Kod Zeljka na braticu?![]()
Gdje da nadjem ovo? Ulcinj - Bar - Pg?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod Zeljka na braticu?![]()
Broj tel?
*067 572051
Kakav je put Nk-Pluzine-Scepan Polje - Foca - Sarajevo?
Ili je bolje prema Trebinju ici pa ka Sarajevu?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
pici na focu, te po ure od granice iskuliraj, popi pice posle na neskovic pumpu i teraj dalje...
MIX 2
Je li se ovdje pricalo o zamjeni ulja na automatskim mjenjacima, mislim da je neko preporucivao Ravenol iz NK da oni mogu da izvrse kompletnu izmjenu ulja? Ne razumijem se mnogo ali sam nesto nacuo kao ne moze citavo da se zamijeni bez 4 litra, a moze i sve ali nekim ispiranjem (moguda pretpostavim sta to znaci ali nisam siguran). Ako ko ima da kaze koju rijec.
Last edited by GaD; 20-08-18 at 11:27.
Oni valjda imaji masinu kojom iz ponavljanja mogu da zamjene skoro kompletno ulje. Ali ako u mjenjac staje 5l potrose i naplate ti primjera radi 9l zbog procesa zamjene koliko me sjecanje sluzi. Najbolje direktno njih kontaktiraj jer izgledaju bas profesionalno i mislim da ce ti odgovoriti na sva pitanja.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Mislim da nam se neko javljao i ovdje iz te firme, nisam bas 100 % siguran. Je li moguce da su fabrike napravile takav sistem da ne moze da se zamijeni cijelo ulje normalnim putem... Gledam na njihovom sajut pisu da mijenjaju u DSG i Mercedes. Pisacu im da vidimo.
Ja sam radio kod njih na multitronic i zadovoljan sam...
Kad bi ispustio ulje i usuo ti sam il nedje u servisu imao bi npr 4l novog ulja i 2l starog uljai skoro nista nisi napravio.... jedino da ponovis taj proces 3x tj 12 litara da naspes onda bi bilo novo ulje
Ovako kod njih i miran si... mislim da je 150-200€ servis![]()
Ja sam kod njih isto mijenjao na Accorda, s tim sto sam donio svoje ulje. 4.7L sa filterom po specifikaciji, proslo 9.1L ukupno.
50€ me kostala zamjena.
Prijatelj koji ima Passata B7 sa dsg-om je kod njih nedavno zamjenio i prezadovoljan je sa uslugom. Ljudi korektni i objasne sve sto treba.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
nemojte radit flush mjenjaca jer cete se uhvatit za glavu poyyy
Prema tome, šta da ti kažem?
Glupani iz ravenola....
f6
Poz, sta gledamo?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
mehatronika od dsga aaa ?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Bilo je vjerovatno 100 puta, ali evo i 101-vi ako može.
Ako hoću kola iz DE da dovedem, koliko da dodam na onu cijenu što vidim na mobiledotde?
Mislim ne računajući cijenu karte do tamo, i povratak kolima za CG (gorivo/putarine), što se još plaća?
PDV naravno, a carine nema za evropska vozila jel tako? A PDV ide na procjenu ili na račun koliko je plaćen auto?
Što je sa njihovim porezom, može li se povratiti na svaki auto ili kako da vidim na koji moze/na koji ne može?
Evo kola koštaju 7.500€/2015 u DE, koliko će me izaći da ih odje vozim?
Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk
Kazu da se na auta iz Njemacke placa carina zasto i kako ne znam.
Mora li se raditi veliki servis iako auto nije preslo preporucenu kilometrazu za to a kupljeno je prije 11 godina.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks