Pazi ti tu listu TOP 10 trenutno slobodnih agenata
ERIK GRIN
KEJ SI RIVERS
DŽEJMS OGASTIN
SONI VIMS
RAKIM SANDERS
ARTSJOM PARAHUSKI
LEO VESTERMAN
HOLIS TOMPSON
DŽARED KANINGEM
PATRIK JANG
Slobodna prva dva tri reda samo sa ovih tribina, i vrlo malo mjesta iz coskova za karte od 180 240. Galerija prazna, varvari ce na galeriju u cosak ovaj prvi. Rezervisah galeriju desni cosak skroz do kraja 2. Red. Ako koga interesuje na rate mozete koliko ocete karata na jednu karticu. Preporucio bih vam galeriju, za 140 vele da je najbolji pogled.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Pazi ti tu listu TOP 10 trenutno slobodnih agenata
ERIK GRIN
KEJ SI RIVERS
DŽEJMS OGASTIN
SONI VIMS
RAKIM SANDERS
ARTSJOM PARAHUSKI
LEO VESTERMAN
HOLIS TOMPSON
DŽARED KANINGEM
PATRIK JANG
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Samo sam pokazao karticu ostavio podatke za mjesto koje cu i broj telefona, kad budu spremne onda se naplacuje. Ide ime i prezime al mozes da biras koje oces
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ok, hvala. Ne znas za ime pise li na kartici?
Ja bih mozda uzeo onaj sektor od 180 eura, to mu dodje prolaz 10 lijevo..
Mislim da ce biti, jer su mi trazili imena za ostale dvije sezonske karte, a i na bilbord stoji reklama sa imenom i prezimenom.
Bili, uzeli za nase drustvo 4,5 karata pa cemo se mijenjat kako kome odgovara.
Mislim da ime pise na kartici ali mislim da se oko toga ne bi trebalo opterecivati jer iz mog tridesetogodisnjeg iskustva odlazenja na utakmice, mislim da kontrole nece biti tako stroge.
Mislim da je potpuno logicno i normalno da ako ja necu ici na neku utakmicu iz xxxx razloga, dam nekome sezonsku da udje. To je potpuno normalno.
Nema toshkale prije rupe!!!!
Pa je li velika potraznja ili ne
Koliko sam vidio,skoro cijela sala ce otic' na sezonske, ne znam oce li bit' 500 i kusur karata u slobodnoj prodaji.
Poslano sa mog B1-770 koristeći Tapatalk
Shit has hit the fan !
Postajemo Bayern M. U fudbal :mrgreen:
Ne znam kolikoti je pametno uzeti galeriju pored varvara ako ces da gledas mec,jer ces imati utakmicu tipa olimpijakos dje ce biti 400 cigana (juce rekose na press da je to brojka za goste) i vjeruj mi da ce cijela tribina biti kop za navijanje..bolje je onda sa varvarima da ulazis , da ne bacas 140 eura
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Je li CikaPera kupio kartu, zaboga?
Jeste, uzeli su nekoliko njih sezonsku sa posebnom emotivnom vrijednošću.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Jesam Vlado. Uzeli smo 5 karata.
Voljeli bi da su bile jeftinije. Zato je i bila sva prica prije zvanicne objave u nadi da ce korigovati cijene da mogu sva braca koja navijaju za klub a nisu platezno sposobna da uzmu karte. Jer milije mi je sa bracom koja vole klub dijelit mjesto u sali, no sa bogatim dusmanima.
I sva prica je bila usmjerena ka onome sto ja smatram da je opsti interes nas koji valjda volimo klub.
Svakako ta prica nije nista pomogla al ne smijemo ostavljati dusmanima mjesto. Zato su se i uzele karte.
Sad idemo dalje...
Za vas će ova sezona biti kao iz turskih serija.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Đe si kupio ?
Mi pravi navijači smo ponosni pa i da sve u evroligi ove godine izgubimorenovirana je naša druga kuća Morača , ljepsa nego ikada , osvojili smo titulu , igraćemo protiv 15 najjačih u Evropi , godinama smo mogli samo da sanjamo
Mi smo bili tu i kad se gubilo. Bilo bi lijepo da na našim utakmicama ove godine ugostimo neke od momaka koji su bili tu kad se igrala druga liga itd od pavkovića do čedomira Vitkovca i nikole otasevica , utkali su srce svoje i u ovaj uspjeh. Već u prvo kolo nam dolazi nas momak Vladimir Micov. Biće mnogo lijepih momenata ove sezone. Kupljena je sezonska tu smo da gledamo i subjektivno komentarišemo i nerealno se nadamo ! Neka nam je srećno
![]()
da vas pitam, šta mislite kolike bi mogle biti pojedinačne karte za utakmice Eurolige jer ja i par drugova iz Sarajeva kontamo doći na koju utakmicu u Podgoricu![]()
7, 10, 15 eura
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Je li ko bio danas? Je li ostalo sta![]()
Mogli su nam ovi iz kluba makar po majicu dat uz ove sezonske
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ma idemo da gledamo, idemo da navijamo.Nikad ali bas nikad nisam osjecao ovakvo uzbudjenje izmedju sezona i pogotovo pred sam pocetak nove sezone!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks