prilikom meke sljedece porudzbe, do sada mi se nije desavalo da mi prijavinzaseban shipping...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Prijavljuje zaseban shiping ali posaljes poruku i objasnis i ne bi trebalo da bude problema. Bar sam ja par puta tako porucio. Cak i u slucaju kada nema opcije jeftinog shipinga kontaktiras i trazis i u dosta slucajeva oce da izadju u susret i daju neku manju cijenu sa jeftinim shipingom.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Pozdrav...
Je li neko porucivao robu sa PRO DIRECTa (selected)... vidim da odbijaju porez sto dodatno smanji cijenu proizvoda na vec snizene cijene.. Interesuje me samo kako fakturisu troskovr shipinga Na fakzuri? Da li odvojeno kao na sportdirectsu ili ukupno jer ovo sto hocu da porucim sa sipingom prelazi 75e za par eura
Послато са SM-G928F
Last edited by METZ; 15-09-18 at 14:04.
Sta se sve moze narucit sa Amazona da salju vamo (moze li ista uopste) ? Ja samo vozim ebay.
Npr. Mogu li odjevni predmeti (majce,sorcevi,...) ?
Znači li ovo da je stiglo kod nas?
2018-09-11 10:06
Despatched to overseas (Country code: ME)
Telefon sam obicno cekao 10, 11 dana ali ovaj se oduzi nešto. 30og poslato, Goldway.
Last edited by RotfLmaOmGg; 16-09-18 at 11:54.
I am so post-rock I shit sad birds.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Poz i dalje do sad nisam narucivao preko 75e tako da nisam placao pdv.....e sad bih da uzmem kameru Xiaomi miija koja kosta 84.99.... kako to ide,koliko placam jer mi je drug nesto objasnjavao da ne placam pun pdv nego samo nesto kao 9e. Hvala i izvinjavam se ako je bilo prije ovakvih pitanja.
Pogledaj prvi post u ovoj temi...
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Stigli mi 2 fana za pc, tako da ovaj sajt salje.
Poruceno 1. septembra, ocekivao sam brze al bitno da je stiglo.
https://www.grooves-inc.com/
U kojoj fazi se vrsi procjena da li ce se naplatiti pdv na posiljku, tj kad salju iz poste onaj telegram - da li kada posiljka stigne u express postu ili ranije?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ranije,izmjenicna posta salje ili u postu carinjenja ili dalje -u tvom slucaju u express (tj u postu grada primaoca ukoliko nije pg)
Last edited by smfilip; 18-09-18 at 21:33.
Znaci na 84.99 placam normalno pdv al ne placam nikakvu carinu. E sad danas sam svratio do poste da se raspitam i cura na salteru mi je rekla da ako hoce mogu da mi naplate na carinu od 19e do 50evra. Navodno ona kaze da je to zbog toga kakva je vrsta "paketa" tehnika,majica...
prodavac sa alija hoce da odradim order a da mu ne platim nego da mu posaljem order number da bi snizio cijenu, zna li neko kako to?
Poslato sa kompresora
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks