Ne sprdaj se mexico
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Nije kao ove manekenke i glumice, ali ova zena mi je prelijepa
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne sprdaj se mexico
Ni najmanje se ne sprdam.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Celeva jos plus istetovirana po faci, pametnome dosta.
Ako malo bolje pogledas, vidjeces da nije celava, a i nije istetovirana po faci. Ima izbrijanu glavu, sto nije isto sto i celava, a tetovaza joj nije po licu, sto bi ti rekao po faci. No...stvar ukusa, slozices se...a i ako neces![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pa znaci ako je izbrijana to nije celavo jel?
Џесика Алба је лијепа, а ова гора је другачија, лијепа не бих баш рекао
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Lijepa, a to sto nema frizuru je izgleda problem
Sent from my Motorola 8400
Izvinite sto nema silikonska usta, silikonske jagodice, silikonske sise, vjestacke trepavice, umetke u kosi, vjestacke nokte,....Mozda nam se ukusi razlikuju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
znaci ako nam je grdna ova zbog celavice i tetovaze to znaci da mi volimo silikonske djevojke, to je logika jel?
Pa nije Bog dao ženi da brije glavu, stavlja brnjice i unakazuje kožu tetovažama i stavlja pirsinge na bradavice i klitoris... Žena treba da njeguje svoju prirodnu ljepotu a ne da je uništava. Što se silikona tiče, ne mogu da osudim žene koje ugrade iste ako ih manjak obdarenosti činio nesrećnim. Za ostalo neću komentarisati ali ovakve žene svrstavati u ljepotu… vala ne ide
Mozda jenlogika da ono sto se tebi ne svidja nije lijepo?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nije, nego prirodno je da zene pustaju kosu a da je muskarci skracuju, to sto neki muskarci pustaju kosu i sminkaju se kao i zene sto se sisaju na celavo to su sve neki hormonalni necu reci poremecaji ali definitivno devijacije, takodje nije prirodno da se ljudi tetoviraju, pogotovo ne zene i pogotovo ne po faci.
Ovo je npr dobar primjer ljepote
![]()
Sate sate sate
Ni mene se iskreno tetovaže ne sviđaju kao ni pirsing (to je individualno) ali ova žena bez toga je izuzetno lijepa.
Koja je lijepa kratke kose, kakva li je tek s dugom, o![]()
Meni nesto nije lijepa ova celava, podsjeca me previse na Koloniju.. ali manite se te glupe price: "Bog nije dao zeni da brije glavu, stavlja minjuse i pirsinge, tetovira se.." Vazda me odusevi kad nas narod sa takvom sigurnoscu zna da lupi sta Bog hoce, zeli, trazi od nas.. uf, uf..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ti je zamisli sa dugom kosom i bez pirsa, pa reci je li lijepa. To je ionako sve ukras.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Koji Bog, druze? Je li nam Bog dao da se kitimo svim i svacim, ogrlicama, prstenjem, narukvicama, mindjusama, rucnim satovima, parfemima, farbanim kosama i noktima, svakojakim implantima, silikonima itd itd.. Kad bi gledali sta nam je Boooog dao, ne bi se lice vidjelo djaoljem muskarcu od bradurina, maxe..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Da li onda brkate žene smiju da se briju?
Nije lako, ali je jako rođaci.
@ovizionizi
Ovakva ti zena bila, mislim kad vec volis
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks