ne razumijem? Halogena sijalica ce da radi na 40-50% bez problema, a opet ne dovoljno jako da izgleda kao da su maglenke upaljene...i da zapadam policiji za oko![]()
ne razumijem? Halogena sijalica ce da radi na 40-50% bez problema, a opet ne dovoljno jako da izgleda kao da su maglenke upaljene...i da zapadam policiji za oko![]()
Last edited by Laz; 30-08-18 at 15:35.
npr lex specijalis ima fabricki na 30%, prije godinu sam zamijenio fabricka duga i stavio nove
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne smanjuje se voltaza. Nego se sijalica pali-gasi toliko da njema srednja snaga oko 40% meni za sad radi odlicno
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Pa da pwm. Ali ne smanjuje voltazu :-)
Taj u SRB i dalje pravi...proko.rs cini mi se bijase. 20e je kostao. Ovaj je napravljen kod nas i u kombinaciji sa senzorima zaboravio sam na svijetla!
Jeste, to je taj!
Imas li semu kako se povezuje? Meni je jedan elektricar u zagoric odradio to. Posten i pedantan
A nije problem sema ako je imas. Ako nemas onda ne znas dje koji izlaz ide...meni je bio problem jer su osiguraci pod haubom i bez zveka se ne moze foci do njih. Pogotovo bez alata :-)
A i crkli mi neki osiguraci te o jednom trosku
Postovani forumasi, stigla mi je ne bas radosna obavijest od osiguranja da mi namiruju 2/3 troskova opravke ostecenja na vozili, nastalog prilikom udesa. Ostecena sam strana, isplacuje me osiguranje krivca. Dakle, opravka se vrsi servisu koji nije ovlasceni, vozilo je staro 15 godina. Imam li se rasta cerat sa njima, morao bih sve racune nabavit? :-)
Imas imas,uzmi advokata pa po njima,dosta njih su izvuklu duplu cijenu vozila
Mozes da izvuces jos 30%. Pribavi profakture iz ovlascenog a prema onom zapisniku o ostecenjima. Nabavi racune od lakirera mehanicara elektricara itd( napumpane). Itd
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Hvala vam. Svakako nastavljam sa procedurom, no kako je petak, rekoh da se malo konsultujem.
kolega vozi golf 4 i kad koci na vecu brzinu trese se auto,rekli su mu da mora mijenjat diskove jer su krivi. e sad treba li da mijenja sva cetiri ili moze mozda samo dva
Moze da ih remontuje, moze samo dva ali bolje sve 4 i mirno da spava.
Garnitura za zupcenje Francuza, zna li ko za sta sluzi sav alat pojedinačno.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Taj alat je za zupcenje i faziranje zupcastog kaisa i pogonskog lanca... 1.5dci 1.9dci.2.2dci i dr.
99% prednji diskovi, zadnje ne mora dirat ako imaju mesa(i ako se ispostavi da su pravi)
Ne mogu se remontovat nikako, mogu jedino na strug da se obrade ako imaju dovoljno mesa...Na svaki disk pise minimalna debljina materijala koja se mora ispostovat.
Sčim se najbolje skida lijepak sa stakla od folija?
Last edited by HaRRy; 01-09-18 at 12:25. Reason: Mislio sam na strug, ja sam imao isti problem na strug sam uradio sva 4 i evo vec godinu dana nemam prob vise.
Razredjivacom
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Nitro ili uljani?
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks