Zvao sam nema ni on
Nazovi onaj gore br sto sam ti dao znam da je skoro imao mazdu6 za djelove
But if you never try, you'll never know..
Zvao sam nema ni on
Zna li ko - da ne guglam sad.
Koliki je ciklus u voznji da se ugasi lambda sonda?
You need to do 2 full drive cycles and have your readiness monitors ready for it to turn off.
A drive cycle is a decent amount of stuff Google it.
It means the car starts cold, you drive it for a certain distance and certain speed, let it fully cool down, and then do it again.
Last edited by Biznismen Podgorica; 28-08-18 at 17:10.
Sugestija:koju H7 sijalicu uzeti.
Prije 10 mjeseci kupio 2kom Osram nightbreaker(24€par),prešao nekih 6-7.000 km i crče danas lijeva.Vjerovatno će i desna brzo.
Znači nešto što ima longlife karskteristiku odličnu i svijetlost bar vrlodobru!
Sent from my room
Koje su te marke? I ja bi ih onda uzeo...ima li ih jos :-)
Ja jos imam scenica koji je poznat po tome da jede sijalice :-)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Osram night breaker najbolja halogena sijalicaimate ih u okov
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Mislim da sam izmijenjao vise sijalica od bilo koga...
Ja ne znam zajebavaju li se ljudi iz Osrama i Narve?
Sijalica od 30 eura traje 3 mjeseca...
Narucio sa aliexpresa ove, i prezadovoljan...Pisao sam i kacio slike kad su stigle, sijalice su skroz bijele...Evo 8 mjeseci ih vozim, presao 20 000km
http://s.aliexpress.com/NzEVV7bi?
Kod ekipe zasto jednostavno kad moze komplikovano.
Kupuju sterike osram pover lajt sport 7
Tehnologija napreduje oni idu u 19vijek.
Nego dobro 1930te tesla je napravio elektricno auto a kod nas ih jos nema.![]()
ne moras tako
uzmes jake led ubodne t10 i stavis umjesto pozicija i poyyy
Prema tome, šta da ti kažem?
nisi ti nista probo
ja sam to sredio ljudima i godinama voze bez beda
Sigurno imaju vezu s Bizbijem pa ih niko ne dira...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Da mi je rijesit ovu sondu - da je ne gasim komp.
Dok sam cekao da je upali proslo je dosta vremena (15tak dana) dok ona radi mrči koliko troši 50e 3dana voznje 1dan otvorenog puta do Petrovca...
Stavio distancu presao jedno 200km - 110km otvorenog puta i jos nista.
Gledam snimke tu imaju 3 procedure ali ovo je stara fora.
Da upalis auto i krenes posle 3min vozis nekoliko minuta 20-30milja - pa onda 15min 55-60milja.
Ako znam - kod nas to nemam dje da vozim + je kuvanje.
Ovaj sa snimka mi je rekao upalim auto uhvatim veliki krug - vratim se - kad se auto ohladi opet to isto ponovim i sledece paljenje se gasi...
Last edited by Biznismen Podgorica; 29-08-18 at 20:54.
ja sam kupio ovima t15 masu jake, i stavio relej da se pale samo pozicije cim se pali motor nevezano od pozicije prekidaca
OXILAM 912 921 LED Bulbs Backup Reverse Light 2000 Lumens Extremely Bright Canbus Error Free with High Power 3030 Chipsets (Upgrade Version, 2 PACK) https://www.amazon.com/dp/B07CYVW31M..._ceWHBb1CHJ4KV
Kako prepoznati u moru ovih bijelih uvoznih francuza jesu li bili dostavna vozila ?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
sto ti je razlika? sto zbog jeftinije registracije nije imao zadnje sjediste? mislis da su sa cliom vozili pakete i frizidere?
digni gepek vidjeces patos izrezan odokativno i rez tocak sa opremom raspar i svjeze opran.
f6
to su vozila koja kupuju firme koje imaju ogromne vozne parkove, pa koriste svaki nacin da ustede... pocev od nabavne vrijednosti vozila, do registracije i sl...
to uglavnom voze komercijalisti koji obilaze teren i sl... nisu nsita krupno il itesko vozili, pa da se bjezi od tih vozila...
mada jednom sam cuo od jednog sto radi sa autima da su nekoga ko je imao takvog renoa vratil isa granice, jer se po broju sasije vodio valjda samo za 2 putnika ili nesto slicno.....ako su lagali mene lazem i ja vas
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks