Ja sam narucio paket. To sigurno propustiti necu.. Pravo prece kupovine imaju clanovi kluba, vlasnici sezonskih imaju i 50% popusta. Preko neta nece to krenuti do 11. cini mi se.
Upravo sam se registrovao na ovaj sajtnista čekamo ponedeljak.moram obezbijediti neku karticu u pm
poslano sa mog sam--sung S9+ telefona koristeći neki Tapatalk
Ja sam narucio paket. To sigurno propustiti necu.. Pravo prece kupovine imaju clanovi kluba, vlasnici sezonskih imaju i 50% popusta. Preko neta nece to krenuti do 11. cini mi se.
Evo na sajtu postavljena je slika sa amblemom lige sampiona i pise uskoro,znaci opet ce se karte prodavati preko tog sajta iTickets.rs
Sajt je pregledan i tacno vidis dje ima slobodnih karata izabers platis i na mail dobijes u PDF-u karte koje treba da stampas.
Opet kazem,masu ce ljudi dobiti karte preko firmi ili rade u Gazpromu ili firme kupuju pakete pa dijele i dosta njih ne ide na utakmice ne zanima ih ili su grobari ili im je dinar kao kuca(najcesci slucaj) pa ispred stadiona prodaju karte po cijeni kostanja tako da kome se ide i ako nema kartu ne mora da brine.
Nema problema samo da sestra ima para na karticu
S tim sto prvo idu paketi pa onda zasebno karte za utakmicu ako se ne prodaju svi paketi sto cisto sumnjam da ce biti slucaj
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Mitrogooooooool
Kakav kiks Rumuna.
Morali su dobiti protiv ekipe koju vodi ona neznalica Krstajic.
Ljubav.
![]()
sve otišlo u **** za čas posla...
nudim 180 € za bilo koju stranu !!!naravno KEŠ u ruke ! banke računi ovo ono me ne ZANIMAJU !!!
oni koji su zainteresovani neka se jave na PM !
ako vas nema onda ćemo da jurimo tapkarose na dan utakmice![]()
Nasao si dje ces da trazis
Pogledaj na kupujem prodajem.
Marko Marin Mesi za sirotinjuu..
ponos.
![]()
Sad su valjda kompletirali sve moguce titule. Veliki majstori.
http://basketballsphere.com/basketas...mpioni-evrope/
Krenuli smo kreeenuli !!!!!
ja krecem u petak vece ahahaha![]()
![]()
Drugari samo da vas pozdravim
Blago vama... Lijep provod pa da ako Bog da proslavite pobjedu.
Jel ima idje drugo prenos osim na Areni?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
dajte neki link da gledam ovo?
Reditt soccer stream
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks