Nikad Crnogorci nisu dali na svoju Mitropoliju. Osim za vrijeme komunizma.
Ne, ne diraj im mitropoliju. Tim veljim vjernicima nasim, koji makar jednom nedjeljno u crkvu idu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nikad Crnogorci nisu dali na svoju Mitropoliju. Osim za vrijeme komunizma.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Crnogorci su inače poznati kao veliki vjernici, how yes no.
Toliko su vazda znali.
Nije lako, ali je jako rođaci.
http://www.vijesti.me/vijesti/incide...uzavac-1002516
Od himne mislio da je suzavac,sto mu nije pustila boze pravde bar mi mirno ustao
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sinoc Hladno Pivo sviralo himnu CG... Mada i ostala svirka im bila odlicna
Sent from my Motorola 8400
Oce Hrvati ali nece Crnogorci koje dovodite da besjede o ugrozenosti srpstva.
Bećkovićev nastup na festivalu “Ćirilicom” izazvao je brojne polemike u Crnoj Gori, budući da je više javno kazao da ne priznaje državu Crnu Goru, crnogorski jezik i pismo. Crnogorce je nazivao šakom jada, a onima koji se izjašnjavaju kao Crnogorci, Bećković je poručivao, da im je ostalo samo još da promijene pol.
Inače sam vidio nedje ako su to oni bili sa sve zastavama u rukama i na ekrane.
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sinoc na nastupu (Buljarica, Sea Dance festival), zadnja pjesma je bila Ezoterija, no uvod u tu pijesmu je bio tako sto su svirali himnu. Bilo je simpaticno, mada sam primetio da dosta njih uopste nije ukopcalo sta sviraju.
Sent from my Motorola 8400
Inace trobojka sa 4 ocila, opsteprihvacena medju srpskim zivljem je zapravo crkvena zastava SPC. Dakle, nije zvanicna zastava neke republike. Kad krece ova akcija oko pitanja crkve I koliko ima epizoda u orvoj sezoni?
Ne znam gospodju ali mi je simpaticno da je napoznatiji izdanak te familije Stjepan Mitrov bio srpski poslanik u dalmatinskom saboru a inace prezime nose po mjestu odakle su se doselili tj Ljubisnica Ljubinje Hercegovina ali vidis ona smatra da je Crna Gora ugrozena srpskom propagandom pa je htjela da kontrira,zanimljivo.
Znaci ne kontam.
Premijeru nase drzave upucena prijetnja smrcu preko facebooka i niko nista no se prica o nekakvim bedastocama..
Dusko izdrzi!
Valjda Tramp neće čuti da se Marković uplašio zbog pretnji na FB.
Ne mogu se Srbi pomirit sa cinjenicom da zive u CG, pa to ti je...
Ali ne znaju da vlast u Srbiji ne interesuje nista osim mora crnogorskog.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ubi nas pricom o srbima![]()
evo malo i o Radončićima...![]()
Tek treba da se utvrdi je li autentican profil. Inace loMi kad ide u Ameriku ide kod Refika Radoncica (najbogatijeg crnogorca u inostranstvu) u restoran i tamo se druzi za Gusinjanima koji su 90% uz njega. Moguce da je ovaj profil pravi. U slucaju da jeste, vidi mu se po faci da je budaletina.
Da ne pricamo o tome kako Šeki i Fahrudin Radoncic hvale cg vlast po Bosni u najuticajnijem listu Dnevni Avaz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Ronaldinho; 02-09-18 at 10:21.
Samo se prebače na Vkontakte i riješen problem ...
deuscroix
One Ring to Rule them all...
Крај Подгорице проглашена општина само са заставом Албаније
Прослави поводом добијања статуса самосталне општине Тузи у Црној Гори, присуствовали су амбасадори Косова и Албаније.
Тим поводом синоћ је организована прослава у ресторану „Троја“, а на слављу су били амбасадори Косова и Албаније у Црној Гори Скендер Дурмиси и Ернал Фило, министар за људска и мањинска права Мехмет Зенка, потпредседник Скупштине Црне Горе Генци Ниманбегу, председник скупштине Општине Улцињ Илир Цапуни, политичар Назиф Цунгу…
Оно што се може запазити је да на овој прослави нису били истакнути црногорски државни симболи, већ само државна застава Албаније, преноси портал ИН4С.
https://rs.sputniknews.com/regioni/2...anija-opstina/
Ђе су сад оне веље патриоте, увијек прве на бранику Монтенегра , да нам прозборе и баче коју мудру на ова дешавања у Тузима.
Last edited by Kawcek; 02-09-18 at 12:38.
One Ring to Rule them all...
Јес да мене ниси питао али ја би више волио да ми предсједник буде било ко из Србије или било које друге земље свијета, укључујући и бабе са пјаце, него што нам је власт криминогена фамилија Ђукановић а премијер Душко Радијатор....
Колико су поменути способни, и колико воле Црну Гору видјели смо више него добро за скоро 30 година колико непрекидно су на власти. Способни су само да напуне свој џеп и интерес лични и себи најближих док обичан народ и земља пропадају никад горе...
Шта је у Црној Гори послије владавине тих вељихцрногораца остало наше? Па ништа све је распродато...
Земља презадужена у толикој мјери , да како примјети колега Гандалф , уопште више и неће бити битно ко је на власти ,кад ти дугови и кредити стигну на наплату..... Слиједи катастрофа...
Last edited by Kawcek; 02-09-18 at 12:48.
Zasuze mi oči kad vidim da se srboidi brinu šta je u CG ostalo "naše".
Njima bi to "naše" jedino bilo kako treba da je srbijansko.
Tačno je, nemamo vlast za ponos i diku, ali za srbijance smo šveđani.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks