mene iskuliraste svi...ajmo u monzu![]()
I tada je bio neki ozbiljan udes u Spa-u..
P.s. sad se podsjetih trke..tadasnji grid - 2 schumija, kimi, hakinen, kultard, buton, barikelo, irvajn, hajfeld, verstapen i alonso..zaboravih Huana Pabla..
Last edited by kimi pg; 26-08-18 at 22:23.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
gadna scena kada je crnja obrisao guzicu
Prema tome, šta da ti kažem?
pregadna!
kao i on sam, uostalom.
Ferkani prosto moraju da zakucaju prvo i drugo mjesto sad u Monci. sve ispod toga neuspjeh!
tako ce ih odrat da nemas pojma
ocekujem
pola sekunde brze kvale
brz je mercedes... nisu oni izgubili brzinu...bice gusto u monci...jos je valjda kisa najavljena za petak i subotu...
Tek se sad vidi kakva steta je bila Njemačka i Madjarska.. pitanje je do kraja hoce li to moći iskompezovat..
nisu izgubili brzinu ali ferkan dobio pola sekunde na 90% gasa i to samo pomocu šela koji je otkrio neki aditiv koji daje
masu snage ali je toliko skup da ga ostali timovi ne mogu priustit
mislim da fia nece uradit nista ali ovo je preslo svaku mjeru
https://streamable.com/by1yr
Last edited by TAKUMI; 27-08-18 at 10:25.
Jedva čekam vikend - da ih Mercedes ponizi.
Iz MonCe počinje kraj spec 3 a onda ce sigurno spec 6 da izadje.![]()
postavih link do ovoga ranije...
i sto dobro kazu, ovo gdje snimaju je krivina kroz koju se proalzi 70km/h...zamisli sto se desava u brzim krivinama...
sad cemo da vidimo sto kaze FIA... ako uospte i krenu u istragu...
ali ako je ovo nelegalno pravilima, onda je DNF jedina kazna moguca...
pravila su jasna....5mm u horizontali... a ovo sa videa izgleda i kao 5cm...
Last edited by E_K_V; 27-08-18 at 11:08.
Ako ovo bude nelegalno (a neće kakva je situacija) kazna bi bila zabrana za ubuduće kad su oni u pitanju..
Nego da ne bude sličnih stvari u Mercu dok kraja prvenstva, jer mnogo guraju loptu ka Ferariju da bi vjerovatno imali kakvo takvo opravdanje..
i ja mislim da bi samo to zabranili njima i to je to
mislim da su kazne unaprijed propisane za krsenje tehnickog pravilnika...tako da ukoliko odluce da ispitaju ovo i utvrde da su prekrsili pravila onda znaju po cemu da postupe...
izgleda da nece testirat na softicama
Ja ne mogu da vjerujem da niko nije htio da ga posluša i da provjeri zadnji kraj bolida.
Nego im je trebalo pola sata.
Toliko o tome kako ga Ferrari cijeni i poštuje.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
slusali su oni njega, ali su pokusali da ga zadrze na stazi sa sansom da se bori za bodove, a ne da ga vrate kao danija sa krugom zaostatka na stazu dje je krug 1.45min...
lijepo kazu ds struktura nije ostecena...probali su da promijene nesto, posle je bio problem i sa drsom i odustali su...
meni nije jasan rb...mada su se vjerovatno nadali nekom SC pa su ga drzali...onda bi se mogao vratiti u krug sa ostalima
kimi da ima neki problem sa ferarijem vjerovatno ne bi produzavao ugovor kao sto se prica da je uradio
Odmah posle incidenta su svi počeli da ga obilaze, mislim da je to dovoljan pokazatelj da se nije mogao direktno boriti za bodove. Loše je startovao i platio je ceh gužvi i Daniju.
Negdje mislim da je RedBull vratio Ricchija na stazu da ga malo kazne zbog toga što je u zadnji čas prešao u Reno. I da je bio još jedan SC, ne bi mogao da se probije visoko.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks