Al za k. im,.. smecari obicni.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Je li moguce ovo?
Ovo samo u boks mozes da vidis nabode ovaj hrvat filipovica sakom u bradu (namjerno) i sudija nista.
Al za k. im,.. smecari obicni.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Dzaba sudije - prosuse ih kao ja sad casu vode.
Rokaj!
windows screenshot
Primorac-Croatia
9-7
Klasicni odraz nemoci.
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=qGljQRvQqEg
Last edited by Flexbux; 26-07-18 at 21:34.
Imate srpsku reprezentaciju pa tamo možete nastaviti, jeste da ima 3 odje rodjena Srbijanca isto je ovo tema CG varerpolo
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Odoše Španci u finale iako su Italijani postigli gol za izjednačenje na kraju. Kakvu smo mi šansu propustili protiv njih. Šteta.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Dobro ga je poklopio. Cudi me da su srbi ovo iskulirali![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
http://dance.hr/pogledsdesna/3002-ep...-u-finale.html
Generalno jako dobre analize vezano za vaterpolo mogu se procitati na ovoj sajtu.
Topic se zove CG Vaterpolo
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Da ispostujem i forum, pogotovo sada kada sam imao prilike sve pogledati.
Idem nekako redom:
- selektor Gojkovic je dobio maksimalan budzet od Saveza, bukvalno sve sto je trazio. Zasto je trazio Rumune za sparing (koji poslije nisu ni dosli, zbog nekih problema u njihovoj vaterpolo organizaciji) zbilja mi nije jasno! Ono sto znam je da je ta tri dana u Pg bila zbilja hladna voda...a cuo sam da su imali problema i sa paljenjem reflektora, postavljanjem igralista...izgleda da su snimanje reklama i potpisivanje ugovora o sponzorstvima bili prioriteti.
- Nisam se oglasavao oko izbora tima, smatram da selektor to najbolje zna. U svakom slucaju, igranje Spajica moze biti samo plus za reprezentaciju. Apsolutno neki nisu opravdali ocekivanja.
- Nepozivanja Darka Brguljana, najboljeg strijelca LS, za mene je kiks sampionata! Takav igrac (klasican suter, gol-igrac) nam je veoma potreban, Sasa Radovic se nazalost kasno probudio. Jednostavno, falio nam je neko ko ce uz Leku i Mladjana pogadjati u utakmicama sa najjacim timovima. Svi oni koji su godinama odje kucali kako treba podmladiti reprezentaciju...valjda im je jasno sada sto je mladost, a sto kvalitet? U utakmici sa Hr Djuro ili Djurdjic nisu postojali. Draskovic je ofanzivno bio kriminalan cijelo prvenstvo.
- Ovo je ne samo neuspjeh, vec je i 3. vezano takmicenje sa kojeg ne donosimo medalju! Selektor ima ugovor do Tokija, po meni nije opravdao ocekivanja (ima veze sa pravljenjem tima, prije svega). Uzgred, nisam zadovoljan nijednim mecom na ovom prvenstvu! Mucenje sa Francuzima, odradjivanje posla sa Maltom dje smo znali da nam gol razlika moze krojiti sudbinu, jedva izvucen remi sa Spancima dje smo, kao i kasnije protiv Hrvata, pali u 3/4...Prvo poluvrijeme protiv Hrvata je recept kako trebamo da igramo, ali nisam siguran da ovaj tim moze tako cijeli mec. Pitanje je da li cemo u buducnosti moci da racunamo na Leku i Mladjana, ali Darko mora igrati.
- Poleceli smo nakon uspjeha na manje bitnim takmicenjima, Hrvati nas odradise po ko zna koji put zaredom...i to boli.
- Mozda je, obzirom na broj konkurenata, nasa realnost borba za 5. mjesto...ali se i odje vidjelo da smo od jednog finaliste (Spanije) za klasu bolji. I ostaje zal.
Mozda grijesim, ali cemo popricekat' na sljedecu medalju sa nekog velikog takmicenja. Realni razlozi postoje, ali ih ne prihvatam, jer smo sami krivi za sve to. I sto nam pola lige nema bazen i sto nam ne igra jedan od najboljih igraca.
P r i m o r a c
Pravljenje Gojkovicevog ,,sistema'' (o kome smo vec pisali odje) je nesto od cega ce korist imati Jadran, a vrlo malo reprezentacija. Mislim i vjerujem da on ima veliku buducnost kao trener, ali mora promijeniti pristup. Po ko zna koji put - imam problem samo sto je na 2 stolice.
Bez bazena u Kotor crnogorska reprezentacija nema buducnost. Niksic, Podgorica...mozda za 10+ godina...a nesto ne vidim neka trenerska imena da rade sa tom djecom u Podgorici.
Bio sam na U16 kup u Kotor prosli weekend...i gledao kako propadaju veliki kotorski talenti...i kako ni ljetnji bazen u Ko nema regularne uslove cak ni za takvo takmicenje (sto je zabiljezio i Rajevic u Biltenu).
Navodno se nijedno dijete godinu dana nije upisalo na vaterpolo u Kotor...
Ne mogu prezalit' Darkovo neigranje na ovom EP-u...ubijedjen sam da bi medalja bila zagarantovana.
P r i m o r a c
Srbi su, cak i sa nesavrsenom formom sa kojom su dosli na EP, daleko najbolji. Cak 3 igraca iz Boke...za nevjerovat'.
Italijani su me do polufinala odusevili, iako bez prvog centra (Aicardi izostao zbog povrede). Jesu pokradeni protiv Spanije za nepriznati gol, ali vjerujem da niko sem njih ne zali zbog toga.
Hrvatima Sukno i Obradovic mnogo nedostaju, siguran sam da mozemo da igramo sa njima...oni su u zadnjoj sedmici pred pocetak EP-a izgubili u Spaniji 3 razlike i od Madjara doma (eto sa kakvom formom su otisli na EP).
Grke sam ocekivao u finalu...ali su ocigledno igraci Olimpiacosa preumorni.
Za Madjare sam tvrdio da im je ovo najgori tim u zadnjih 20 godina, izvukli su se protiv Njemaca, inace bi se borili za 9. mjesto. Naredne sezone im se vracaju Denes Varga i Harai.
Rusi nastavljaju da napreduju.
Zanimljivo prvenstvo, u svakom slucaju. RIjetko dobra stvar je da je nastavljen pobjednicki niz protiv Madjara.
P r i m o r a c
Sto ce reci, odradile su nas sve jace reprezentacije sa kojima smo igrali a ovu boraniju smo uspjeli rutinirati tu racunam i madjare koji jesu stvarno podmladili tim.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Srbiji svaka cast!
Srebro Spanije i njihov otpor u finalu...budi pomijesana osjecanja...jer oni ne da nisu bolji od nas, nego tvrdim da bi sada jedino u Spaniji mogli do remija sa nama.
Mogli smo i morali i bolje i vise.
Raduje zelja Leke da i dalje bude tu.
Vicova izjava je poprilicno jasna i dokazuje u neku ruku ono sto sam pisao - reprezentacija je postala Jadranov servis. Kako drugacije objasniti da Vica nije bilo ni na nasem sirem spisku!? Kod Capra je dobio priliku...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
P r i m o r a c
Nedje taman kad je Gojkovic postao selektor. U tom periodu. Jer je u SL kod Capra igrao.
Sto se srpskog sireg spiska tice, recimo da je prije 7-8 godina Misic bio na njihovom spisku.
P r i m o r a c
Sad cu ti samo pokazati koliko nisi u pravu .
Vico je odlučio decembar 2013 da igra za Srbiju a Gojković je 2015 postao selektor.
Nemoj samo igranje Vica za drugu drzavu pravdati Jadranom.
On cak kad je odlučio da promjeni reprezentaciju je morao da čeka 2 godine da ispuni uslov da zaigra. A zaigrao je poslije 5 godina.
Znaci imao je strpljenja da ceka 5 godina Srbiju a nema Crnu Goru sa 19 god da ceka, ma nije nego...
Izvini, ja sam bio ubijedjen da je on tek 2015. odlucio da igra za Srbiju. Jer znam da osim sireg spiska nije ni igrao za njih. Nisam googlao.
Drugi put to uradi prije nego li pitas, pa onda pametuj.
Siguran sam da smo i o njemu pisali dosta odje.
Sve sto je danas u vezi sa reprezentacijom ima veze sa Jadranom. Tako su postavljene stvari (a nisam ih ja postavio), a moj subjektivni osjecaj to opisuje. Volio bih da cesce grijesim po ovom pitanju.
P r i m o r a c
Pitao sam sa namjerom, ne da bi pametovao nego da bi ti dokazao da sto njega uvezujes sa Gojkovicem nema nikakve veze.
A odgovor sam znao i prije kao sto sam i znao sto ces ti odgovoriti.
Meni se ovo sto radi nas savez ni malo ne svidja, posebno oko razvoja vaterpola kao sporta.
Mada se vaterpolo sport raspada
Povezivao sam kao period, nidje nisam napisao da je posao da igra za Srbiju jer ga Gojkovic nije zvao. Svakako na pocetku 2015.kod nas ne bi imao mjesta.
Bio si u pravu sto se godine tice...
Sto se Vica tice...bilo je nekih zdrastvenih problema jos u kadetskim danima...drago mi je da je uspio.
Eto, otac je trener Primorca...ako bismo kako mogli razmjenu sa Trstom naravit...
P r i m o r a c
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks