Има ли ко ту из Пг-а да би ми позајмио Last of us само да је сачувам на хард диск и враћем, може и за надокнаду?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Има ли ко ту из Пг-а да би ми позајмио Last of us само да је сачувам на хард диск и враћем, може и за надокнаду?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
A zasto kad mi je ti mos pozajmit dzabe
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Niko, ali to bi se meni vise isplatilo.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Stigla mi Vega 64 jutros. Ljudi što je ovo, đe sam ja?
Stay salty.
Ljudi, nova zima ide, traze se saborci za PUBG. Uglavnom se igra u kasnim vecernjim satima:
https://discord.gg/QsRWBTd
Stay salty.
Odigrah tri partije i pobjedih... Odje nesto nije kako treba :-)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Izasao skorije Divinity Original Sin 2 Definitive Edition pa valja odigrati jos jednom sa svim zakrpama, izmjenama i dodacima.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Battlefield V Beta kida, odlicna igra, evo mojih prvih 45 min u igri da pogleda ako zeli, ne zamerite na ne tako sjajnom igranju, trebalo mi je malo da se priviknem na kontrole:
Dati 50e za igru je, po meni, suludo. Jos kad krenu dlc-jevi onda ce bas da "kida". A bice aktuelna sad ove zime i to je to
![]()
F4 sa 30 modova
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Meni je muka vise od Battlefield-a. Bukvalno svaki je na isti kalup.
Stay salty.
A pobrisah ih juče sve, izgleda je bilo konflikta među modovima, pa me svako malo izbacalo na desktop + loading je trajao po 1-2min kad se ulazi u neku lokaciju
Planiram da instaliram ovaj skup modova, ovo je pažljivo birano i trebalo bi da fercera bez greške, samo vremena treba da se instalira sve ovo
Ovaj nije, imaš ženu sa vještačkom rukom u glavnoj ulozi, razne išarane vojnike obučene ka da su izašli sa neke nedelje mode i ostale političke korektnosti koje su bile poznante u toku trajanja WW2.I najača fora riječi white man i DLC su cenzurisane u chatu.Tako da sigurno nije na isti kalup
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks