nekulturni gosti, nekulturni ugostitelji i tako u krug. kapiram ja donekle da radiš po vas dan za 15e dnevnice i da trpiš svakakve ljude ali neki nivo kulture i ljubaznosti moraš imat’
Sent from my iPhone using Tapatalk
zenit... toeto
Jučerašnji pazar Volija na nivou CG meleon i 100000
Izvor
EBRD
nekulturni gosti, nekulturni ugostitelji i tako u krug. kapiram ja donekle da radiš po vas dan za 15e dnevnice i da trpiš svakakve ljude ali neki nivo kulture i ljubaznosti moraš imat’
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa dobro, Velika Plaza je nova Budva. Samo sto je jeftinije i nisu jos uvjek postali osioni kao budvani. Kao neko ko vec 10 godina tamo ljetuje ili provodi vikende, mogu ti reci da su cijene bar 40% skuplje i da to nikakve veze sa strancima nema, nego sa podgoricanima. I jos koja godina i bice isto ****** kao sto je Budva. I nisu krivi turisti tome nego mi.
Niđe veze, raj na zemlji samo što je maltretiranje doći do tamo u toku sezone. Cijene su skroz pristojne, bar ođe đe sam ja bio (Dolcinium Kite Surf Club), hrana fantastična, ne pamtim da sam bolje morske plodove jeo. Razmak između baldahina/natkrivenih stolova po 15m po plaži, niko te ništa ne uslovljava, lokal pun a čini ti se niđe nikoga, banja totalna. Jedna jedina mana su komarci, totalno neiskusno ostasmo tamo do samog kraja i vratismo se doma masakrirani doslovno, svi po 50+ uboda.![]()
meni je dosta da ne dobijem racun fiskalni no napisano na onaj blokcic i da mi dan pokvare.
ne znam ,mozda sam ja posta osjetljiv![]()
http://www.budiodgovoran.me
Prijavi i slikaj paragon
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Srecom na veliki plazu ima toliko mjesta da dodje cijela cg isti dan opet bi bilo sirine izmedju.
i naravno za par godina da ukapiraju sto je velika plaza a sto Ada...
f6
Naljepši pogled sa kruzera u Kotoru
Instalaciju treba nazvati
Od Hirošime do Kotora
6.0.8 1945.- 6.08.2018.
What's next for the Fjord? Ko sto dize zna li se?
https://travelblogeurope.com/the-aba...jord-in-kotor/
- It’s since 2013 owned by an Irish investor, but he faced criminal charges and is now gone.
- The owner until 2005 was an infamous mafioso who was shot in the head and died. His widow inherited the hotel facility but she doesn’t care about it. She probably nevertheless has enough money. This story is told by the locals and could not be found on the Internet what I have seen.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A ništa...
Zaebao Sekreterijat za urbanizam Kotora novog vlasnika Fjorda.U elaboratu za rušenje navedeno da će opština do 1.jula odrediti deponiju za građevinski odpad.Pa kad su Demokrate saznale da je predviđena parcela od zaovčića Frontovaca,sad oni traže da to bude na parceli od bratanića iz demokrata.I tako se zategli odnosi koalcioni i ništa od deponije...
Zadnje rekli investitoru da može po zakonu da stoji ovako godinu dana.
Gliser kod Prcnja naletio na kupaca. Uobicajno? Desava se?
Već vidim naslov u kuriru: "Jato ajkula hara po crnogorskom primorju"
http://www.vijesti.me/vijesti/turista-prijavio-da-je-vidio-ajkulu-policija-plovilima-provjerava-akvatorijum-999570
Što se Kurira tiče ovaj turist je pojeden.
Dobri su, dobri su
https://www.kurir.rs/region/crna-gor...-traga-za-njom
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Žabljački prevodioci stigli do Ohrida![]()
Da li je ovo moguće.....možete misliti strance koji govore engleski..ahhahahaha
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Svela nam se sezona na 15-20dana.
Krenuh iz Petrovca za PG - Srijeda oko 19:15 stigao sam u PG kao da je sredina februara.
Prosle godine su tu kolone bile 2km prije Čanja.
Sezona je losa za babe sto sjede na trotoar i hapse goste sa autobuske i zeljeznicke. Pomazem djevojci oko airbnb-a za apartmane oko Bjelila, sasvim dobra sezona sa dobrom klijentelom i vrlo malo ovih khm khm turista![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
U bd su kolone kilometarske
Sezona i više nego odlična ove godine. Imam 3 kuće u Sutomore, ranije je krenula sezona i sve mi je full.
Bolje nego prošle godine. Manje je gužve na ulicu jer su napravili pasarelu, ali i dalje ima kretena koji neće preko pasarele nego idu ulicom i ako su izbrisani tragovi zebre. I sviđa mi se što je policija jedan dan napisala 80 kazni pješacima koji ne koriste pasarelu.
Takođe dobro je što policija stoji na ulicu i usmjerava auta da idu da ne propuštaju pješake.
Još jednom kažem da je sezona krenula ranije (za nas koji smo bliži moru) a za ove što su im apratmani na 300 pa do 4km od mora logično je da će da kukaju kako im je loša sezona, jer prvo se popunjava dio bliži moru pa tek kasnije kad nema mjesta kod nas turisti koji ne mogu nać mjesto idu kod vas.
A dzabe pasarela kad ni 50m od nje stoji drugi veoma prometar pjesacki.
rm -rf /
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks