Ima iz Dubrovnika za Marselj ja mislim srijedom i subotom ali okreni obrni kolima je po meni najbolje,barem ja planiram za sebe tako.
Kad presaberes avion pa rentiranje kola nema bolje matematike ako idu 2 putnika makar a za vise da i ne pricam.
Last edited by acs; 23-08-18 at 16:31.
f6
Ima iz Dubrovnika za Marselj ja mislim srijedom i subotom ali okreni obrni kolima je po meni najbolje,barem ja planiram za sebe tako.
Kad presaberes avion pa rentiranje kola nema bolje matematike ako idu 2 putnika makar a za vise da i ne pricam.
Nema potrbe preko tih postednika da ides, na sajtu imas formu. Ali dok je makaza...
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Do sad je tako bilo i bice. Nego s obzirom da sam sjever italije obilazio tri puta bukvalno nemam dje da stanem bez u torino- pa mi se cini nekako dusa do tamo.
A sto se tice racunice to sigurno ispada jeftinije pa cak i da naletis na neke ultra povolje karte do milana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Kolike možemo očekivati karte Podgorica Tirana?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Ja sam kalkulisao da put do Provanse(Avinjona Avra ... nebitno) izadje mene oko 700 eura. Drumarine su oko 230 eura sve pricam tamo i nazad mora se prespavati u odlasku i povratku po jednu noc dakle minimum 100 eura dva nocenja i oko 3.500 km tamo i nazad ugrubo 230 litara beznzina prosjek 1.5 eura dodje mu 350 eura tako da je to priblizna cifra oko 700 eura.
E sad to otvara opcije za dvoje da ubodu povoljno let i unajme kola i da se uklope u taj budzet i cak ispod njega ja mislim da moze.
Razmisljam sa Malpense recimo covjek i da sleti mogao bi da putuje mimo autoputa jer je to kao do Beograda to se moze odraditi(1,700 i kusur km dosta teze) dakle 100 eura Malpensa Provansa gorivo tamo i nazad putarina bez aviokarte da ubode evo po 100 eura covjek dakle 200 i ostaje oko 400 eura za rentiranje kola sto mislim da nije tesko izvodljivo.Cak i da se vozi autoputem recimo preko Torina drumarine su oko 100 eura tamo i nazad i opet ostaje 300 eura da se uzmu kola,evo gledam moze se za ispod 30 eura uzeti manji auto sa osiguranjem bez ucesca u steti i ono stakla kljucevi itd.
Bem li ga tesko je prelomiti![]()
Last edited by kurogane; 23-08-18 at 21:06.
mislim da ne mozes nista uraditi ako je kasnjenje ispod 3 sata
Mene su iz Ryanair-a otkacili, vratili mi 132e koliko je kostala karta kod njih, kupljena prije pola god (inace nijesam im to ni trazio) dok je samo karta sa Vuelingom koju sam kupio 3 dana prije leta kostala 250 plus voz 70. Isam sam preko airhelp i za jedan let (imam dva otkazana) mi rekli da ne mogu nista jer je bilo nevrijeme tada sto apsolutno nije tacno. Refund.me za sada ne javlja nista slicno nego samo kao da im iz Ryanair-a ne odgovaraju i da im potvrdim da li ce njihov advokat da zavrsi stvar...
Nadam se da su se dogovorili sa osobljem i da im se ovo nece vise desavati
Ču'š je li hladno.Ne no su akcije onako.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ryanair od novembra pocinje da naplacuje rucni prtljag.
http://mondo.rs/a1127401/Magazin/Tra...-prtljaga.html
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Ima li đe kakva jevtina povratna za Južnu Ameriku, tačnije Santijago de Čile, a da nije preko 600~650€? :grin:
Ako ti valja ima iz Beca za Kolumbiju bas jeftino..
Na kom sajtu se gledaju najeftinije cene?
Expedia?
Rent a car u BG? Preporuke![]()
Uvijek uzimam Avis, online rezervisem i pokupim na aerodrom, bez greske samo sto smaraju sa nekakvim dodatnim osigurnjima bla bla kad preuzimam auto![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ja sam uzimao preko budgeta - punto za cjeli dan 24,90 e.
Sramno!!! na 10brojeva u MA se niko je javlja.Ne znam kako planiraju karte da prodaju.Ja en vj sat vremena pokusavam i niko da se javi.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ja uzeh neki seat ibizu (raspad) preko ar rent (imaju na aerodromu)
32e auto + 4e full osiguranje i 200e depozit ... najveca glupost 15e sam morao doplatiti jer auto vracam sjutra u 6h a oni od 8h rade...
Znaci ako platim full osiguranje zar nisu mogli nesto kao po inostranstvu napraviti da se ubaci kljuc u neku kutijicu....
Ne moze se naći karta ispod 100e do Bg, je li?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A okle.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks