Ide dobro
je li ko kupovao na plac Ventura u Ct? Kakva su im auta?
Poslato sa kompresora
Znam nekolicinu sto su tamo uzimali, imali su pozitivne utiske... Prije 4-5 dana je mog kolege drug uzeo tamo nekog nabudzenog megana, falio mi ga je nekolika puta od tada..
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Spusta vrlo malo, da znas. A auta su makar ovo sto je drustvo uzelo (3 komada) odlicna i onako kako pise. Ja iskreno na autodiler sa vremena na vrijeme samo pogledam njihovu ponudu. Nedje u perspektivi kad budem mijenjao kola tamo cu ic
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
meni se cini ventura kao jedini plac dje bih uzeo sad da uzimam nesto...brat kupio 508, kao nov...a nemojte se cijenkati puno jer se iznervira...racunajte par stotina max na cijenu da ce ici dolje
Meni je spustio slušalicu, zbog cenkanja, rekao "daleko smo", a razisli se u 100€.
Posle kad sam mu to napomenuo pri kupovini kod njega i natrljao na nos da je "izgubio" prošli put ljubazno se izvinio. Korektan je, ali ne popušta za cijenu previše. Auta su mu ok, skocka ih prije prodaje, ofarba sto treba, opere, sredi.
Poslato s Jadrana
takodje
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa jes, logičnije je poći kod neke slatkorječive splačine da ti uvali kantu od auta sa smanjenom kilometražom i da ti da "veliki" popust jer mu se sviđaš.
e zamislite tek kako su teški kad oni tebi treba pare da daju (ne konkretno on pošto ja ne prevodim francuski nego ostali), za kajena od 50.000 na koga je zaradio 1.000 što ga je doveo bi ti stajao po sata ispred vrata da mu spustiš 5e za prevod i onda ti umjesto tih 5e izbroji sitno metala 3,5e( jer kao nema osim 500 pa da mu vratiš), i još ti veli eo nek su ti srećne
She is only here to annoy herself!
covjek ima bolje cijene od svih koliko sam vidio i za klasu bolja kola od svih dje sam gledao
![]()
kuburio sam i ja sa svercerima auta pa sam ih pozdravio...
Nema za klasu bolja. Dobra su auta. Ali su cijene nerealne. Sjecam se nekog golf 7 karavan. Cojena bas nerealno nisla. U njemacku ga nema za te pare.
Onda je sad izbacio neku giulietu. Bas sam svracao da je gledam. Na slici sam primjetio nesto ali ajde mislio sam sijenka. Uzivo jos gore. Meni se ovo razlokuje kao da je branik crn a auto bijelo.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
ako je problem samo razlika u boji branika onda je to sitnica ,vazan je motor i ocuvanost
Da ovo nije Vesko farbao?
Sad bez zajebancije, ja sam postavljao sliku dje vesko radi auto sa ovog placa.
I ne radi se tu samo o boji branika, vjrtovatno je auto bio udaren pa je branik farban.. E sad ti gataj je li samo branik smolmljen ili je nesto bas zeznuto bilo
But if you never try, you'll never know..
A vidi se to odmah ispod haube. Obično se ta udarena auta rade za male pare, a samim tim i loše rade.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja kroz placeve u PG koji sam god auto gledao, srednje klase, svaki je udaran bio. Ni jednom ne leži npr. hauba i blatobran u ravni i sl.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Nema sta, zna se sta ventura radi,.
Lizing kuce u ona tri francuska grada, sredi to malo sto ima na limariju i prodaje. To radi makar 30 momaka sad u cg. Imaju nekog naseg gore koji se obogati, sjedi na te aukcije zavrsava im papire i salje kola ovamo. Mislim da je ventura korektna, nema lomljenih kola. E sad jbg ako je ko sa ct mozda zna bolje
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks