Njima su cevapi 100 % juneci jer covjek inače ne prodaje svinjsko. Ali sam uvijek uzimao u planu i extra su mi ali eto kupicu tamo nedje da probam.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Klasicna lovacka prica..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Njima su cevapi 100 % juneci jer covjek inače ne prodaje svinjsko. Ali sam uvijek uzimao u planu i extra su mi ali eto kupicu tamo nedje da probam.
Inače kad se dofatismo mesa (što volim ovakve teme) jedna info za ljubitelje rebaraca i kobaja u pivnicu "Pilsner Urquell", nabavljaju ih u Francu a čuvene teleće tanke ljute - brutalne su iz Šahovića.![]()
Đe mogu naći automat gurtne za roletnu?
edit: još jedan glas za Ljuljkovića, ćevapi odlični.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Jesam li dobio pogresnu informaciju ali rekose mi da se uskoro otvara waikiki butik u pg?
U sklopu Volija na Zabjelo....
Poslato sa kompaktne pisaće mašine P10 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pa sto s waikikijem? Da nece sto biti jeftinije? To je samo prica, onaj u Skadru je preskup
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa nista, samo se otvara rekose.
Samo da sumiram - ne stigosmo da ugrabimo ćevape kod Ljuljkovića preko puta Cotton-a, tj.stigosmo, no ih nemaše, ali smo se raznijeli sinoć na roštiljanju mesom iz Plane od Preko Morače... Još stenjemo...
Sell the Vatican, Feed the World!
Koliko kosta da se napisu ime, prezime, godina rodjenja i smrti na nadgrobnu plocu? To se nekad po znaku naplacivalo, vjerov je i sad..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Koja je adresa za slanje nagradne igre za Dan?
Čuš 2,5, je li to teško zamijenit?
Nije, mada sam ja išao na soluciju da zamijenim samo aparat, ali izgleda da ga je teže otvorit, pa ću onda otvorit kutiju sa roletnom. Samo zakačiš traku i to je to.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Skidoh poklopac i čini mi se da je sve OK osim što je traka otkačena, uložiću u rabotu ovih dana, neće mi biti prvi put da zovem majstore da popravljaju moje "popravke"
Jeste li primijetili kako u poslednje vrijeme sve više ljudi nešto vrišti ili viče iz kola dok prolaze? Strašno je ova pojava u porastu.
Ljudi, đe je stacioniran sad onaj Indijanac što je boravio dosta kod Hiltona onamo? Uzeh prije neđe kod njega fenomenalan CD, izlizasmo ga više u kancelariju pa bi kupio još koji jer vidim da je ovaj Vol.3Niđe po netu nema, nema đe nisam tražio a imam izvora pozamašno...
Evo koga zanima ovaj cd: https://cloud.mail.ru/public/K68y/zyjPDKWWb
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
koliko kosta da se provjeri u kreditni registar postoje li kakva kreditna zaduzenja ili neki drugi dugovi?
Treba da vozim zenu do Cilipa brzih dana. Auto nije na nas vec imamo punomocje na njeno ime. Treba li mi medjunarodno punomocje ili mozemo tako?
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks