nemoj...
od kad si poceo otvoreno i javno da podrzavas Vettela i Ferrari nijesu nikad bili bolji, a opet nekako nikad gori...![]()
ovo je kraj mercove deminacije
sad se samo mogu pozdraviti sa oba naslova
pitajte me kako znam
Prema tome, šta da ti kažem?
nemoj...
od kad si poceo otvoreno i javno da podrzavas Vettela i Ferrari nijesu nikad bili bolji, a opet nekako nikad gori...![]()
Nije ni čudo što je kvota na Hamiltona 6 da dobije kvalifikacije kad vnjetel sa greskom je brzi od njih vise od 0.6 i to u prvi krug.
Bacih ja 50e![]()
![]()
![]()
Fetel može da izgubi Madjarsku jedino ako sam sebe satre, a to mu nije strano![]()
Last edited by kimi pg; 28-07-18 at 12:31.
Ti kao da je Mercedes zastava 101 pa neće reagovati ako tako bude.
Imam neki osj3caj da ce padati kisa kao sad kod nas i da ce 44 lagano da bude prvi.
Evo poslah komsiji poruku ima li tamo kakve najave za kisu.![]()
Branko Micev maloprije uplatio na duplu pobjedu Ferarija.. znaci dzabe zoves komsiju Bizbi.. nema kise..![]()
Znači ovaj tiket od 50e sto stavih na Hamiltona - 6kvota mogu odma u smece.![]()
Kako pljusak nije udario da vnjetel zavrsi u Q3
Pita vnjetel oce li biti kise - kazu mu da nece.
Proslo 3min
Kazu iz Mercedesa jos malo i pocinje kisa.
Ideeeeeeeeemooooooooooo!!!!!!!!!
No1
Pocinje i kisa radosnica kod nas...
Rooooooookaaaj!!!!!!!
jebenica od kvalifikacija
Prema tome, šta da ti kažem?
Koja greota od momka, vidi se da mu roditelji nisu pruzili dovoljno ljubavi.
Ali mu zato daju pare da se kocka i uzima milione na tome.
Ide na ignore i kod mene dok mi ne da 200 eura koje mi je duzan, a ako naletim na njegovog MINI MORISA izbusicu mu sve 4 gume.![]()
nevejrovatno....nema ih nidje i onda uspe kisa...nego me iznenadilo to sto maxa nije bilo nidje...ocekivao sam njega u borbi za prvo mjesto sa luisom, jasno je bilo kad su vec ovakvi uslovi ko je favorit....
sjutranako bude suvo, start ce da odredi trku... ocekujem mercedese na soft/medium...
Us#ao se Seb...
Al dobro, da ako makar do drugog mjesta nekako dogura...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Opet Mercedes, FIA i Bog namjestise kisu i Hamilton prvi![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks