U Sutomoru je prije nekoliko godina čovjek ubio dijete koje je vozilo biciklo i samo u trenutku skrenulo sa trotoara i direktno na magistralu čovjeku ispred auta.
Žao mi je đeteta ali mi je žao i tog čovjeka, jer je na njegovom mjestu mogao da bude bilo ko od nas što komentarišemo i pišemo. Mislim da je oslobođen krivice jer je bio 100% ispravan ali on je ubio dijete i to mu je najveća krivica koju ne mora sud da odredi. Samo zato što dječak nije gledao a on nije imao kada da odreaguje jer je mali samo skrenuo na put.
Saobraćaj je čudo i svakoga može zlo da nađe.
Ova đevojka je možda vozila 200kmh ali ovi su prelazili ulicu tamo đe nije mjesto da se prelazi, da oni nisu prelazili tu đe ne treba ona ih ne bi ubila, prošla bi 200kmh i ćao.
E sad ima i druga, da je ona vozila 40kmh (što mislim niko ne vozi tuda) onda bi ih uočila i možda zakočila ali opet oni prelaze tamo đe je zabranjeno pješacima da prelaze.
Evo u Sutomoru se čudo čini sa pasarelom, jer stoka/bravi neće da se popnu nego idu dolje đe pješački više ne postoji....
A policija kaže : "Danas je akcija upaljena svjetla" to je inače baš od značaja za sigurnost u saobraćaju
Edit:
Moram editovat post i reći još jednu stvar, ne branim ja curu koja je vozila jer ako je prekoračila, to je njena krivica po automatizmu, samo želim da kažem da je problem u tome što pješaci ne vode računa i onda se dešavaju ovakve stvari!
Last edited by sparky; 23-08-18 at 14:08.
This time next year we'll be millionaires
Bookmarks