2 vozila smiju da se pretiču, ne smiju 3.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
2 vozila nije kolona.
2 vozila smiju da se pretiču, ne smiju 3.![]()
Nije nego si rekao 2 auta su preticanje kolone...
Ali ajd, nije bitno da sad ne offujemo.
Ugurali su stavku u aktuelnom zakonu da se na presretače ne odnose ama baš nikakvi propisi, bez obzira imali signalizaciju ili ne...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ne cudi me to, u svakoj oblasti donose zakone koji odgovaraju pojedincima (manjini)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Degenerik sa kamionom pretiče policiju sa desne strane preko pune linije.
Juče kod fidije u zagorič neki šegač s tranjom pretiče 2 auta što usporavaju da propuste džipa koji se uključuje iz sporedne ulice i skreće lijevo put grada. I ne usporava puno no se provlači po sredini ulice kao da on ima prednost. Zamisljam samo taj mentalitet u nekoj raspravi, kukala nam svijest đe živimo.
Onda ona pravina u Štoj - najgori su kosovari, rožajci i podgoričani. Posebno nabudžena RO kola, upaLJe 4 migavca i pretiču da im se gu*zica ne ojede slučajno. Za divno čudo, od Ulcinja do PG zadnji put ne viđeh nikakvo džukelisanje. Svi korektno voze, nema divljanja, propuštaju kod uključenja iz sporednih.
Al čim se dođe u PG, kreće kamikaza ludilo prolazaka kroz crveno. Zadnji put mi je lik svirao što i ja ne prođoh kroz crveno, dobro me nije zaljaštio u zadnji branik. Veli nema nikog što ne prolaziš![]()
dosla mi rodbina iz amerika i vele ovo je horor nikad ne bi umjeli vozit ovdje
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovo ko prezivi - moze slobodno u Wrc.. i to po bodove..
Sinoc se vracam sa Ade, nikad ono u zivotu svom nisam vidio... Autobus puni gas suprotnom stranom do metar dok ne dodje do auta iz suprotne strane i onda skrene na prosirenje na pijesak i sve tako opet 20 situacija za celo u celo, gledao sam svasta a li Stoj je stvarno neki novi level degenerizma...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Normalno, kroz curke.. nije neki put ali se prodje.. ona nepregledna pravina na pocetku mi je banja
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
moze se i onamo od imperijala preko plaza da se ide, samo sto je makadam ali bar nema cekanja..
Saran i senik stali onamo preko puta okova oce da se okrenu za 360c lagano oni izbacili ruke kroz prozor senik tablice PV saran BP ja mislim 20min su cekali da se okrenu.
Dobro ajde stizem do volia ukljucuje se stari pasat tablice MK natovaren lega do patosa - ukljucuje se 1 na sat i ide bulevarom maksimalna brzina 4km - prizor kako se vozi..
stizem do kruznog i ocu da idem pravo prema zlatici idu dvoje kola ispred mene ovaj prvi ide 40km tablice bp dok drugi sa tablicama zb ide 42km i iza njih ceka kamion da upane u makazice da ih pretekne i posle 20sek pretice ih nekako kamion ako znam kako ih nije poniO kao u horor filmove.![]()
Camber level pro
ako pitamo gume odgovor bi bio dugo se vozi tako
Prema tome, šta da ti kažem?
bitno je da ima onaj zeleni pancir
Ako bude trebala skica nije problem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks