Ajmo neka akcija Cdm sektora, ko je raspolozen da uzima tu sezonsku, pa da se napravi fina grupica![]()
a i ništa se ne dešava, realno. prelazni rok je skoro završen, počele su one teškaške pripreme i nema nikakvih prijateljskih na vidiku.
normalno je da se glođemo oko dosadne teme kao što je sezonska ulaznica.
da su barem kakve kvalifikacije za evropsko prvenstvo ili slično, da se ubije dosada
Ajmo neka akcija Cdm sektora, ko je raspolozen da uzima tu sezonsku, pa da se napravi fina grupica![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
S obzirom da svi priojektuju neke 'uniformisane' cijene za EL utakmice itd. Neko kaze bice 10, neko kaze 15...
Niko izgleda nije pomislio da ce cijena ulaznice zavisiti od sektora u kom se nalazi? Zar to nije regularan kapitalisticki pristup?
Tako da kapiram da ce biti cijene od 10,15 i 20e za EL. Plus cijena za parter od ko zna koliko.
Svako ce sa sezonskim kartama prakticno 'dobiti' ABA ulaznice besplatno i to mu dodje to...
Ko voli moze da uzima karte pojedinacno, ko voli moze da gleda na TV a ko voli moze i na live stream...
U krajnjoj liniji, bitno je da svi gledaju, prate i navijaju strastveno...
Ajmo plavi!
Last edited by zubizaretta; 22-08-18 at 01:32.
Zalgiris navodno zainteresovan za nikolu ivanovića , priča od prije nekoliko dana. Čini se da Nikoli ne bi to bio dobar potez. Jedino neko veliko obeštećenje bi možda i navelo da se razmišlja u tom smjeru
Ivanović potpisao novi ugovor, 25 mjesečno čini mi se
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dzoni ima ugovor jos ono od pocetka sezone, tako da 400-500 k, i neka ga nose, taman semafore da isplatimo :mrgreen:
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Jedno pitanje...
Da li je sezonska na ime i prezime? Mislim... da li npr ako je uzmem na svoje ime i prezime, samo ja mogu da ulazim na tu ulaznicu ili moze bilo ko?
Logicno je da moze bilo ko... ali evo da pitam...
Jer sam mislio da uzmem 2 komada... pa da znam, mogu li obije na moje ime ili ?
F.C.F.
Klub se vodi isključivo ekonomskim interesom. Karte će prodati sponzorima i donatorima, od državnih organa do privatnih firmi. Bilo sezonske bilo pojedinačne, neki mali broj će se puštati pred utakmice. Morača će biti puna jer buržuji iz ministarstava neće propustiti priliku za insta selfie. Za atmosferu i navijanje podijeliće se karte Varvarima, od ostalih ko se priključi, priključi. I svi će biti zadovoljni. I puna dvorana i puna kasa. Ovogodišnji troškovi kluba su znatno veći od prošlogodišnjih i to mora da se pokrije. Sigurno da ove cijene karata ne odgovaraju običnim navijačima ali one nisu ni projektovane za njih. Vrhunski sport odavno nije namijenjen sirotinji.
Marko Mišić random stanovnik Podgorice.. Haha..
Fin prilog..
A za Ivanovica, sumnjam da i on želi da ide iz svoje kuće, pa ako odigra dobro poći će sledeće za bolje pare.
Vala ako je Micic mogao napraviti EL karijeru.. on i Ivanovic su iz istog talasa, i vazda mi se Džoni činio većim talentom.
Kakav hejter
Kakav je ovo debil iz tabloida... Nikad odgledao utakmicu nije.
Tim se oslanja na domaće igrače i toliko mladih pokupovali, a on veli od toga neće ostati ništa.
:burp:
Potpuno je promasio sustinu, pokusao je nesto pametno da kaze a vidi se da nije familijaran sa kosarkom.
Inace, prija ovo interesovanje za Ivanovica, to je pravi put. Ako se pokazu u EL ili makar pokazu naznake talenta , klub moze i da zaradi ponesto, da se nesto od ulaganja vrati.
Nema toshkale prije rupe!!!!
Ono je zastidje dat onakav komentar nakon onakve sezone...lako je hejtovat a tesko je bogami nekim prebacit preko usana nesto dobro. Ovaj novinar je dokazao da je seljacina teska prizivajuci najgori scenario. Nije ti ovo emisija bez granica majmune ocerupani. Indijanac a fukara! Puu
Послато са SGP321 уз помоћ Тапатока
gnjida ona najobičnija.
stvarno retardirana izjava
Edvin Džekson je kralj, plačem mu osmjeha na instagram.
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Momci je li izasao rasored utakmica aba lige?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
https://www.aba-liga.com/calendar.php
28.09. Dočekujemo krku lijepo bi bilo da se napuni sportskiVeć u drugo nam dolazi Zvezda, pa gostovanje igokei( teško gostovanje ) , neće bit lagan pocetak
![]()
Radnici volija imaju 50% na sezonske..
Moj predlog je da se skupi vas na forumu 10-15 i da odete fino u Njegosevu il u Voli i trazite popust... dace vam bar 30% (moje misljenje)
Ne znam samo oce li na sezonsku pisati ime, oce li trebati licna pri ulazu? Ako nece, nadjite nekog ko radi u voli da vam je kupi![]()
Radnici volija imaju pravo samo na jednu kartu 50 %, drugu moraju da placaju punu cijenu.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Pa to je okej, ali da li idu sezonske na ime, i treba li licna na ulaz
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Vjerovatno treba...![]()
Nijesu ni ovi iz kluba toliko glupi.
Kad je vec placeno i rezervisano mjesto isti im je djavo, bolje da udje neko no da zjapi prazno mjesto??
Nema toshkale prije rupe!!!!
Bice problem za aba ligu, neko ne dodje na utakmicu ko ima sezonsku i ostane prazno mjesto
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks