Ima li koji sajt ili tracker dje se moze skinut/gledat pregled engleskog Championshipa? Mislim da se emisija zove The League show.
Moze i na PM.
HU
imas svuda gdje se prodaju čajevi...probaj u zdravu hranu probaj u Deltu onamo ispred arome ili ide-e šta li je tamo, imaju one monahinje prodaju čajeve, probaj u apoteci Petanović imaju dosta čajeva i apoteka u profesorskoj ima baš puno čajeva....ima i na pijai ovi travari ako im vjeruješ...a što im ne i vjerovao? A bila je apoteka u centru imala je OStrog u imenu nemam pojma kako se zvala Sveti Vasilije OStroški ili tako nekako, i tu je bilo bukvalno svakakvih čajeva ja sam tu kupovala sve što bi mi nam palo od čajeva, svašta bašAli sad ne nam je li i dalej u centru ili je negdje preko morače
edit: evo nađoh dje je ova apoteka
http://www.apoteke.me/mne/apoteka/bi...-ostroski-hram
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ima li koji sajt ili tracker dje se moze skinut/gledat pregled engleskog Championshipa? Mislim da se emisija zove The League show.
Moze i na PM.
HU
Jesi li pogledao na redditu ima tema football highlights?
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Evo ja cu ti se nasmijat na fore da ne bude da si 'zalud ovoliko pisa' - hahahaha..
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
E fala ti ka bratu...
Jedan od rijetkih postova dje sam maksimalno ozbiljan i dje mi stvarno treba pomoc ali niko nista...otvorio sam bio temu na it sektor ali su je obrisali...
Strasan sajt, imas o svakoj beogradskoj i novosadskoj kuurvi napisana iskustva, kako izgledaju, kako se hebu, ponasaju, cijena...
I sjutra treba na slijepo da klepam, dako se zarazim...
Nikako nemoj na slijepo, kada klepaš otvori oči ljepše je
Poslato sa kompaktne pisaće mašine P10 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
ljudi primam od jedne osobe por na viber ,kad je otvorim toj osobi se sve to ocita.Odgovorim nit stize nit meni ista pise dostavljeno ili ne.Brisao sam br iz imenika i cuda i opet nista.??
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Zato sto je ta osoba tako podesila u svoj viber, da ti ne pise kad je na mrezi i jel otvorila poruku ili nije, niti ti poise dostavljeno niti pregledano...
tako da neces znat kad je posla u stetu![]()
Ok momci, trebace i vama pomoc nekad...
Zanima me ovo, uobicajena provizija agenciji ili posredniku kod prodaje nekretnine-stana...
To ti KRKNA zna jer se bavi time. Ako je ko upućen u to to ti ona zna najbolje.
Dje je najeftinije u Pg poci u neki dobar Spa?
Prekopali su ilicu kod Tehnomaksa na stari, presa sam kolima preko toga po auta sam "slomio" nikakvih oznaka nista. Koga da ufatim za gusu zbog toga?
Napisi prijavu inspekciji a za gusu vataj izvodjaca radova ili investigora.
Koje stovarište u PG ima najkvalitetniju drvnu građu? Interesuje me samo kvalitet drveta, cijena nije ključna.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Hvala mehiko. Pogledaću.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks