i na 2-0 sam bio u fazonu: "sve je ok samo da im uvale nekako prvi gol, posle ce sve doci na svoje."
nerealan uspjeh...sto napravi Milojevic u ovih par sezona od Zvezde sve je smijesno. kakav doktor!
i na 2-0 sam bio u fazonu: "sve je ok samo da im uvale nekako prvi gol, posle ce sve doci na svoje."
nerealan uspjeh...sto napravi Milojevic u ovih par sezona od Zvezde sve je smijesno. kakav doktor!
Ovako lici na Ozila
Svaka cast, nevjerovatan uspjeh.
Vraća se Boaći!!!!
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Svaka čast. Ogroman uspjeh.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Svaka čast, preokret na muda.
Šteta, onaj vezni red Salzburga je suvo zlato, ljubim Haidaru i Samassekou-a.
Pavkov fudbaler? Svi možemo da sanjamo da ćemo jednog dana posjetiti Mars.
Stvarno ogroman uspeh Zvezde. Mozda pre meca nisu bili bas toliki autsajderi ali posle 2:0 su vec skoro svi bili ubedjeni da je sve gotovo. Iako mrzim to izlizano potenciranje nekog inata ono ljigavo gazenje stvarno jeste vrlo moguce bilo prelomna tacka, razbesnelo ih je a i nisu imali vise sta da izgube. Jeste Salzburg jaca ekipa ali primiti dva gola u dva minuta je stvarno neozbiljno za klub koji hoce da igra u grupnoj LS. Mada se i Zvezdi bas odlicno poklopilo, prvi gol iz akcije koja je imala dosta srece a kod drugog ih vec uhvatili na cist prepad. U svakom slucaju iako je Zvezda dosta nenadano prosla potpuno zasluzeno su izborili prolaz. Navijace ne treba preterano komentarisati, moglo je i gore da prodje. Samo da nema raznih skandiranja i nepotrebnih zastava a ovo uletanje mi se ne cini kao neki preveliki izgred, mozda jedino kad su ono zadimili. Moglo bi i to jos kako da se sredi i ne mogu nikako da shvatim kako i sam klub ne zeli da to konacno eliminise, kao da im nije dosta placanja kazni, praznih tribina a mozda cak i neceg goreg. Cini se da bi to mogao da zauzda jedino Vucic samo sto je njemu najbitnije da se navijaci ne organizuju i ne galame protiv njega, to mu nije bilo tesko da postigne. Milojevica da cuvaju kao malo vode na dlanu a i koliko su pogodili sa Benom, pa i ovaj Degenek sto su ga doveli oba gola namestio. Bice mozda i najveci autsajderi u grupnoj fazi ali ne ocekujem da ce biti kanta za napucavanje i da zavrse bas bez ikakvih bodova.
Од 14 играча #fkcz који су били на терену - један једини странац. Али срца Крстичића, Дегенека, Јовичића, Јованчића, Савића, Стојковића, Борјана, Павкова, Милића, Гобељића, Родића, Радоњића, Симића и тог једног - Бена - врijеде много!
Aaaaaaaaa i dalje ne mogu da vjerujem da smo prošli ljudi mojiovo se ne smije propustiti nikako
nadam se samo da će UEFA povući kaznu jer zamislite ljudi dodje npr REAL MADRID prvo kolo a RAJKO MITIĆ POTPUNO PRAZAN
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Rokaj bizbii![]()
Nista no Bizbi te karte za Begis da zavrsavas, bice odje sporta da se gleda ohoho![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Nakon Vucevica i Doncica stize cestitka i od Novaka.
https://twitter.com/DjokerNole/status/1034934622667321344
Evo i od mene cestitke.
Uh, nemoj da idemo tim putem![]()
Ne kvarite temu svakako.
Samo da ne dodje iz prvog sesira Lokomotiva![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Skoro pa nevjerovatno.... Kada su dali drugi go, djeca su spavala, tako sam skočio, žena gleda što se dešava sa mnom, ja u transu 3 minuta... Čuda su se dešavala poslije utakmica rezultata 2-2
Ostala mi je ljubav prema Zvijezdi od malih nogu. Teško je to dočarati i uspjeh koji su postigli 1991 a i ranije generacije. Kome dočarati kako se pratila utakmica protiv recimo Dinama iz Drezdena preko radia...Kome dočarati igru Dejana Savićevića kojem poslije toliko decenija niko nije do koljena sa ovih prostora. Sve te igračine poput Pančeva, Mihajlovića, Binića, Stojkovića, Belodedića, jednog Jugovića, Prosinečkog, Najdovskog... Nestvarno je bilo to putešestvije a ja na kraju osnovne škole... Zvijezda je poseban tim i tačka. Navijanje i euforija koju garantujem malo ko ima na svijetu. Sinoć je utakmica bila ne na nivou velikog tima ali ohrabrujuća za naredne godine. Milić je totalni promašaj. Baš me nervirao. Radonjića neću komentarisati jer je onakav tip je nepopravljiv. Dečko ima problem sa ponašanjem i šteta za njega jer će ga to kočiti da bude dobar igrač. Hvala za još jedno lijepo veče najvećem klubu ovih prostora.
Bojim se da cete skupo platit divljanje i slavlje sinoc po podgorici. I to prvu sledecu utakmicu!
Ako misliš na upadanje navijača u teren, lično baš se gadim takvog primitivizma. Ne bi svakako imao ništa da prigovorim ako bude kazne. Divljaci na tribinama moraju da nauče što se ne može. Posebno bi glavu otvorio liku koji je ušao na teren i skube igrača CZ Bena da mu skine dres iako ga ovaj odbija...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks