To ti ovako ide - i ova nasvirana alpina od 640hp dzaba mu je da je normalna trka bila.
To ti ovako ide - i ova nasvirana alpina od 640hp dzaba mu je da je normalna trka bila.
Ljepsi je ovaj nego sad ovi novi sto se prave.
post image
upload pictures
ljudi, razmisljam da uzmem bmw 320d ili 318d 2004 ili 2005 godiste. Kakav je auto? mane, prednosti?
Poslato sa kompresora
Je li to e46 ili e90? Nisu losi, ako volis skupo odrzavanje.
e46 i isto ce ga sahranit odrzvanjen
Prema tome, šta da ti kažem?
ovaj model. Prelijep i dalje. Znaci preskupo odrzavanje?
Poslato sa kompresora
ubija
jedino ako hoces da ga ostavis da se razbaraci kao moj e39
ja nista ulozio u njega nisam od 2014 osim 4 polovne gume i klinasti kais i to zato sto mi je pukao u bd
ali se kladim da ne postoji neispravniji bmw kod nas
Last edited by TAKUMI; 04-08-18 at 12:25.
Pa znajuci koliko je napacen nas narod, siguran sam da nedje ima i gorih
Pozdrav forumasi. Imam par pitanja i treba mi pomoc.Bih da kupim BMW onaj "cipelicu" 116 118 120 svaki je isti samo koliko sam shvatio motor je razlika.Zanimaju me iskustva ivasa preporuka koji motor godiste ili sta vec vi znate posto sam duduk za auta.sta god znate pisite dobro ce doci samo budite otvoreni i iskreni. I napomena posto dosta idem po autoputeva treba mi malo jace auto da ne mrcvari po autoputu. U De je ovo auto oko 3 3.5 hiljade pa bih njega da uzmem. Fala dobri ljudi
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
eto vidis onda su mi dali pogresnu info. uglavnom mislio sam na 116 118 120 pa kakogod da se zove hahhahahaah
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Trazi ga sa motorom 20d M47 noviji je smece dizel N47 ima serijskih kvarova i problema...
imam neki 116 benzin 2009 godiste u ponudi oko 3.5k e sad jbg autoputem se vozi dosta nznm da to nije slab motor posto ke 90kw 120 ks
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Zove me drug da se pofali kako je džabe uzeo jedinicu ženi, 120d za 3800, ubija veli kako ide, automatik, brutalan. Reko nešto tu nije u redu, skupo si to platio brate vjeruj mi viđećeš samo polako. On kao nije veli, momku trebale pare trte vrte...
Nije 2 mjeseca prošlo, kod 3 majstora je bio, preko 1500EUR već uložio u menjač i čuda i posle svega nije napravljen kako treba, oće da ga zapali.
Poentu ćeš shvatiti i sam...
e nznm automatik ne bih svakako. pa sta predlazete. msm auto stvarno izgleda premocno i jako msm prosto svidja mi se e sada kakva su iskustva pojma nemam
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
stae ovo “msm”?
Mislim da znaci mislim
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Ako neko ima raspolozan da ga smaram sa pitanjima neka ostavi br da mu posaljem koju sliku automobila i cena da se konsultujem a svakako da kada dodjem u cg moram da svratim do nekog majstora da pregleda i da zameni sve sto treba jer TUV nznm do kada ce da vazi
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
Ajde neka ostavi neko broj momku taman da se dopisuje...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks