Page 304 of 655 FirstFirst ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... LastLast
Results 7,576 to 7,600 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja mislim da bez klasicne petice nemamo sto da trazimo u euroligu, i nekako ne zelim da razmisljam o tome da nece doc. Barovic i Nikolic su daleko od toga njivoa. Barovic je ok za 10-15min borben je ima snage zna fino da igra a nikolic par minuta cisto da osjeti i da napreduje kroz abu dje bi igra dosta vise kad je vec ostao.Jedino ako se popravi znatno sto je moguce jer je 1996 godiste,ili mu neka povreda ukaze sansu,pa iskoristi to,Ali oslonit se na njega posle prosle godine i hiljade gresaka je rizik preveliki. Ukoliko se ne moze dovest dobar crnac, dejan musli je po meni dobro resenje,Ima iskustva a zna itekako.Ovaj robinson bi bio full,pa i da divlja malo ,mozda na dobro izadje! ovamo gordic ivanovic kraft dzekson i popovic tu mi je sve odlicno.. onda dva klarka danilo nikolic i dangubic ako dodje isto nema greske na tim pozicijama , po par opcija vrhunskih spoj mladih nasih ali dobrih igraca i kvalitetnih stranaca,tu ce vazda neko izlecet. E sad za ove ostale ne znam sto se planira, gibson i lendri svi vele da idu obojica su ok,mada je guzva sad , dva sehovica isto ne vidim neku ulogu njihovu osim kapitena da udje da sutne koju trojku 5 10min.. zuti ostaje ali ne znam dje ce onaj mrco. ostaje jos aleksa ilic kapiram da ce bit 15-16 igrac

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Ako će suština ekipe bit da ovi stranci prangijaju po 30 minuta, a za naše što ostane, bolje da nijesmo ni ulazili u evroligu.
    Prošlogodišnja Budućnost je najzdraviji sportski kolektiv koji smo gledali u posljednje vrijeme i to nas je dovelo tu đe jesmo.
    Treba viđet što je to Partizan i Zvezdu guralo u euroigu prošlih godina, to je domaći pogon. Baš bi volio da ne dođe nikakav centar, kao i ni Dangubić, da zaokružimo roster ovako. A neki pominju fakin Muslije i ne znam koga. E ako je taj bolji od Barovića, ubijte me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by glup_ka_t0cak View Post
    Ako će suština ekipe bit da ovi stranci prangijaju po 30 minuta, a za naše što ostane, bolje da nijesmo ni ulazili u evroligu.
    Prošlogodišnja Budućnost je najzdraviji sportski kolektiv koji smo gledali u posljednje vrijeme i to nas je dovelo tu đe jesmo.
    Treba viđet što je to Partizan i Zvezdu guralo u euroigu prošlih godina, to je domaći pogon. Baš bi volio da ne dođe nikakav centar, kao i ni Dangubić, da zaokružimo roster ovako. A neki pominju fakin Muslije i ne znam koga. E ako je taj bolji od Barovića, ubijte me
    Apsolutna istina. Mislim da je strucni stab i klub time sto su sacuvali sve nase igrace i samo umjesto dva stranca , doveli 4 stranca , zbog povecanog broja utakmica, pokazali ozbiljnost i planski rad. O tome da li su potpisani bolji stranci, ne zelim da komentarisem, svakako jesu igraci sa mnogo vecom reputacijom. Igraci treba maksimalno da iskoriste evroligu za napredak. Kad je Branko Lazic od loseg igraca, napredovao i postao legit EL igrac, moze i Popovic na primjer.
    Mislim da smo i planski odmah u junu doveli pojacanja, kako bi struka imala 3-4 mjeseca da smisli svu kombinatoriku i modele igre.
    Najbitnije je da igraci izgrade odnos kao prosle godine i da dobiju vjetar u ledja od publike. Bez nerealnih zelja i nervoze.

Ovo je mnogo bolje nego sto rade na primjer Cedevita i Zvijezda, koji su imali sasvim dobre timove prosle godine, mozda i bolje od naseg ali im je falilo malo srece. I oni sad umjesto da sitno nadograde tim, oni mijenjaju skoro kompletan tim. Ceda je vec dovela 8 ili 9 igraca i novog trenera. I ko im garantuje da ce uzet Abu. Niko. Kontinuitet i domaca baza su kljucni. Naravno nema garancija ni za to ali igras , pobijes se sa svima pa sto bude.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na papiru je sjajan posao napravljen , ako pojačanja opravdaju očekivanja biće ovo jako lijepa sezona. Iskustvo od 30 utakmica sa vrhunskim timovima je prilika mnogo da se nauci ( ukoliko se kao i ove godine u svaku utakmicu udje sa željom da se nadigrava u šta ne sumnjam kad je dzikic u pitanju ) ove godine smo titulu osvojili u mecevima eurokupa ( bajern u gostima , darusafaka u gostima ) Vidjeli su momci koliko mogu sa takvim pristupom ekipa će da raste u toku godine i konkurenti u aba ligi će imat male šanse da nas maknu sa trona ukoliko budemo otaljavali Evroligu kao nekad sto smo eurokup izio vuk magarca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve je ok treba da se nastavi sa mladima ,ali mladima koji valalju, u ovom slucaju ivanovic popovic i danilo nikolic, cak i forsirat ovu trojku. Ali sad pod svaku cijenu gurat domace igrace koji nisu pokazali puno toga kao npr sehovic zuti ili nikolic ili ilic nikako. Jer mislim da nikome nece bit lijepo ako pocnu po 30 razlike da nas peglaju svi po evropi. Prvi ovi sto pricaju samo nasi samo mladi posle 5 poraza po 20-30 razlike nece uc u salu a da ne pricam da odu da navijaju za buducnost u atinu ili istambul. Dok ako bude rezultata ova sezona ce bit nevjerovatna pa neka igra i stari neki litvanac uopste nije bitno dok gine u plavo bijelo dres !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

"Mladima koji valjaju" prva greska u razmisljanju. Svi valjaju kad imaju svoju funkciju. Svoju ulogu. Neko ima sut za tri, neko skok, neko osjecaj za blokadu, neko osjecaj da presijece pas. Ako pod valjaju mislis samo na one koji imaju samo poene u rukama i sut, onda nemamo sto pricati. Na primjer Danilo ima strasan skok sut, iz najvise tacke, sa velikim lukom. Sa druge strane Ilke pokriva sve njegove mane sa skokom , blokadama , zakucavanjem i osjecajem za korekciju u odbrani. Po meni su potpuno komplementarni. Ovo ti samo navodim kao primjer. Tim je bitan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve je to ok i slozio bih se s tobom da nismo usli u euroligu.Onda bi potpuno isti tim isao jos, ali ovo je specificna situacija, ide se na masu veci njivo i jako bi bilo neprijatno u madrid protiv reala na primjer sa ovim timom. Moje misljenje.Dabogda aleksa cudo napravio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Kuala Lumpur View Post
    Sve je to ok i slozio bih se s tobom da nismo usli u euroligu.Onda bi potpuno isti tim isao jos, ali ovo je specificna situacija, ide se na masu veci njivo i jako bi bilo neprijatno u madrid protiv reala na primjer sa ovim timom. Moje misljenje.Dabogda aleksa cudo napravio.
    Zasto bi brate bilo neprijatno? Uzivaj jebote. U madridu cemo ovako: dzekson 15, klarkovi po 14 i 13, Gorda i Dzoni po 10 = 52 , ostali svi zajedno jos 18, to je 70. Ostaje ti da svedes real odbranom na manje. Uzdravlje. Samo jako.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by CikoPero View Post
    Zasto bi brate bilo neprijatno? Uzivaj jebote. U madridu cemo ovako: dzekson 15, klarkovi po 14 i 13, Gorda i Dzoni po 10 = 52 , ostali svi zajedno jos 18, to je 70. Ostaje ti da svedes real odbranom na manje. Uzdravlje. Samo jako.
    Da samo to

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Glava me zabolje od nekih stvari sto procitah na zadnju stranu. I nijesmo za bolje od ABA i EC sa ovakvim razmisljanjem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesmo li se prošle sezone junački klali sa Bajernima, Lokomotivama, Darušamadafakama, sve ovosezonskim evroligašima, skoro na po jednu loptu? Jesmo. Ostaše li svi domaći igrači? Ostaše. Ostade li Džile? Ostade. Dođoše li, za sada, četiri dobra pojačanja? Dođoše. Pa, majku mu, meni se čini da smo znatno jači nego prošle godine. Ne samo zbog pojačanja, već nadasve zbog već pominjanog kontinuiteta zajedničkog igranja. Nema razloga da se i ove sezone ne pokoljemo sa svima. Možda se neko zove Fener, CSKA, Real, ali nek gospoda dokažu da su bolji na terenu. U Evroligi se pošibati junački sa svima pa šta bude. A u ABA vjerujem da ćemo skidati skalpove samo tako. Što reče CikoPero - UŽIVAJMO...

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Da mi kući izvučemo 8-9 pobjeda i ja sam prezadovoljan

Sent from my p20 lite using Tapatalk
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

previše???

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    331
    Thanked in
    210 Posts

Tako smo nesto i ocekivali...

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

A masu brate

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je u potpunosti neprovjerena i netačna informacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako god oce. Ja sam rekao sto je po meni primarni interes. Puna hala navijaca Buducnosti. Narocito onih koji klub prate godinama. Ako bude ovako, mogu prodati 300 karata.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

180 i 240 za mjesta koja su prošle sezone bila 40 malo su prećerali

Sent from my p20 lite using Tapatalk
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    45 Posts

Uporedite cijene Czv i Partizana sa ovima( ako su tacne) i vidjecete koliko im je stalo do obicnog navijaca. Da ne pricamo kada se igraju derbiji sa gore pomenutim timovima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Apel klubu da koriguje ove cijene koje svakako nisu zvanicne. Bolje sad da se proba, ko zna mozda i dodje do nekog iz kluba.

Neki od razloga za to su sledeci:

1. Primarni interes kluba treba da vam je sto punija hala navijaca Buducnosti.
    2. Navijaca Buducnosti koji dolaze na utakmice zbog kluba ne vezano igra li on protiv Krke , zimi, po najvecem pljusku i sheveru ili igra protiv bilo kog bolje rangiranog tima.
    3. Veliko postovanje za one navijace koji mogu da izdvoje ovolike svote novca , svaka cast, ali moramo misliti i na one koji ne mogu.
    3. Jedan od uslova da sezona bude rezultatski uspjesna je da navijaci masovno stanu iza kluba na utakmicama. Kad je tezak momenat na utakmici a bice ih, prava publika dize svoj tim i prepoznaje taj momenat.
    4. Dokazali smo ovdje da je najjeftinija sezonska karta za Zalgiris 70eura, da su najjeftinije pojedinacne cijene karata bile npr kod Efesa 3eura, kod Unicsa cak 2, da u Milano bogataski grad mozes nac kartu za 10 eura...tako da nema potrebe da izigravamo ono sto nismo.
    5. Valjda je vaznije od te razlike u cijeni ,podrska i pozitivna energija koju ce dati navijaci.

Samo nemojte sad pocet sa onim pricama , podgoricani bi da gledaju real za 2 eura. Valjda je zajednicki interes da nas je vise.
    Nema toshkale prije rupe!!!!

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Ako bi dali na rate nije strasno bas. Ali da je puno..na nas standard..jeste itekako.

Thanks Thanks Given 
    225
    Thanks Thanks Received 
    99
    Thanked in
    48 Posts

Tacno je da je to Top takmicenje,timovi,mecevi .. sve stoji al za nas standard su ovo previsoke cijene koje ne moze vecina navijaca priustiti.

Sent from my 6055P using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kakva malodušnost. Nije pitanje šta klub može da uradi za vas, nego šta vi možete da uradite za svoj klub!

E, platiš 1000€ sezonsku a oni ne poprave klimu. Kao da si na bazenu.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Ulix View Post
    Kakva malodušnost. Nije pitanje šta klub može da uradi za vas, nego šta vi možete da uradite za svoj klub!

E, platiš 1000€ sezonsku a oni ne poprave klimu. Kao da si na bazenu.
    Opet trolujes, kao navijac zvijezde na topiku kkb, ali evo da ti odgovorim.
    To klub ne radi zbog nas nego zbog sebe, a potom zbog nas. To je uzajamna veza. A navijaci sto mognu da urade, shodno svojim obavezama, uradice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Čiko Pero, mislim da te ništa nisam pitao. A vidim nijesi ni šalu skontao nego objašnjavaš, što svjedoči kolika si dileja za sport. Ajde makni mi se sa mrtva života da te ljubazno zamolim.

Ko su uopste ovi likovi odjednom, ciko pero, najahbr 1, shszhaha br2 itd te su se namnožili od kraja sezone.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Page 304 of 655 FirstFirst ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)