e juce podjoh do canja , ima 3,4 plazna bara ,mi smo bili u neki sunset ,lagano dolazi konobarica " izvinjavam se ,kraj smjene je ,mogu li da naplatim ?" Ja pitam koliko je to ,kaze 9,90 ...reko dje mi je fiskalni racun ? " aha evo donijecu " ... kako ispizdim ljudi ,dodje mi da sve izlomim tu .Ona posle minut donosi ,sve kao sto je rekla ,ali vidim svi oko mene su platili bez fiskalnog racuna ,jedini sam ja budala izgleda sto sam trazio. Predvece dolazi konobar iz druge smjene,lagano lik uzima digitron i racuna mi ispred mene ,veli toliko i toliko , rekoh druze dje mi je racunnnnn??? donosi on racun,rekoh vi ne dajete racun ,pa dje upali upali ,lagano lik odgovara " a tako ti je svudje " ... Kao sto rece konobar tako i bi ,aj reko da pojedemo nesto u restoran preko puta, dodje vrijeme da platimo ,MOZE LI KARTICOM ? Ne ,nemamo terminal ,zaboravih da kazem da je taj odgovor bio i u plaznom baru . Ok aj da se plati ,pa da se bjezi ,koliko je ovo ,poceo lik da racuna u glavu ,naravno nidje fiskalnog racuna ,ispizdio sam ,predao sam se . Posle razmisljam ,sledeci put necu ni platit ako ne moze karticom,lagano cu poc' . Pretpostavljam da je fora ta sto kad se placa karticom mora da naplati porez,pa onda ide na tu foru da nema taj nacin placanja . Racunam da bi ga nabavio ili bi proradio terminal da sam isao do kraja da nemam kesha .
Gospodin Gandalf mi je ovdje ostavio aplikaciju "Budi odgovoran" ,prijavio sam i poslao slike ,pa cemo vidjet oce li se sto promijenit ,cisto sumnjam .Sad sam gledao ostale prijave,ne vidjeh 2 kazne i to neke po 200 e
jes da je spijunska aplikacija ,al i ovo je cisti lopovluk i bezobrazluk

Reply With Quote

PopCorn 

Bookmarks