Dzabe registracija :-) i malo trosi :-)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Dzabe registracija :-) i malo trosi :-)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Neki dug da naplatim i pasata da dam za njega![]()
M je paket, siva koža unutra, full oprema. Ima ga na diler Barske table ali ne uzimam ga kod tog lika nego kod jednog drugog
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by HaRRy; 05-09-18 at 16:30.
komplet post ti je lol
Prema tome, šta da ti kažem?
Nisam pitao kakav mi je post vec mane bmw-a kojeg sam naveo.
Pa sto si se zaduzio toliko jbt
But if you never try, you'll never know..
Hahaha nisam ja nego meni duguju 🤪
Kakav je Capital za registraciju?
sto treba od papira sa firminim autom u bosnu da udjes? interno neko ovlascenje ili?
MIX 2
Putni nalog(ako ides sluzbeno)
Bez zelenog kartona ne kreci(mada to vjerovatno znas)
5x su mi ga trazili danas![]()
Mislim i da se zuti karton koristi uz putni nalog. To ce sigurno traziti. Zeleni kako ko, ali su zuti svi uvijek trazili
Meni je auto na firmu i svaki put kad idem neđe vani ispunjavam taj putni nalog, nikad NIKO mi ga nije tražio a namjerno ga ne pokazujem no čekam da mi traže. A onda kad malo razmisliš zaključi se lako da ti i ne treba, zašto ? Pa što bi puca nekome u inostranstvu pimpek za putni nalog firme iz tvoje zemlje ?
@bitrate a imas li ovlašćenje kakvo sem putnog? jer izvršna išla prosle nedelje do sibenika samo saobracajna i zeleni, imala je i interno ovlascenje koje niko nije trazio...
Imam naravno, mada su mi možda dva puta ovlašćenje tražili samo. Obično "zaboravim" da im pokažem ovlašćenje i putni baš iz tog razloga da vidim oće li mi tražit. Putni nisu tražili nikad...
dje ima reparacija enterijera u PG? malo mi se pocijepao materijal na ivici vrata, pa rekoh da odma zakrpim, da se ne širi.
https://www.facebook.com/pirelli93/
Kazu da je covjek doktor... bar radova koje sam vidio zasluzuju titulu
Uzeo 4 polovne zimske gume, ukrajinska proizvodnja, dot15, sara preko 4mm...ali kad se voze, ka avion da polijece... Sto je razlog ovakvog brujanja?
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks